Icy Objavljeno December 5, 2006 Opozori Objavljeno December 5, 2006 Ko sem se zjutraj zbudil in ugotovil, da sem še živ!! :) :bounce:
First Objavljeno December 5, 2006 Opozori Objavljeno December 5, 2006 Še tistega jutri in unega v četrtek dobro pisat :D :grim :OK:
soncek9 Objavljeno December 5, 2006 Opozori Objavljeno December 5, 2006 :lol1: :winkiss: prejela sem lep e-mail
Broj Jedan Objavljeno December 5, 2006 Opozori Objavljeno December 5, 2006 razgovor pri zdravnici :D nedamsešepress :OK:
vapotek Objavljeno December 6, 2006 Opozori Objavljeno December 6, 2006 Ni lepšega, kot sredi decembra hoditi naokoli v kratkih rokavih. :D
KeC Objavljeno December 6, 2006 Opozori Objavljeno December 6, 2006 Še lepše se je sredi decembra vozit naokoli v kratkih rokavih :grim
snoopy Objavljeno December 6, 2006 Opozori Objavljeno December 6, 2006 (popravljeno) Jst sm pa vesel ko pa mi je miklavž prinesel nove nogavice...in to kar pet parov...lani sem dobil samo enega tako da sem danes zjutraj takoj menjal(stare ze rahlo zaudarjajo :blink: ) Popravljeno December 6, 2006. Popravil snoopy
gebre Objavljeno December 6, 2006 Opozori Objavljeno December 6, 2006 Špricam fax :010 , samo kaj kurac, ko se moram pa učit :krneki:
Alka Objavljeno December 6, 2006 Opozori Objavljeno December 6, 2006 Smešno nizek račun za telefon. :lol1:
KeC Objavljeno December 6, 2006 Opozori Objavljeno December 6, 2006 Seveda ko pa me pokličeš tako da samo enkrat zazvoni pol te morm pa jst nazaj klicat :evilgrin:
vapotek Objavljeno December 6, 2006 Opozori Objavljeno December 6, 2006 Pred pol ure sem nabavil še zadnje darilo. :grim Predpraznična gužva, jebi se! :grim
soncy Objavljeno December 6, 2006 Opozori Objavljeno December 6, 2006 končno spet k frizerju :OK: saj ne da bi se veselila nove frizure :grrr frizer je cortkan :grim
First Objavljeno December 6, 2006 Opozori Objavljeno December 6, 2006 Pred pol ure sem nabavil še zadnje darilo. :grim Predpraznična gužva, jebi se! :grim A si zame tut kej kupu :kva2: :blush:
wind Objavljeno December 6, 2006 Opozori Objavljeno December 6, 2006 Pred pol ure sem nabavil še zadnje darilo. :grim Predpraznična gužva, jebi se! :grim Abdekunga za zadnji zic TT-ja?? :blush: :yea1:
Sanda7 Objavljeno December 6, 2006 Opozori Objavljeno December 6, 2006 sprehod iz šihta domov in veter v laseh :D
Zdrawc Objavljeno December 6, 2006 Opozori Objavljeno December 6, 2006 Primorci so zopet pridelali odličen Merlot :D :D :D
vapotek Objavljeno December 6, 2006 Opozori Objavljeno December 6, 2006 Abdekunga za zadnji zic TT-ja?? :blush: :yea1: Ja, bomo vidli kak se bo kaj pojutrišnja bjonda izkazala. Ne zna glih vsaka tak hitro pirov servirat. :grrr
LORD&LADY Objavljeno December 6, 2006 Opozori Objavljeno December 6, 2006 Osreči me prijateljev mejl, ženin nasmeh in pa če mi kdo odgovori na forumu. :)
Kruse Objavljeno December 7, 2006 Opozori Objavljeno December 7, 2006 Netware saks! So to ze pri Novellu pogruntali in so ga raje ugasnili! Dejte se men nehat srat s tem! Dej mi kaksen pameten Unix al pa vsaj linux. Da pokazem, da tudi tam nimam pojma! Vindozetov raje ne bom omenjal. Internal Server Error The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request. Itaq! :OK:
Broj Jedan Objavljeno December 7, 2006 Opozori Objavljeno December 7, 2006 Božiček že dela zalogo daril in jo skriva sem ter tja na raznih skrivnih in nedostopnih mestih po omarah. :OK:
Pervy Objavljeno December 7, 2006 Opozori Objavljeno December 7, 2006 danes sem iskal neke dokumente v bivši sobi pri starših in našel 150 € in 50 starih nemških mark, ki se še dajo zamenjati. dokumentov sicer nisem našel vseh ampak je več kot dovolj za en velik :grim aja pa novi avto pride v ponedeljek, v torek pa se konča gužva in še denar od delnic bo nakazan. potem pa si grem kupovat darila za božička :whistle:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se