vapotek Objavljeno November 20, 2006 Deli Objavljeno November 20, 2006 Vapo, prav imaš, zate ni izraza :grrr Saj se spomniš 3 litre CC-ja + 30 pirov v 2 urah :lol1: Če rabiš pomoč, ti stojim ob strani :grim Ne bo držalo. :grrr Rekel sem samo 3 litre CC-ja v dveh urah. Za dodatnih trideset pirov bi nucal sigurno dodatno uro, če ne kje dve. :P Drugače pa sem našel ustrezen izraz zame....................greznica. :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
First Objavljeno November 20, 2006 Deli Objavljeno November 20, 2006 Ne bo držalo. :grrr Rekel sem samo 3 litre CC-ja v dveh urah. Za dodatnih trideset pirov bi nucal sigurno dodatno uro, če ne kje dve. :P Drugače pa sem našel ustrezen izraz zame....................greznica. :D Ah no, sod brez dna je meni ljubši izraz :D Naj ti bo-ti dam 4 ure :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno November 20, 2006 Deli Objavljeno November 20, 2006 konec obveznosti za danes :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
wind Objavljeno November 20, 2006 Deli Objavljeno November 20, 2006 Ne bo držalo. :grrr Rekel sem samo 3 litre CC-ja v dveh urah. Za dodatnih trideset pirov bi nucal sigurno dodatno uro, če ne kje dve. :P Amater... B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
First Objavljeno November 20, 2006 Deli Objavljeno November 20, 2006 Amater... B) Še en potencialni, ki bi se rad pridružil Vapotu, da pokaže kaj zna :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno November 20, 2006 Deli Objavljeno November 20, 2006 Amater... B) Rajnglafarer. :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
minca Objavljeno November 20, 2006 Deli Objavljeno November 20, 2006 Srečala Nino :010 :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
wind Objavljeno November 20, 2006 Deli Objavljeno November 20, 2006 Rajnglafarer. :P Jezdec laškega kljuseta... :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno November 20, 2006 Deli Objavljeno November 20, 2006 Še en potencialni, ki bi se rad pridružil Vapotu, da pokaže kaj zna :naughty: Upam da maš dosti našparano. :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
wind Objavljeno November 20, 2006 Deli Objavljeno November 20, 2006 Upam, da maš dosti našparano. :P Vejica, spet... :nono: O:-) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
minca Objavljeno November 20, 2006 Deli Objavljeno November 20, 2006 (popravljeno) Vejica, spet... :nono: O:-) samo eno pikico se naredi ;) vejico se pa lahko izpusti :grim Popravljeno November 20, 2006. Popravil minca Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno November 20, 2006 Deli Objavljeno November 20, 2006 Jezdec laškega kljuseta... :P Že mogoče, ampak mam pa akrapota. In to dva. :grim Čuj, kaj za triumfe se sploh dobi akrapo? :P vejico se pa lahko izpusti :grim :grim Se vidi, da slovnica ni ravno "jaka strana" zidarjev. :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
wind Objavljeno November 20, 2006 Deli Objavljeno November 20, 2006 Čuj, kaj za triumfe se sploh dobi akrapo? :P :grim Ne rabimo mi tega... Rencanje Triumpha je samo po sebi dovolj, da nazene strah tekmecem v kosti... :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Rude Boy Objavljeno November 20, 2006 Deli Objavljeno November 20, 2006 Nagaya in njen daljinski upravljalec ! :OK: :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JeRn3j Objavljeno November 20, 2006 Deli Objavljeno November 20, 2006 kr ena gimnastičarka me je dodala na msn :blush: :) :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zok Objavljeno November 20, 2006 Deli Objavljeno November 20, 2006 (popravljeno) v petek... dirka. en avto se mi zadi limu, js se lepo pelem 60 (pogoji so pa itak za 45), tipson mi ablenda. ja vredi, ce ti guzvo delam, bom pa mal potegnu. ded me zacel lovit na polno, ampak 3 kilometre naprej je bil zelezniski prehod zaprt, in tam sta bla med nama ze dva avta... ...prpele se naprej, pa je bil moj sosolc iz osnovne sole... "kurba se peles ko budala, te se jis nisn mog folgat..." :D predvcirejsnem... ...ista relacija, le da sm mel v avtu se zeno in svaka... ...en golf se nam zalima na rit, omejitev 50, mi 60... ...vztrajamo, vztrajamo vztrajamo... ...konec naselja, potegnemo do slabih 150, kolk je pac sou, med ovinki se mal sem pa tja, pa spet rampa dol. kurc, na ponikvi je nonstop dol. :D pa stojimo, pa zacne zadi ablendat. svak stopi ven, gre nazaj, so pa njegovi kolegi bli not, tud 3je. ahh, naprej si lahk predstavljate, vec casa pocez ko naravnost... ...do odcepa kjer smo sli dol je blo med nami slabih 100 metrov razlike, ded (ki ma btw sam 19 let) ma avto (ki ima btw 10 konjev manj) v malem prstu! :worship: ahh, vceraj dve dirki... ...prva od alposa do jagra v sentjurju, en audi A3 1.9 TDI 90, zlo (precec) ravninska cesta, mamo mu, se ga nism mogu otrest za vec ko 50 metrov... :headbang: druga pa spet na isti relaciji ko ze one dve prej - audi A3 1.9 TDI 110, ampak je cesta dost bolj ovinkasta kot ona sentjurska, in nekok mi kljub 30 konjem vec ni spizdu za vec ko 20 metrov spljoh... :devil: dogaja. in sem nasmejan. k vcasih se mi pa res zazdi da vem, kaj bi rad enkrat pocel. :) Popravljeno November 20, 2006. Popravil Zok Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
boga Objavljeno November 20, 2006 Deli Objavljeno November 20, 2006 joj ko sem solo priso sem kr nasmesek dobil :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
First Objavljeno November 20, 2006 Deli Objavljeno November 20, 2006 Upam da maš dosti našparano. :P Ja ja, če vse to z Windom spijeta (vsak svoje seveda) se bom potrudila, da našparam :kva2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Furioso Objavljeno November 20, 2006 Deli Objavljeno November 20, 2006 Telefonski klic, pa na pošto sem nekaj odnesel... :D Pa sinko takšne "poka", da se cel čas smejim... :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno November 20, 2006 Deli Objavljeno November 20, 2006 nekaj za kar ponavadi vložim veliko truda mi je danes ratalo za šalo in celo več kot ponavadi :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno November 20, 2006 Deli Objavljeno November 20, 2006 Ja ja, če vse to z Windom spijeta (vsak svoje seveda) se bom potrudila, da našparam :kva2: :004 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno November 21, 2006 Deli Objavljeno November 21, 2006 :grim :grim :grim :grim :grim :grim :grim :naughty: :kva1: :kva1: :kva1: :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno November 21, 2006 Deli Objavljeno November 21, 2006 Nooooooooooooooo Pa pejmo damu...... :OK: :OK: :OK: :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ciciban Objavljeno November 21, 2006 Deli Objavljeno November 21, 2006 Baje je danes očetu nekdo v službi v zahvalo podaril nenavadno darilo :lol: Pernata zadeva vsebuje nekaj šiber in je seveda še neočiščena... To bo še smeha :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno November 21, 2006 Deli Objavljeno November 21, 2006 drugačen pogovor :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se