Lobo Objavljeno Marec 8, 2007 Opozori Objavljeno Marec 8, 2007 Teta .) :OK: Si mela prav. Čestitke vsem trem! :OK:
_Fingi_ Objavljeno Marec 8, 2007 Opozori Objavljeno Marec 8, 2007 motor je registriran :OK: :OK: :yea1:
Žarko G. Objavljeno Marec 9, 2007 Opozori Objavljeno Marec 9, 2007 zdele grem po neki cajta na motor :lol:
soncy Objavljeno Marec 9, 2007 Opozori Objavljeno Marec 9, 2007 petek je :grim pa vsaj dž ne pada, če že sonca ni :worship:
BremzPenzl Objavljeno Marec 9, 2007 Opozori Objavljeno Marec 9, 2007 Petek je dan za metek........pa gasssssssssssssssssaaaaaaaaaaaaa :OK: :OK:
BC Objavljeno Marec 9, 2007 Opozori Objavljeno Marec 9, 2007 (popravljeno) že tako je lep dan - sonce B) Se vidi kakšen odnos imajo ljudje, predvsem pa država do prostoživečih živali. :cry: potem pa še tole za popestritev :lol1: :lol1: :slap: Popravljeno Marec 9, 2007. Popravil BC
Sanda7 Objavljeno Marec 9, 2007 Opozori Objavljeno Marec 9, 2007 dobr sm se naspala še osem ur odbrenkam na šihtu še neki pirčka je spravlenga po šihtu še na kakšnega jutr pa akcija
TONTO Objavljeno Marec 9, 2007 Opozori Objavljeno Marec 9, 2007 zvedu ceno zavarovanja motorja :OK: ma so prou :wub:
KeC Objavljeno Marec 9, 2007 Opozori Objavljeno Marec 9, 2007 Totalno adrenalinski dan v službi, ampak do sedaj grejo zadeve perfektno! :OK: Po dolgem času se ljudje držijo dogovrjenih zadev :worship: :worship: :worship: Redki takšni dnevi v službi ampak pašejo pa zelo. :yea1:
Alka Objavljeno Marec 9, 2007 Opozori Objavljeno Marec 9, 2007 Še danes se mi smeji zaradi tistega, kar sem včeraj videla. In vsega potem ... :whistle:
Kruse Objavljeno Marec 9, 2007 Opozori Objavljeno Marec 9, 2007 Sef mi je milostno dovolil, da lahko danes in naslednji teden samo srfam. Hehe, ko da bi za kaj takega rabil njegovo dovoljenje. No, prosil me je, ce lahko vmes se Netware zrihtam. Okej, sicer so me odfukali, ampak naj mu bo. Se pocutim velikodusnega. Sploh, ko je tako lepo fraziral prosnjo. Novi D dan je 19.3. 13. pravzaprav. Koncno se je po vseh teh letih zacelo poleg mene se kaj drugega spreminjati. Master of Puppets: fade out with evil laughter....
First Objavljeno Marec 9, 2007 Opozori Objavljeno Marec 9, 2007 En odličen dan je danes :grim Že zbudila sem se z nasmehom :D Včerajšnji kolokvij naredila z 8 :D Klical me je nek direktor s katerim grem drug teden na kavo, da se pomenimo o določenih zadevah in mogoče pade nova služba :kva2: Komaj pa čakam večer :wub: :yea1: ijeeeeeeejjjjjjj, letos mi gre pa vse odlično :yea1: naj tako tudi ostane :grim
vapotek Objavljeno Marec 9, 2007 Opozori Objavljeno Marec 9, 2007 ...mogoče pade nova služba... Čisto odvisno, kako se boš odrezala na "razgovoru". :P
First Objavljeno Marec 9, 2007 Opozori Objavljeno Marec 9, 2007 Čisto odvisno, kako se boš odrezala na "razgovoru". :P Vapo :angry: Teb gre pa takoj kur****ja po glavi :P
vapotek Objavljeno Marec 9, 2007 Opozori Objavljeno Marec 9, 2007 Vapo :angry: Teb gre pa takoj kur****ja po glavi :P Kaj pa naj, taki pač sem. Zato me maš pa tak rada. :blush:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se