Nagaya Objavljeno November 27, 2006 Deli Objavljeno November 27, 2006 vsake toliko se najde kje kak cuker, ki pride iz popolnoma nepričakovane smeri ali za vsako rit se najde šiba :) :rolleyes: da le za mojo ne bi bila preoštra :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno November 27, 2006 Deli Objavljeno November 27, 2006 :lol1: :lol: :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno November 27, 2006 Deli Objavljeno November 27, 2006 Že kaj, pa ne povem. :grrr Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
First Objavljeno November 27, 2006 Deli Objavljeno November 27, 2006 Tudi mene nekaj :OK: Pa tut ne povem kaj :grrr Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
minca Objavljeno November 27, 2006 Deli Objavljeno November 27, 2006 misel na neki :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nagaya Objavljeno November 27, 2006 Deli Objavljeno November 27, 2006 bedak :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Leteči Objavljeno November 27, 2006 Deli Objavljeno November 27, 2006 Novi motoristični škorenjci :OK: Infinity rulz :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gebre Objavljeno November 27, 2006 Deli Objavljeno November 27, 2006 Edina stvar, ki me je danes spravila v dobro voljo... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
First Objavljeno November 27, 2006 Deli Objavljeno November 27, 2006 Ena fajn družba :OK: sami dolenjci :yea1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno November 27, 2006 Deli Objavljeno November 27, 2006 ko je pricurljala voda iz pipe Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pervy Objavljeno November 27, 2006 Deli Objavljeno November 27, 2006 dobil sem program da si končno lahko sam internet stran urejam :OK: simpl ko pasulj pa še prišparaš na piru ko nujno mečeš računalničarje zjutraj v luft :OK: :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pirrulz Objavljeno November 28, 2006 Deli Objavljeno November 28, 2006 dobil sem program da si končno lahko sam internet stran urejam :OK: simpl ko pasulj pa še prišparaš na piru ko nujno mečeš računalničarje zjutraj v luft :OK: :grim Če bi se midva tu in tam ob piru tudi o kaki taki stvari pogovarjala, bi ga imel že mnogo mnogo prej. :) Ampak to je konstrukt, saj vem. :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno November 28, 2006 Deli Objavljeno November 28, 2006 Boli :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pervy Objavljeno November 28, 2006 Deli Objavljeno November 28, 2006 Če bi se midva tu in tam ob piru tudi o kaki taki stvari pogovarjala, bi ga imel že mnogo mnogo prej. :) Ampak to je konstrukt, saj vem. :grim hmmm se bojim da bi bilo isto, tudi z mojim izdelovalcem/vzdrževalcem sva ob piru dosti rekla, a do računalnika je prišlo pozno :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pupa Objavljeno November 28, 2006 Deli Objavljeno November 28, 2006 18 mm :OK: :OK: :OK: :OK: :wub: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno November 28, 2006 Deli Objavljeno November 28, 2006 Bah zdej bodo pa tisti, ki pravijo, da dolžina ni pomembna skakal od veselja. :slap: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno November 28, 2006 Deli Objavljeno November 28, 2006 Bah zdej bomo pa tisti, ki pravijo, da dolžina ni pomembna skakal od veselja. :slap: KeC, že skačeš? :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno November 28, 2006 Deli Objavljeno November 28, 2006 Ajajaj vapo to te pa more kr fajn matrat da že v poste drugih sebe not mečeš :headbang: Drugače pa: Kdor ne skače ni Slovenc :evilgrin: (lahkojerompress) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno November 28, 2006 Deli Objavljeno November 28, 2006 Ajajaj vapo to te pa more kr fajn matrat da že v poste drugih sebe not mečeš :headbang: Ne bom več, nikoli, sploh. Častna titova! :blush: :grim :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno November 28, 2006 Deli Objavljeno November 28, 2006 Bomo v petek poskrbel da res ne boš :evilgrin: :beer2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pupa Objavljeno November 28, 2006 Deli Objavljeno November 28, 2006 a se lahko odmakneta od mojih 18mm.. :surrender: ;) O:-) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno November 28, 2006 Deli Objavljeno November 28, 2006 Čaki da prideva na tehniko naju bo takoj zmanjkal :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
PERO58 Objavljeno November 28, 2006 Deli Objavljeno November 28, 2006 Obisk pri moji njljubši medecinski sestri! :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno November 28, 2006 Deli Objavljeno November 28, 2006 Čaki da prideva na tehniko naju bo takoj zmanjkal :grim No ja, čisto odvisno od tehnike. Jaz recimo akvarel obvladam v nulo, pastel mi je pa res čista španska vas. Pa kolaž mi tudi ni glih tuj. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brihta Objavljeno November 28, 2006 Deli Objavljeno November 28, 2006 Jeee, petek je :kva2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se