motoristek Objavljeno December 7, 2006 Opozori Objavljeno December 7, 2006 danes sem iskal neke dokumente v bivši sobi pri starših in našel 150 € in 50 starih nemških mark, ki se še dajo zamenjati. dokumentov sicer nisem našel vseh ampak je več kot dovolj za en velik :grim aja pa novi avto pride v ponedeljek, v torek pa se konča gužva in še denar od delnic bo nakazan. potem pa si grem kupovat darila za božička :whistle: ? :worship:
inge Objavljeno December 7, 2006 Opozori Objavljeno December 7, 2006 ...že dost, da vas je dost takih tlele, ku se smejkate... :OK:
T Objavljeno December 7, 2006 Opozori Objavljeno December 7, 2006 3X :beer2: :beer1: Ni slabo za četrtek :P
Kruse Objavljeno December 7, 2006 Opozori Objavljeno December 7, 2006 Juhuhu, bruhuhu! :OK: Za kuhat. V sluzbi! Pa a ti zgledam ko kuhar, preklet kreten imbecilni? Aja, Javornik ti je reku, da sem fraj. Aja, pol pa OKej. Pizda smo ena krasna racunalniska firma. Salabajzerji. Fak. sploh ne vidm vec na monitor, k mi sonce seka direk v oci. In naslednjic, ko mi bo novi sef spet sral o karieri pa osebnostni rasti in podobnih meneđerskih forah, ki jih pobirajo po raznih tecajih... In ja. Zelja se mi je uresnicila. Sem takoj dobil eno sranje na HP-UXu za zrihtat. Pizda, pouhn kurac mam tega, da morm za potrebe drugih skrbet! Kaj pa moje potrebe? Grem se ga dam nazret. In to z nasmehom na ustih. A service with a smile. :) In krvavimi ocmi. :evilgrin: Ja, za ta gnar je to to. 4 ure na sihtu. Jebite se brez mene. Ajm of.
Sanda7 Objavljeno December 7, 2006 Opozori Objavljeno December 7, 2006 par koristnih informacij na šihtu :OK:
First Objavljeno December 7, 2006 Opozori Objavljeno December 7, 2006 še 2 minuti do konca šihta, pol pa mal u šoping :D mogoče vsaj dans kej najdem, če že v celem tednu nisem mela te sreče :( :OK:
vapotek Objavljeno December 7, 2006 Opozori Objavljeno December 7, 2006 še 2 minuti do konca šihta, pol pa mal u šoping :D mogoče vsaj dans kej najdem, če že v celem tednu nisem mela te sreče :( :OK: Če se boš spomnila, mi kupi nekaj.
inge Objavljeno December 7, 2006 Opozori Objavljeno December 7, 2006 smo na šihti dobil novo kufe mašino-aparat, ku zmore tut đuse in brioške ... fukiš aja pa zlat ključ - u wiš :naughty:
hrčo Objavljeno December 7, 2006 Opozori Objavljeno December 7, 2006 Ta teden še popolnoma nič ... pa jutr vsaj do četrte ure tud ziher ne :cry:
wind Objavljeno December 7, 2006 Opozori Objavljeno December 7, 2006 še 2 minuti do konca šihta, pol pa mal u šoping :D mogoče vsaj dans kej najdem, če že v celem tednu nisem mela te sreče :( :OK: Kaj si mi kupla? :?
First Objavljeno December 7, 2006 Opozori Objavljeno December 7, 2006 Če se boš spomnila, mi kupi nekaj. Dragi moj, tale post si napisal ob 4:04 ko mene ni bilo več na šihtu :hmm: tko da zase sm nekej kupila, ti pa dobiš pivo :naughty: Kaj si mi kupla? :? Pivo :? :blush:
Čamac Objavljeno December 7, 2006 Opozori Objavljeno December 7, 2006 Dans pa dobo še sprednji sedež za motor preoblečen po mojem okusu :OK:
snoopy Objavljeno December 7, 2006 Opozori Objavljeno December 7, 2006 0,33 hainiken u hladilniku ko sem prišel s šihta! :OK: Hvala meni da sem si ga učeri kupu :grim :beer1: :010
wind Objavljeno December 7, 2006 Opozori Objavljeno December 7, 2006 Pivo :? :blush: one track mind :P Saj ql, reci se samo, da je Union... :kva2:
Brihta Objavljeno December 8, 2006 Opozori Objavljeno December 8, 2006 (popravljeno) Spet je petek :kva2: Izkoristimo ga, saj je eden zadnjih v tem letu :( Popravljeno December 8, 2006. Popravil Brihta
BremzPenzl Objavljeno December 8, 2006 Opozori Objavljeno December 8, 2006 Danes bo pa lep dan, toplo in zaenkrat še suho. Gremo hitro na moped, pa gassss! :OK: :OK:
Brihta Objavljeno December 8, 2006 Opozori Objavljeno December 8, 2006 Danes bo pa lep dan, toplo in zaenkrat še suho. Gremo hitro na moped, pa gassss! :OK: :OK: Jst grem tut. A greva kam rejcat :)
vapotek Objavljeno December 8, 2006 Opozori Objavljeno December 8, 2006 Dragi moj, tale post si napisal ob 4:04 ko mene ni bilo več na šihtu :hmm: tko da zase sm nekej kupila, ti pa dobiš pivo :naughty: Naj bo, čeprav sem računal na nekaj drugega.
Furioso Objavljeno December 8, 2006 Opozori Objavljeno December 8, 2006 Naj bo, čeprav sem računal na nekaj drugega.
First Objavljeno December 8, 2006 Opozori Objavljeno December 8, 2006 one track mind :P Saj ql, reci se samo, da je Union... :kva2: Ja to pa itak :D Naj bo, čeprav sem računal na nekaj drugega. :eek: na kaj :hmm: Furi, kake misli se teb to po glavi podijo a :P
BremzPenzl Objavljeno December 8, 2006 Opozori Objavljeno December 8, 2006 Jst grem tut. A greva kam rejcat :) Kam pa? Jaz bi moral v Graz k Louisu po dolge gate, pa v Puntigam na božični pir. Greva?
Furioso Objavljeno December 8, 2006 Opozori Objavljeno December 8, 2006 Ja to pa itak :D :eek: na kaj :hmm: Furi, kake misli se teb to po glavi podijo a :P ? Tole niso moje misli; to je bila projekcija Vapotkovih... :D
First Objavljeno December 8, 2006 Opozori Objavljeno December 8, 2006 ? Tole niso moje misli; to je bila projekcija Vapotkovih... :D Aaaaaaaaaaaaa zdej vem :kva2: :blush:
Pravokotar Objavljeno December 8, 2006 Opozori Objavljeno December 8, 2006 Petek je in službeni telefonin je pretežno nem. Po zaslugi Pija IX (z besedo: devetega) in njegove bule. Ne samo da se smehljam, celo z repom pomaham kdajpakdaj
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se