minca Objavljeno Marec 3, 2007 Opozori Objavljeno Marec 3, 2007 nič :closedeyes: razen dobre muzike :OK: :D
Lobo Objavljeno Marec 3, 2007 Opozori Objavljeno Marec 3, 2007 ..., ampak večer zna bit svetski. Grem med vedeževalce. Čista desetka. :OK: :P
GrCaR Objavljeno Marec 3, 2007 Opozori Objavljeno Marec 3, 2007 Pogledi folka, k sm na blagajno prnesu plato pera, pa nč druzga :lol1:
JAZBEC Objavljeno Marec 3, 2007 Opozori Objavljeno Marec 3, 2007 da ni blo dežja...se je dalo dihat..
Zdrawc Objavljeno Marec 4, 2007 Opozori Objavljeno Marec 4, 2007 wreme, da ga vikaš :grim še malo pa bo wroče B)
SEOI-NAGE Objavljeno Marec 4, 2007 Opozori Objavljeno Marec 4, 2007 Dobro vreme je zunaj sonček, lepo da se kam odpravim eno večerno turco
motobaby Objavljeno Marec 4, 2007 Opozori Objavljeno Marec 4, 2007 Natanko po enem letu sem se šla pelat z motorjem; jasno sama - bilo je kratko, vendar sladko :OK: ; nasmeh pa do ušes, še vedno. :D Aja,, pa še vedno znam, sem se bala, da bom pozabila. Skratka norooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo :kva1: :yea1:
Sanda7 Objavljeno Marec 4, 2007 Opozori Objavljeno Marec 4, 2007 popoldne preživela na motorju in morju :OK: :D :D :D
imlakar Objavljeno Marec 4, 2007 Opozori Objavljeno Marec 4, 2007 Tud men je nasmeh na obraz prineslo morje in motor :D
minca Objavljeno Marec 4, 2007 Opozori Objavljeno Marec 4, 2007 -klepet ob čaju s kolegico :OK: -lenarjenje zuni na sončku :OK: -branje sms-ov :OK: -3urno rolanje :wacko: :OK: :D :D :D :D
bandy Objavljeno Marec 4, 2007 Opozori Objavljeno Marec 4, 2007 Natanko po enem letu sem se šla pelat z motorjem; jasno sama - bilo je kratko, vendar sladko :OK: ; nasmeh pa do ušes, še vedno. :D Aja,, pa še vedno znam, sem se bala, da bom pozabila. Skratka norooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo :kva1: :yea1: a pol si bla ti tista k sma se vidla?
Vanga Objavljeno Marec 4, 2007 Opozori Objavljeno Marec 4, 2007 da ''moped'' funkcionira odlično :naughty:
GrCaR Objavljeno Marec 4, 2007 Opozori Objavljeno Marec 4, 2007 Motor, morje in vreme :worship: :worship: :worship: zakon je blo :kva2:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se