Skoči na vsebino

Nasmeh...

Alla

Priporočene objave

Vapo, prav imaš, zate ni izraza :grrr

Saj se spomniš 3 litre CC-ja + 30 pirov v 2 urah :lol1:

Če rabiš pomoč, ti stojim ob strani :grim

Ne bo držalo. :grrr Rekel sem samo 3 litre CC-ja v dveh urah. Za dodatnih trideset pirov bi nucal sigurno dodatno uro, če ne kje dve. :P

Drugače pa sem našel ustrezen izraz zame....................greznica. :D

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ne bo držalo. :grrr Rekel sem samo 3 litre CC-ja v dveh urah. Za dodatnih trideset pirov bi nucal sigurno dodatno uro, če ne kje dve. :P

Drugače pa sem našel ustrezen izraz zame....................greznica. :D

Ah no, sod brez dna je meni ljubši izraz :D

Naj ti bo-ti dam 4 ure :grim

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Amater... B)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Jezdec laškega kljuseta... :P

Že mogoče, ampak mam pa akrapota. In to dva. :grim

Čuj, kaj za triumfe se sploh dobi akrapo? :P

vejico se pa lahko izpusti :grim

:grim

Se vidi, da slovnica ni ravno "jaka strana" zidarjev. :P

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Čuj, kaj za triumfe se sploh dobi akrapo? :P

:grim

Ne rabimo mi tega... Rencanje Triumpha je samo po sebi dovolj, da nazene strah tekmecem v kosti... :P

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

v petek... dirka.

en avto se mi zadi limu, js se lepo pelem 60 (pogoji so pa itak za 45), tipson mi ablenda. ja vredi, ce ti guzvo delam, bom pa mal potegnu. ded me zacel lovit na polno, ampak 3 kilometre naprej je bil zelezniski prehod zaprt, in tam sta bla med nama ze dva avta... ...prpele se naprej, pa je bil moj sosolc iz osnovne sole... "kurba se peles ko budala, te se jis nisn mog folgat..." :D

predvcirejsnem... ...ista relacija, le da sm mel v avtu se zeno in svaka... ...en golf se nam zalima na rit, omejitev 50, mi 60... ...vztrajamo, vztrajamo vztrajamo... ...konec naselja, potegnemo do slabih 150, kolk je pac sou, med ovinki se mal sem pa tja, pa spet rampa dol. kurc, na ponikvi je nonstop dol. :D pa stojimo, pa zacne zadi ablendat. svak stopi ven, gre nazaj, so pa njegovi kolegi bli not, tud 3je. ahh, naprej si lahk predstavljate, vec casa pocez ko naravnost... ...do odcepa kjer smo sli dol je blo med nami slabih 100 metrov razlike, ded (ki ma btw sam 19 let) ma avto (ki ima btw 10 konjev manj) v malem prstu! :worship:

ahh, vceraj dve dirki... ...prva od alposa do jagra v sentjurju, en audi A3 1.9 TDI 90, zlo (precec) ravninska cesta, mamo mu, se ga nism mogu otrest za vec ko 50 metrov... :headbang:

druga pa spet na isti relaciji ko ze one dve prej - audi A3 1.9 TDI 110, ampak je cesta dost bolj ovinkasta kot ona sentjurska, in nekok mi kljub 30 konjem vec ni spizdu za vec ko 20 metrov spljoh... :devil:

dogaja. in sem nasmejan. k vcasih se mi pa res zazdi da vem, kaj bi rad enkrat pocel. :)

Popravljeno . Popravil Zok
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Baje je danes očetu nekdo v službi v zahvalo podaril nenavadno darilo :lol: Pernata zadeva vsebuje nekaj šiber in je seveda še neočiščena... To bo še smeha :whistle:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!