vapotek Objavljeno December 8, 2006 Opozori Objavljeno December 8, 2006 :eek: na kaj :hmm: Na novo Mammutovo jakno.
First Objavljeno December 8, 2006 Opozori Objavljeno December 8, 2006 Na novo Mammutovo jakno. Skromen pa si a ne :D
vapotek Objavljeno December 8, 2006 Opozori Objavljeno December 8, 2006 Skromen pa si a ne :D To je samo ena od mnogih mojih vrlin. :P
T-boy Objavljeno December 8, 2006 Opozori Objavljeno December 8, 2006 Na novo Mammutovo jakno. Stari, zgleda da si f kleti naštanco še zadnjo serijo tolarof, da si si prvošo Mammuta. Čuj, ko boš meu perajt novo serijo ojrotof, mi daj na stran eno šteko, da si še jas omislim npr. novo Lafumino jakno. Oblubim, da bo pol tudi meni šlo na smeh... :D
First Objavljeno December 8, 2006 Opozori Objavljeno December 8, 2006 To je samo ena od mnogih mojih vrlin. :P Pa ti si direkt za ožent :kva2:
vapotek Objavljeno December 8, 2006 Opozori Objavljeno December 8, 2006 Pa ti si direkt za ožent :kva2: Ja, to mi zadnje cajte vse pravijo. :grim Stari, zgleda da si f kleti naštanco še zadnjo serijo tolarof, da si si prvošo Mammuta. Če je bil pa znižan iz 150 jurjev na 130. Ni kaj za študirat. :P
hrčo Objavljeno December 8, 2006 Opozori Objavljeno December 8, 2006 Dons gredo pa tud men počas kotički ust navzgor :)
vapotek Objavljeno December 8, 2006 Opozori Objavljeno December 8, 2006 Dobil nekaj iberžnega denarja. B) Jutri že zapravljam. :grim
pirrulz Objavljeno December 8, 2006 Opozori Objavljeno December 8, 2006 Dobil nekaj iberžnega denarja. B) Jutri že zapravljam. :grim Ne boš verjel. Tudi jaz. In ga tudi že zapravil. B)
First Objavljeno December 8, 2006 Opozori Objavljeno December 8, 2006 Dobil nekaj iberžnega denarja. B) Jutri že zapravljam. :grim Da ne boš pozabu name :kva2: Ja, to mi zadnje cajte vse pravijo. :grim Da me ne varaš ti :blink: :cry: :cry: :cry:
Lobo Objavljeno December 8, 2006 Opozori Objavljeno December 8, 2006 ... Da me ne varaš ti :blink: :cry: :cry: :cry: Po moje je najboljši, da ga naženeš in prideš raje k meni. Saj vidiš, da z njim ni nič. Samo se hvali, da je že meni nerodno.
vapotek Objavljeno December 8, 2006 Opozori Objavljeno December 8, 2006 Ne boš verjel. Tudi jaz. In ga tudi že zapravil. B) Kolko te poznam, tudi vem za kaj. :grim Da me ne varaš ti :blink: Eh, kje pa. :devil: Po moje je najboljši, da ga naženeš in prideš raje k meni. Saj vidiš, da z njim ni nič. Samo se hvali, da je že meni nerodno. Jaz tut mislim, da je to najboljše. Do bajte se boš sicer malo namatrala, dol te bo pa itak po grabnu spustu. :P
Lobo Objavljeno December 8, 2006 Opozori Objavljeno December 8, 2006 Še malo pa čaga do nezavesti. Aja, pa 4000. post.
First Objavljeno December 8, 2006 Opozori Objavljeno December 8, 2006 Eh, kje pa. :devil: Razočaral si me :cry: Grem.... :cry: Jaz tut mislim, da je to najboljše. Do bajte se boš sicer malo namatrala, dol te bo pa itak po grabnu spustu. :P :kva2:
Alka Objavljeno December 8, 2006 Opozori Objavljeno December 8, 2006 :lol1: :lol1: :lol1: Izjava enga motosvetovca, kako si me je predstavljal. :lol1: :lol1: :lol1:
bmwslo Objavljeno December 8, 2006 Opozori Objavljeno December 8, 2006 :lol1: :lol1: :lol1: Izjava enga motosvetovca, kako si me je predstavljal. :lol1: :lol1: :lol1: Dej še nas mal :lol1:
halls Objavljeno December 8, 2006 Opozori Objavljeno December 8, 2006 :lol1: :lol1: :lol1: Izjava enga motosvetovca, kako si me je predstavljal. :lol1: :lol1: :lol1: Te pa napiši,kak si te je predstavljal! :P
Alla Objavljeno December 8, 2006 Avtor Opozori Objavljeno December 8, 2006 Jap, to pa tudi mene zanima! :yes: B)
minca Objavljeno December 8, 2006 Opozori Objavljeno December 8, 2006 .......en kolega me je nasmeju :OK:
Broj Jedan Objavljeno December 8, 2006 Opozori Objavljeno December 8, 2006 V Mozilli se lahko nastavi korektor za slovenski jezik, ki rdeče podčrta tipkarske napake med pisanjem postov na forumih. :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: :OK:
šokac Objavljeno December 9, 2006 Opozori Objavljeno December 9, 2006 Da mi ni bilo treba danes z Lumpo v Mercatore po nakupih. :010
Sanda7 Objavljeno December 9, 2006 Opozori Objavljeno December 9, 2006 delala danes in spet 8h v plusu za poletje :OK:
Zdrawc Objavljeno December 9, 2006 Opozori Objavljeno December 9, 2006 Jap, tudi dež wčasih poskrbi, da je človek nasmejan :D
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se