Jurij Objavljeno September 2, 2004 Opozori Objavljeno September 2, 2004 :kva2: :kva2: :kva2: :kva2: :kva2: :kva2: :kva2: :kva2: :kva2: :kva2: ne "nasmeh" histeričen smeh se me je polotil :kva2: :kva2: :kva2: :kva2: in še ne neha, ker sem po meeeeeeseeeecih čakanja končno dobil v roke A-test. včeraj sicer in logično je, da sem šele danes prišel do računalnika, da to delim z ostalimi. medtem je sicer že postal "potrdilo o skladnosti" in sedaj po novem je že "strokovno mnenje" ampak vseen danes se je zgodil veliki dogodek, ob katerem se mi je histeričen napad :kva2: :kva2: malo pomiril in ganjen do :cry: sem pritisnil na trajkeca nalepko in registrsko. zdej pa grem pa čeprov je kurčev vreme :kva2: :kva2:
gebre Objavljeno September 2, 2004 Opozori Objavljeno September 2, 2004 Na muli najdu kolega motorista :D , upam da je tapravi :unsure:
Alla Objavljeno September 2, 2004 Avtor Opozori Objavljeno September 2, 2004 Dolg in lep sprehod z mojim đankijem. :) Alla B)
cvetoo Objavljeno September 2, 2004 Opozori Objavljeno September 2, 2004 Ankaran, sonce, morje, nobenih bedakov :yea2: :yea2:
Sanda7 Objavljeno September 3, 2004 Opozori Objavljeno September 3, 2004 Večerni fight...... :D :blink: še mal pa konc delovnega tedna,po dopustu je bil kr težak
Zok Objavljeno September 3, 2004 Opozori Objavljeno September 3, 2004 <zok[mf]> !seen nirvy <espresso> nirvy (nevermind@iz4-29i.dial-up.arnes.si) was last seen quitting from #glasujzame.com 7 hours, 2 minutes ago stating ({"Yeah} I fuckin' still hate you!\"). <zok[mf]> she fuckin' hates me <zok[mf]> ... :P O:-)
Zok Objavljeno September 3, 2004 Opozori Objavljeno September 3, 2004 glede moje biuse cagive... z njo sm se jest pelou po avtocest 197-198 km/h sicer ti ni treba vrjet ampak jest vem da sm se ker sm se jest pelou in sm jest vidu kuk kaze stevc btw... bat je biu u krcu in je se zj ker novi lastnik bata se ni zamenjal imu sm se nekaj rezerve v gasu vendar ga je moril ce sm ga stisnu do konca zarad tega ker je biu in je najbrz se zj zabasan frgazar in filter pise pa da mors to pucat na vsake 5k km ce mene uprasas pa to ni blo spucan ze najmn 10k km pa se enkrat povdarjam da je bat zanc ker ima priblizno 14k km in je tik pred menjavo ce bi use to zamenou in zrihtou bi slo po stevcu sigurn 210 alpa 215 km/h ce pa kdo ne vrjame gremo pa lohk takoj stroja uprasat k je mu isti model kukr jest pa vm bo on povedou svojo zgodbo, sicer sm ga pa ze jest uprasou kuk je sla negova cagiva k je mu ustimano tko da... :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :P aja, debata je o cagivi mito 125... :P
AlterMann Objavljeno September 3, 2004 Opozori Objavljeno September 3, 2004 Zadnji delovni dan. :D Zdej pa 3 tedne vse 4 od sebe. B)
Špilferderber Objavljeno September 3, 2004 Opozori Objavljeno September 3, 2004 življenjski moto :lol1: http://www2.arnes.si/~ibresc/hp/primorje/3.swf
Manu Objavljeno September 3, 2004 Opozori Objavljeno September 3, 2004 Zdej pa 3 tedne vse 4 od sebe. B) Pa na ta petga ne pozab, kar nuci ga.... :) Vikend!!!!! :D p.s. Pismo, saj sem v službi... :huh: :unsure: :?
Špilferderber Objavljeno September 3, 2004 Opozori Objavljeno September 3, 2004 :yea2: HVALA K***U DA JE VIKEND :yea2: požrl me bojo...
.T. Objavljeno September 3, 2004 Opozori Objavljeno September 3, 2004 Plača! In čez uro in pol grem v Dainese samo pogledat škornje. Tadej
Dr. _MAXXI_ Objavljeno September 3, 2004 Opozori Objavljeno September 3, 2004 Razlaga "ne-nevarnih" motoristov o "nevarnih" ZX-6R radialnih zavorah :lol1: .... že dolgo nisem bil tok nasmejan :D
Sanda7 Objavljeno September 3, 2004 Opozori Objavljeno September 3, 2004 baje da se obeta neka roštiljada oz čvapčič in koruza party
Gallus Objavljeno September 4, 2004 Opozori Objavljeno September 4, 2004 Vikend in vremenska napoved :notworthy: :notworthy:
jax Objavljeno September 4, 2004 Opozori Objavljeno September 4, 2004 Včerajšnji večer :yea2: :OK: Pa itaq tud vikend :OK:
Zok Objavljeno September 4, 2004 Opozori Objavljeno September 4, 2004 <zok[mf]> podnevi in ponoci <zok[mf]> le piva si natoci <zok[mf]> uuuuuuuuuuu, laski piiiiiir <zok[mf]> :D <RoCCo``> union <RoCCo``> pa nč drucga <RoCCo``> :) * zok[mf] slaps RoCCo`` around a bit with a galactic dildo <RoCCo``> zok[mf]! You Asshole! * zok[mf] vrze RoCCo``u v glavu cigu, na katerem pise nokia <RoCCo``> :P <zok[mf]> :P <RoCCo``> hehe <zok[mf]> union sux big time <RoCCo``> sej bi se kregu glede tega sam ti mas op jest pa ne <zok[mf]> lol <zok[mf]> http://www.viole89.com/forum/images/smiles/punch.gif <zok[mf]> :D
Alla Objavljeno September 4, 2004 Avtor Opozori Objavljeno September 4, 2004 4. svetovni festival praženega krompirja. :D Alla B)
gebre Objavljeno September 4, 2004 Opozori Objavljeno September 4, 2004 4. svetovni festival praženega krompirja. :D Alla B) In ti nič ne poveš :kva2:
gebre Objavljeno September 4, 2004 Opozori Objavljeno September 4, 2004 Symru-jeva osebna forografija :kva2: :yea2:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se