lina Objavljeno Avgust 13, 2004 Opozori Objavljeno Avgust 13, 2004 Ježeš marija ...ne hodi nikamor na tak nesrečen dan.... :afro1: :hmm: Sicer pa že ne more bit tok nesrečen, da si še živ in lohk tole bereš.
Manu Objavljeno Avgust 13, 2004 Opozori Objavljeno Avgust 13, 2004 (popravljeno) Ježeš marija ...ne hodi nikamor na tak nesrečen dan.... :afro1: Jest ne bom nikamor hodila. :yea2: Sem si k PC-ju prnesla kruh in vodo in bom ves dan tukaj. :OK: Mogoče bom sam lulat šla kej vmes. :unsure: In to me veseli . :) Popravljeno Avgust 13, 2004. Popravil Manu
lina Objavljeno Avgust 13, 2004 Opozori Objavljeno Avgust 13, 2004 (popravljeno) Jahh....jaaaa.....vsaj še švas očala si natakni.....če slučajno ekran zažari...a veš prenapetost... :grim pa te zadeve :blink: ....te zna oslepeti... no... se bomo že nekak pretolkli čez ta dan. Popravljeno Avgust 13, 2004. Popravil lina
Špilferderber Objavljeno Avgust 13, 2004 Opozori Objavljeno Avgust 13, 2004 (popravljeno) Jest ne bom nikamor hodila. :yea2: Sem si k PC-ju prnesla kruh in vodo in bom ves dan tukaj. :OK: Mogoče bom sam lulat šla kej vmes. :unsure: In to me veseli . :) kruhove drobtinice se ti bodo razsipale po tipkovnici in bo neuporabna, voda pa se zna glede na datum polit če že ne po monitorju pa vsaj po računalniku ali miški.. in vse to medtem, ko boš šla na piškanje :unsure: :devil: Popravljeno Avgust 13, 2004. Popravil špilferderber
Manu Objavljeno Avgust 13, 2004 Opozori Objavljeno Avgust 13, 2004 kruhove drobtinice se ti bodo razsipale po tipkovnici in bo neuporabna, voda pa se zna glede na datum polit če že ne po monitorju pa vsaj po računalniku ali miški.. in vse to medtem, ko boš šla na piškanje :unsure: :devil: Odkar si 20k stran vrgu, si postal žleht. :naughty: I like it! B)
Špilferderber Objavljeno Avgust 13, 2004 Opozori Objavljeno Avgust 13, 2004 (popravljeno) hvala ti, bivša prijateljca, da me vsakih nekaj časa spomniš na tragedijo... če takole pomislim, mi ded še za kafe ni dal.. don't like it :angry: p.s. šala mala :devil: :lol1: p.p.s. in ko smo že glih pri debati nasmeh... jutrišnji roštilj zna izvabit takle :D nasmeh (kot da me pet dni pleskavic v Guči ni izučilo :yea2: ) dejta probajta naš CHAT, why don't you? Popravljeno Avgust 13, 2004. Popravil SymRu
Jurij Objavljeno Avgust 13, 2004 Opozori Objavljeno Avgust 13, 2004 :D petek13ti :D pa u službi brez klime pr odprtih oknih&vratih pri temle vremenu zelo prijetno pihlja... :D
Manu Objavljeno Avgust 13, 2004 Opozori Objavljeno Avgust 13, 2004 Moj zdajšnji in danes najbolj širok nasmeh : Pravkar prebrani in nemudoma pobrisani pm :D :grim
RAN Objavljeno Avgust 13, 2004 Opozori Objavljeno Avgust 13, 2004 Jest ne bom nikamor hodila. :yea2: Sem si k PC-ju prnesla kruh in vodo in bom ves dan tukaj. :OK: Mogoče bom sam lulat šla kej vmes. :unsure: In to me veseli . :) Odvisno kaj te veseli, a to da boš šla, al to da boš lulala. Če sam ta zadnje, si kahlico prinesi. :grim :lol:
cvetoo Objavljeno Avgust 13, 2004 Opozori Objavljeno Avgust 13, 2004 Petek, Piranski zaliv vabi B) LP Cvetoo.
