Nagaya Objavljeno November 23, 2006 Deli Objavljeno November 23, 2006 Jebeš tako kampanjo......k tut odgovora nisi vreden...... Men je to BIZARNO!!!!!!tko k še kup zadev......s parimi izjemami :doze: :slap: osel!!! nisem mislna TE "reklamne kampanje" tisto za Medveda sem mela v mislih :doze: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno November 23, 2006 Deli Objavljeno November 23, 2006 :slap: osel!!! nisem mislna TE "reklamne kampanje" tisto za Medveda sem mela v mislih :doze: Sorry :blush: :blush: :blush: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno November 23, 2006 Deli Objavljeno November 23, 2006 Ravnokar poskrbel, da bo smrduh, ki je včeraj mrtvohladno spizdil iz kraja nesreče, to dejanje za vedno obžaloval. :OK: :D Mogoče mu podarim majico z napisom "hotel sem pobegniti pred vapotekom in ta majica je vse, kar mi je ostalo". :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno November 23, 2006 Deli Objavljeno November 23, 2006 Ravnokar poskrbel, da bo smrduh, ki je včeraj mrtvohladno spizdil iz kraja nesreče, to dejanje za vedno obžaloval. :OK: :D Mogoče mu podarim majico z napisom "hotel sem pobegniti pred vapotekom in ta majica je vse, kar mi je ostalo". :evilgrin: Vapotek pazljivo z njim .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno November 23, 2006 Deli Objavljeno November 23, 2006 Ravnokar poskrbel, da bo smrduh, ki je včeraj mrtvohladno spizdil iz kraja nesreče, to dejanje za vedno obžaloval. :OK: :D Mogoče mu podarim majico z napisom "hotel sem pobegniti pred vapotekom in ta majica je vse, kar mi je ostalo". :evilgrin: Na kol z njim :devil: :devil: :devil: :devil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pimpi limpi Objavljeno November 23, 2006 Deli Objavljeno November 23, 2006 OSREČILO? :doze: To, da je danes četrtek, ura je 14:06 in jutri je petek!!!! :OK: :yea1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
boga Objavljeno November 23, 2006 Deli Objavljeno November 23, 2006 da je jutri petek:) :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Čamac Objavljeno November 23, 2006 Deli Objavljeno November 23, 2006 (popravljeno) da je jutri petek:) :P :grim točno tak. Pa še dosti vicov sn dans slišal :P Popravljeno November 23, 2006. Popravil Brodar Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JeRn3j Objavljeno November 23, 2006 Deli Objavljeno November 23, 2006 ju3 pa fun factory :OK: :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno November 23, 2006 Deli Objavljeno November 23, 2006 da bom lahko dajala poljube,objeme in sebe vsem ki jih imam rada,še naprej :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pirrulz Objavljeno November 23, 2006 Deli Objavljeno November 23, 2006 Ravnokar poskrbel, da bo smrduh, ki je včeraj mrtvohladno spizdil iz kraja nesreče, to dejanje za vedno obžaloval. :OK: :D Mogoče mu podarim majico z napisom "hotel sem pobegniti pred vapotekom in ta majica je vse, kar mi je ostalo". :evilgrin: Prefukat vse! :grim :devil: B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno November 23, 2006 Deli Objavljeno November 23, 2006 Prefukat vse! :grim :devil: B) Pol pa še pofukat. :grim Samo ne vse. :grrr Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno November 24, 2006 Deli Objavljeno November 24, 2006 Bravo kolega :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno November 24, 2006 Deli Objavljeno November 24, 2006 :D :D :D :D :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brihta Objavljeno November 24, 2006 Deli Objavljeno November 24, 2006 Petek je :) Pa na furo grem jutr :) Gre kdo zravn :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno November 24, 2006 Deli Objavljeno November 24, 2006 :evilgrin: I feel BOGrač :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brihta Objavljeno November 24, 2006 Deli Objavljeno November 24, 2006 :evilgrin: I feel BOGrač :D Bograč je kul ja. Letos smo fotru za rojstni dan kupl litoželezni kotl. Je bil čist navdušen. Mi pa tut, k smo 3 dni jedl sam bograč :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ixs Objavljeno November 24, 2006 Deli Objavljeno November 24, 2006 Še 222 dni pa dopust! :eek: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
king Objavljeno November 24, 2006 Deli Objavljeno November 24, 2006 ..končno petek,.. in "sam" še 5 ur šihta :grupni: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno November 24, 2006 Deli Objavljeno November 24, 2006 :D :D :D Se mi kar samo smeje..... moram mal zobke sončit.... :OK: :D :grim :grrr :yea1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno November 24, 2006 Deli Objavljeno November 24, 2006 Še mal dela, zvečer pa na pir v dobri družbi :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BC Objavljeno November 24, 2006 Deli Objavljeno November 24, 2006 http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?Vie...em=220052952700 [attachmentid=86757] :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fire Objavljeno November 24, 2006 Deli Objavljeno November 24, 2006 Konc novembra, pa se vedno se da prijetno motorirat :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Einherjar Objavljeno November 24, 2006 Deli Objavljeno November 24, 2006 Konc novembra, pa se vedno se da prijetno motorirat :D Agree!!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brihta Objavljeno November 24, 2006 Deli Objavljeno November 24, 2006 A gree??? Gre, gre. Sam moraš dolge gate oblečt :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se