bandy Objavljeno Marec 6, 2007 Opozori Objavljeno Marec 6, 2007 odjebal naporen biznis, ki mi je zadnja 4 leta ukradel večino lepih vikendov. bo zaenkrat, dokler se ne preusmerim, manj keša ampak se mi jebe - SPET SEM FRAJ ZA VIKENDE!!!!!!!!!!! :OK: :grim :beer2: motoriranje here I come!!!!!!!! jebemti da grem po nov motor pa če kruh pa vodo žrem celo leto!!!!!! I'M SO HAPPY!!!!!!!!!!!!!!!! :whistle: :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: :OK:
Žarko G. Objavljeno Marec 6, 2007 Opozori Objavljeno Marec 6, 2007 včeri so vsi govoril da bo dž, ko pa sm se zbudu ni blo dežja :OK:
gebre Objavljeno Marec 6, 2007 Opozori Objavljeno Marec 6, 2007 Sem na šihtu pa visim na motosvetu :D
Sanda7 Objavljeno Marec 6, 2007 Opozori Objavljeno Marec 6, 2007 šele zdej ugotovila da sm tcja šišnla :OK:
KeC Objavljeno Marec 7, 2007 Opozori Objavljeno Marec 7, 2007 odjebal naporen biznis, ki mi je zadnja 4 leta ukradel večino lepih vikendov. bo zaenkrat, dokler se ne preusmerim, manj keša ampak se mi jebe - SPET SEM FRAJ ZA VIKENDE!!!!!!!!!!! :OK: :grim :beer2: motoriranje here I come!!!!!!!! jebemti da grem po nov motor pa če kruh pa vodo žrem celo leto!!!!!! I'M SO HAPPY!!!!!!!!!!!!!!!! :whistle: :OK: Končno gremo na poprove steake :grim
Alla Objavljeno Marec 7, 2007 Avtor Opozori Objavljeno Marec 7, 2007 :kva2: :kva2: :kva2: :kva2: Jaz tudi, jaz tudi, jaz tudi!!! Priti plizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz!!!!
KeC Objavljeno Marec 7, 2007 Opozori Objavljeno Marec 7, 2007 Hmmmm :hmm: Ok nej ti bo sam mam eno opozorilo v dobrem ok? :winkiss:
Einherjar Objavljeno Marec 7, 2007 Opozori Objavljeno Marec 7, 2007 Vsak cetrtek in petek do konca meseca sem frej :) Porabljanje lanskega dopusta v odpovednem roku rulzorZ
wind Objavljeno Marec 7, 2007 Opozori Objavljeno Marec 7, 2007 Končno gremo na poprove steake :grim Nič ne bo..Baje hujšaš .)
KeC Objavljeno Marec 7, 2007 Opozori Objavljeno Marec 7, 2007 Nič ne bo..Baje hujšaš .) Imaš prav, odpovedal sem se zelju in repi :OK:
vapotek Objavljeno Marec 7, 2007 Opozori Objavljeno Marec 7, 2007 Imaš prav, odpovedal sem se zelju in repi :OK: Če boš tolko žr, boš moral Triumpha v kratkem prodat in Boss Hossa nabavit. :P
KeC Objavljeno Marec 7, 2007 Opozori Objavljeno Marec 7, 2007 (popravljeno) Hm čaki kako je že tisto 4 žemljice = 1 pivo? P.S. Mislim da je za sedaj Rocket še dovolj močen :D Popravljeno Marec 7, 2007. Popravil KeC
Lobo Objavljeno Marec 7, 2007 Opozori Objavljeno Marec 7, 2007 Kliče Dip po GSMu in pravi: A slišiš tole? :eek: BMW rjove! :D Ga je zalaufal, da malo premeša olje. Pa Yamaho tudi. Bo treba registrirat, preveč se mi tresejo roke. :evilgrin: :P
Žarko G. Objavljeno Marec 7, 2007 Opozori Objavljeno Marec 7, 2007 dobre (prav dobre) ocene na poti! :OK: :OK:
Hellenca Objavljeno Marec 7, 2007 Opozori Objavljeno Marec 7, 2007 Hvala .... koooončno internet doma :D
bandy Objavljeno Marec 7, 2007 Opozori Objavljeno Marec 7, 2007 Hvala .... koooončno internet doma :D a dj se boš pa več kaj javlala?
Hellenca Objavljeno Marec 7, 2007 Opozori Objavljeno Marec 7, 2007 a dj se boš pa več kaj javlala? :yes: zdej vsaj ne bom čist izolirana .)
bandy Objavljeno Marec 7, 2007 Opozori Objavljeno Marec 7, 2007 :yes: zdej vsaj ne bom čist izolirana .) ena več med nami :OK:
halls Objavljeno Marec 7, 2007 Opozori Objavljeno Marec 7, 2007 Po 600+ km bicikliranja po asfaltu danes prvi pravi makadam vzpon. In kaj sledi vzponu? SPUST!!! AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!! :kva2: :kva2: :kva2: :kva2: :kva2: Še sem tak nor,ko lani!!! (nekateri trdijo,mislijo,da še bol) :D :P :010 :010 :010 Pa še ena: Kolega mi pravi,da je spoznal super babo,staro 23 let in še NEDOLŽNO!!! :lol1: :lol1: :lol1: Za crknit!!! :lol1: :lol1: :lol1:
Žarko G. Objavljeno Marec 7, 2007 Opozori Objavljeno Marec 7, 2007 Pa še ena: Kolega mi pravi,da je spoznal super babo,staro 23 let in še NEDOLŽNO!!! :lol1: :lol1: :lol1: Za crknit!!! :lol1: :lol1: :lol1: a je to sploh možn :blink:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se