soncy Objavljeno November 25, 2006 Deli Objavljeno November 25, 2006 glede na to, kva se dogaja, bom verjetn brez ušes....................pa brez smokija tut :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: ah kje pa :kva2: ti sam ne bod uhrn gorenc pa čokolado prnes :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
minca Objavljeno November 25, 2006 Deli Objavljeno November 25, 2006 glede na to, kva se dogaja, bom verjetn brez ušes....................pa brez smokija tut :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: smokija pa le paz :grim :grim :grim :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_SEBA_ Objavljeno November 25, 2006 Deli Objavljeno November 25, 2006 smokija pa le paz :grim :grim :grim :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: nč bat, moj smoki je zmeri u varnih rokah :naughty: :naughty: :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
snoopy Objavljeno November 25, 2006 Deli Objavljeno November 25, 2006 ko sem se zbudil v objemu moje drage... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Icy Objavljeno November 26, 2006 Deli Objavljeno November 26, 2006 ko sem se zbudil v objemu moje drage... ... jaz pa v svoji postelji, pol k smo prekrokal noč :) ... sam un midget je spet kladu najdu ... :huh: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Broj Jedan Objavljeno November 26, 2006 Deli Objavljeno November 26, 2006 spet hodim v tretji razred osemletke ... opss :slap: zdaj so mi prilepili še eno leto zraven - devetletke. Ravno obdelujemo poštevnko števila 2 in 4. :kva2: :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
minca Objavljeno November 26, 2006 Deli Objavljeno November 26, 2006 Ravno obdelujemo poštevnko števila 2 in 4. :kva2: :lol1: in kako ti gre?? :hmm: ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
boga Objavljeno November 26, 2006 Deli Objavljeno November 26, 2006 am...... vse po malem :) :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lobo Objavljeno November 26, 2006 Deli Objavljeno November 26, 2006 in kako ti gre?? :hmm: ;) Bolj slabo. Učiteljica nonštop kriči nanj. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Einherjar Objavljeno November 26, 2006 Deli Objavljeno November 26, 2006 Odfukano kosilo s Hrco in Tinchi... Vedve sta zakon... Solo riderji imajo svoj bojni klic... mi pa ga raje prakticiramo :) :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hrčo Objavljeno November 26, 2006 Deli Objavljeno November 26, 2006 Odfukano kosilo s Hrco in Tinchi... Vedve sta zakon... Hvala enako :D še zdaj me vse boli .... od smeha :grim Sicer pa cel vikend pol smeha ... odklop :kva2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Einherjar Objavljeno November 26, 2006 Deli Objavljeno November 26, 2006 Hvala enako :D še zdaj me vse boli .... od smeha :grim Sicer pa cel vikend pol smeha ... odklop :kva2: Na SMS mi nisi odgovorila :) :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
stigmata Objavljeno November 26, 2006 Deli Objavljeno November 26, 2006 :D zaradi celega kupa stvari povezanih z diplomsko :010 The Best! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
minca Objavljeno November 26, 2006 Deli Objavljeno November 26, 2006 :010 :010 :010 :grim ampak :unsure: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nagaya Objavljeno November 26, 2006 Deli Objavljeno November 26, 2006 eni so tako strašansko posrečeni, da ne veš a bi se smejal al raje potočil kako solzo..ali oboje. kako naj naredim primerjalno oceno produktov, ki še niso na tržišču? :wacko: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pirrulz Objavljeno November 26, 2006 Deli Objavljeno November 26, 2006 (popravljeno) eni so tako strašansko posrečeni, da ne veš a bi se smejal al raje potočil kako solzo..ali oboje. kako naj naredim primerjalno oceno produktov, ki še niso na tržišču? :wacko: Z malo domishlyia. :) B) Popravljeno November 26, 2006. Popravil pirrulz Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brdaus Objavljeno November 26, 2006 Deli Objavljeno November 26, 2006 (popravljeno) Itaq... moped in ovinkasta cesta :OK: :OK: :OK: :OK: Aja, pa da ne pozabim... družba je bla tut super .) Popravljeno November 26, 2006. Popravil Brdaus Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fius Objavljeno November 26, 2006 Deli Objavljeno November 26, 2006 1000 nasmejanih obrazov ! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JeRn3j Objavljeno November 26, 2006 Deli Objavljeno November 26, 2006 kaj pa vem... kr naenkrat se mi zdi življenje čudovito :OK: :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brihta Objavljeno November 26, 2006 Deli Objavljeno November 26, 2006 Spet sanjam Aprillia :D :doze: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GrCaR Objavljeno November 26, 2006 Deli Objavljeno November 26, 2006 ena bejba :lol1: :lol1: :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
janetka Objavljeno November 26, 2006 Deli Objavljeno November 26, 2006 sem hripava in objokana in zaspana ampak.... koncert je bil odličen.... bravo :wub: Adams :wub: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jose Objavljeno November 27, 2006 Deli Objavljeno November 27, 2006 fraj dan danes :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tinchi Objavljeno November 27, 2006 Deli Objavljeno November 27, 2006 Hvala enako :D še zdaj me vse boli .... od smeha :grim Sicer pa cel vikend pol smeha ... odklop :kva2: :P Tud mene vse boli. Ampak ne ena ne druga ne ve od cesa tocno?!?!? A od smeha al od cesa druzga. Jaz priblizno vem od cesa sm taka....dvomim da od smeha :grrr Ein, hvala za juzno. Dobr je blo :OK: Zdej je tko izpadl k da si ti kuhal...hehehhehehe Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Einherjar Objavljeno November 27, 2006 Deli Objavljeno November 27, 2006 :P Tud mene vse boli. Ampak ne ena ne druga ne ve od cesa tocno?!?!? A od smeha al od cesa druzga. Jaz priblizno vem od cesa sm taka....dvomim da od smeha :grrr Ein, hvala za juzno. Dobr je blo :OK: Zdej je tko izpadl k da si ti kuhal...hehehhehehe tiho, to je dobra reklama zame... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se