snoopy Objavljeno December 11, 2006 Opozori Objavljeno December 11, 2006 En hud mms na mobiju-s slikco :kva2: :photo: :wub:
Skinny Objavljeno December 12, 2006 Opozori Objavljeno December 12, 2006 Edina? Ne se prevec hvalit... Ein.... pa sej vem, da tud ti še vztrajaš na motorju. Pa hvala (nekomu)... za take motoriste. :OK:
Zdrawc Objavljeno December 12, 2006 Opozori Objavljeno December 12, 2006 v bundi sem slišal: "bunda" ...twoja je naslednja runda :evilgrin: jaz sem pa tudi dans najdu v žepu pogrešano zadewo :grim (janipress)
janetka Objavljeno December 12, 2006 Opozori Objavljeno December 12, 2006 tole jutranje darilce moje sodelavke. :D
vapotek Objavljeno December 12, 2006 Opozori Objavljeno December 12, 2006 Ker mi je drugi nočejo, si jo bom kupil sam. Mamuttovo jakno namreč. :D Grem zdaj po njo. :grim
First Objavljeno December 12, 2006 Opozori Objavljeno December 12, 2006 Ker mi je drugi nočejo, si jo bom kupil sam. Mamuttovo jakno namreč. :D Grem zdaj po njo. :grim Ne pozabi name, pa še men kaj kupi, da bom potem lahko tudi jaz kak konkreten post v to temo napisala, kaj me je danes osrečilo :D
Sanda7 Objavljeno December 12, 2006 Opozori Objavljeno December 12, 2006 vstala spočita,nč skurjena :OK: polna energije pogled u naš forum in telefonski klic :D
KeC Objavljeno December 12, 2006 Opozori Objavljeno December 12, 2006 Na pošti so mi po pomoti med drugim zaračunali 4 kuverte preveč (vrednost 120sit). Tega niti opazil nisem dokler nisem danes dobil pošiljke od uslužbenke z opravičilom in vračilom 120 sit. Kljub temu da me 120sit ne skrbi ravno, je lepo videti, da se tudi v podjetjih kot je pošta tako potrudijo.
Vale Objavljeno December 12, 2006 Opozori Objavljeno December 12, 2006 Ne pozabi name, pa še men kaj kupi, da bom potem lahko tudi jaz kak konkreten post v to temo napisala, kaj me je danes osrečilo :D Materialistka :P
RAN Objavljeno December 12, 2006 Opozori Objavljeno December 12, 2006 Sem bil pri eni trmoglavki in njeni prijateljici, kot ponavadi sta mi polepšali dan. Blog rola. :OK:
Vale Objavljeno December 12, 2006 Opozori Objavljeno December 12, 2006 Sem bil pri eni trmoglavki in njeni prijateljici, kot ponavadi sta mi polepšali dan. Blog rola. :OK: Ljubosumna .) :blush:
First Objavljeno December 12, 2006 Opozori Objavljeno December 12, 2006 Materialistka :P :grim Kar se lizik in podobnih zadevščin (v trdem ali utekočinjenem stanju-npr. medica) tiče, vedno :D
Vale Objavljeno December 12, 2006 Opozori Objavljeno December 12, 2006 :grim ... lizik in podobnih zadevščin (v trdem ali utekočinjenem stanju-npr. medica) tiče, vedno :D Tej pa kar liži :grim
Rude Boy Objavljeno December 12, 2006 Opozori Objavljeno December 12, 2006 žurka hokejistov ( upokojencev) v temi o Titu ! :OK: grem še jaz ! :headbang: gatte na glavo ! :yea2:
Vale Objavljeno December 12, 2006 Opozori Objavljeno December 12, 2006 :headbang: gatte na glavo ! :yea2: in pesa v nos :evilgrin:
First Objavljeno December 12, 2006 Opozori Objavljeno December 12, 2006 Tej pa kar liži :grim Hvala, bom :grim
vapotek Objavljeno December 12, 2006 Opozori Objavljeno December 12, 2006 (popravljeno) Nova Mammutova jakna! :OK: Ne pozabi name, pa še men kaj kupi, da bom potem lahko tudi jaz kak konkreten post v to temo napisala, kaj me je danes osrečilo :D Sem ti kupil, dobiš ob priliki. .) Hvala, bom :grim Koga oz.kaj boš ti lizala? :angry: Pa pa darilo. :grim Popravljeno December 12, 2006. Popravil vapotek
First Objavljeno December 12, 2006 Opozori Objavljeno December 12, 2006 Nova Mammutova jakna! :OK: Sem ti kupil, dobiš ob priliki. .) Koga oz.kaj boš ti lizala? :angry: Pa pa darilo. :grim O liziki je blo govora, pa mi je Vale rekla da naj kar ližem, pa sem rekla da bom :grim Si mi liziko kupu al pa medico? :blush: Sej s slednjim bi bla bolj zadovoljna :P
wind Objavljeno December 12, 2006 Opozori Objavljeno December 12, 2006 Si mi liziko kupu al pa medico? :blush: Sej s slednjim bi bla bolj zadovoljna :P Liziko... :evilgrin: :naughty:
vapotek Objavljeno December 12, 2006 Opozori Objavljeno December 12, 2006 Si mi liziko kupu al pa medico? :blush: Pusti se presenetit. .) Liziko... :evilgrin: :naughty: Kak si pa ti pokvarjen, pa to ni za verjet! :evilgrin:
First Objavljeno December 12, 2006 Opozori Objavljeno December 12, 2006 Liziko... :evilgrin: :naughty: S podaljškom na dveh nogah? :naughty:
Vale Objavljeno December 12, 2006 Opozori Objavljeno December 12, 2006 S podaljškom na dveh nogah? :naughty: A na koncu pogoltneš :hmm: :devil:
First Objavljeno December 12, 2006 Opozori Objavljeno December 12, 2006 A na koncu pogoltneš :hmm: :devil: Vale, ne bit tok perverzna, lejo :nono: Jst govorim o liziki :grim Pa so me učil da je treba liziko lizat, nikakor ne grizt in goltat, ker škoduje zobkom :grim
wind Objavljeno December 12, 2006 Opozori Objavljeno December 12, 2006 Pa so me učil da je treba liziko lizat, nikakor ne grizt in goltat, ker škoduje zobkom :grim Grizt definitivno ne :unsure: , goltat pa... :grim
Vale Objavljeno December 12, 2006 Opozori Objavljeno December 12, 2006 Vale, ne bit tok perverzna, lejo :nono: Jst govorim o liziki :grim Pa so me učil da je treba liziko lizat, nikakor ne grizt in goltat, ker škoduje zobkom :grim A sem jaz omenjala kaj drugega kot liziko :hmm:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se