Dr. _MAXXI_ Objavljeno Avgust 13, 2004 Opozori Objavljeno Avgust 13, 2004 En dan, danes in še marsikateri dan ...... sreča in prijaznost nekaterih MotoMarsovcev :friend2: .)
Jurij Objavljeno Avgust 13, 2004 Opozori Objavljeno Avgust 13, 2004 komentarji v "eni so pa res prfukneni!" forumu... :lol1: :lol1:
Manu Objavljeno Avgust 13, 2004 Opozori Objavljeno Avgust 13, 2004 ....sreča in prijaznost nekaterih MotoMarsovcev :friend2: .) :grim :004 :wub: :friend1: :love1:
Zok Objavljeno Avgust 13, 2004 Opozori Objavljeno Avgust 13, 2004 :D petek13ti :D ...nas skladiscnik sesul paleto piva... :lol1: :P ...zal laskega... :cry: :cry: :cry: ...dobu placo... :OK: ...bil pri :K ... :wub: ...nism dobu MotoSi + knjige o rossiju!! :angry:
Schultz Objavljeno Avgust 14, 2004 Opozori Objavljeno Avgust 14, 2004 Danes lepo vreme in narejenih lepih in srečnih 310 km. :OK:
Alla Objavljeno Avgust 14, 2004 Avtor Opozori Objavljeno Avgust 14, 2004 PM s šestimi konji in damo, ki ima luknjo :lol1: :D :wub: Alla B)
Thundercat Objavljeno Avgust 17, 2004 Opozori Objavljeno Avgust 17, 2004 štirje policisti na motorjih, ki so me danes lepo pozdravili na poti skozi Vrhniko. :OK: :notworthy:
SiR Objavljeno Avgust 17, 2004 Opozori Objavljeno Avgust 17, 2004 Moj flis ... na nadvse zanimivem in dražljivem obešalniku :naughty: obešalnik je sicer gostil samo eno lahkotno rdečo oblekco ... in morda se bo pridružu na MetalCamp :naughty: :D :D :D :smile :afro1: Tom Jones ma vas rad
lojzi Objavljeno Avgust 17, 2004 Opozori Objavljeno Avgust 17, 2004 Moj flis ... na nadvse zanimivem in dražljivem obešalniku :naughty: obešalnik je sicer gostil samo eno lahkotno rdečo oblekco ... in morda se bo pridružu na MetalCamp :naughty: :D :D :D :smile :afro1: Tom Jones ma vas rad Pišuka Poldi, tole ja pa že mal Nostradamusovim prerokbam podobno...za nas ateistične, a lohk čist mal podnapisou...rdeča oblekca na obešalniku flis (najbrž ne moj sošolc, k se je tko pisou)...ej stari, dej za nas neuke mal podnapisov :kva2: :yea2:
SiR Objavljeno Avgust 17, 2004 Opozori Objavljeno Avgust 17, 2004 nč, sam hotu sm videt, a znam več kot 3 besede v tole temo napisat :D pa če lohk to, da sm eni flis posodu, k je zmrzovala, spreobrnem v kakšno perverzno namigovanje :)
HHV Objavljeno Avgust 18, 2004 Opozori Objavljeno Avgust 18, 2004 (popravljeno) ... pa če lohk to, ... v kakšno perverzno namigovanje :) Ti je prav lepo uspelo! :OK: Sploh ni bilo treba niplčkov omenjat! :D Popravljeno Avgust 18, 2004. Popravil HHV
Nagaya Objavljeno Avgust 18, 2004 Opozori Objavljeno Avgust 18, 2004 http://www.motosvet.com/tabla/index.php?showtopic=9110 hehehe....še vedno nisem tok zajebana, da me to ne bi moglo nasmejat :grrr :grrr :grrr avril rulz B)
Mousi5 Objavljeno Avgust 18, 2004 Opozori Objavljeno Avgust 18, 2004 Včaih je čisto dovolj, da se človel zbudi v sončno jutro in si podari nasmešek v ogledalu in si zaželi lep dan. :D " Small things can change your life".
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se