P_E_T_R_A_ Objavljeno Februar 6, 2007 Opozori Objavljeno Februar 6, 2007 ja supr dej pa lah gremo pit ja seveda, sam da bo konec tega tedna.... :grim
dunkl Objavljeno Februar 6, 2007 Opozori Objavljeno Februar 6, 2007 D sm lahko še jest na Motosvet forumu klamfe srou.
peter1 Objavljeno Februar 6, 2007 Opozori Objavljeno Februar 6, 2007 k je ena naredila društvenga hahahaah še malo pa bo A
atek Objavljeno Februar 7, 2007 Opozori Objavljeno Februar 7, 2007 samo še danes delam potem pa do ponedeljka frej :yea1: :yea1:
klimbra Objavljeno Februar 7, 2007 Opozori Objavljeno Februar 7, 2007 Odpreš MS.........pa nikjer Gattota..... :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: :devil:
Zdrawc Objavljeno Februar 7, 2007 Opozori Objavljeno Februar 7, 2007 yes indid :D , gremo nekej spit na ta račun :yes:
Brihta Objavljeno Februar 7, 2007 Opozori Objavljeno Februar 7, 2007 yes indid :D , gremo nekej spit na ta račun :yes: To plačaš :)
klimbra Objavljeno Februar 7, 2007 Opozori Objavljeno Februar 7, 2007 Ma za tako veselje, radost.....nebeška blaženost........kot se mi je danes zjutraj prikopala na obraz......madona.....jest dam za rundo :OK: :OK: :OK: :OK:
aja Objavljeno Februar 7, 2007 Opozori Objavljeno Februar 7, 2007 Jaz bom pa zelooo kmalu spet motoristka :yea1:
KeC Objavljeno Februar 7, 2007 Opozori Objavljeno Februar 7, 2007 Jaz bom pa zelooo kmalu spet motoristka :yea1: Čestitke!!!!!
wind Objavljeno Februar 7, 2007 Opozori Objavljeno Februar 7, 2007 Odpreš MS.........pa nikjer Gattota..... :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: :devil: Pa res.. Ni ga.. Da se mu ni kaj zgodilo.. :?
KeC Objavljeno Februar 7, 2007 Opozori Objavljeno Februar 7, 2007 OMG Wind v temi nasmeh, ok res da se nea smeji ampak vseeno velik napredek :OK:
aja Objavljeno Februar 7, 2007 Opozori Objavljeno Februar 7, 2007 Čestitke!!!!! Hvala .) Zdaj, ko bom imela mal večji mopi, mi pa mogoče le uspe prit v Velenje po vse tiste kupe CD-jev, ki si mi jih pred enimi tremi leti posnel :P :P :D (Mimogrede pa seveda častim kakšno pivo!)
ShadoW88 Objavljeno Februar 7, 2007 Opozori Objavljeno Februar 7, 2007 Danes me je usrečila misel, da bom jutri doma :OK:
KeC Objavljeno Februar 7, 2007 Opozori Objavljeno Februar 7, 2007 Hvala .) Zdaj, ko bom imela mal večji mopi, mi pa mogoče le uspe prit v Velenje po vse tiste kupe CD-jev, ki si mi jih pred enimi tremi leti posnel :P :P :D (Mimogrede pa seveda častim kakšno pivo!) Uf, bo treba pobrskat če so še kje :hmm: Pivo pa walda :grim
Einherjar Objavljeno Februar 7, 2007 Opozori Objavljeno Februar 7, 2007 Ma za tako veselje, radost.....nebeška blaženost........kot se mi je danes zjutraj prikopala na obraz......madona.....jest dam za rundo :OK: :OK: :OK: :OK: OK... kje
Fire Objavljeno Februar 7, 2007 Opozori Objavljeno Februar 7, 2007 Se mi zdi da je klimbra nekje v Colibri-ju :P
bandy Objavljeno Februar 7, 2007 Opozori Objavljeno Februar 7, 2007 ja seveda, sam da bo konec tega tedna.... :grim dans je že konc tedna ops,sori sam praznik je jutr ampak seen Jaz bom pa zelooo kmalu spet motoristka :yea1: ka še nisi?
Einherjar Objavljeno Februar 7, 2007 Opozori Objavljeno Februar 7, 2007 Se mi zdi da je klimbra nekje v Colibri-ju :P Si ga mar videl.
Čamac Objavljeno Februar 7, 2007 Opozori Objavljeno Februar 7, 2007 Nofrusov vic med Drugi štosi IV :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se