vragica Objavljeno September 5, 2004 Opozori Objavljeno September 5, 2004 (popravljeno) ...ob nedeljski kavi odpreš trač časopis in notri ... :kva2: ... zagledaš svoj ex motor in ugotoviš: a. mater, kako je fotogeničen :naughty: b. se mi zdi, da bo (no, saj je bil prej prej in prej) dobro finančno preskrbljen :devil: :OK: Popravljeno September 5, 2004. Popravil vragica
Thundercat Objavljeno September 5, 2004 Opozori Objavljeno September 5, 2004 ohcet..... :beer2: :grupni:
Marky Objavljeno September 6, 2004 Opozori Objavljeno September 6, 2004 Jutranja kavica v službi! :rolleyes:
nts Objavljeno September 6, 2004 Opozori Objavljeno September 6, 2004 Čeprav je bil prejšnji teden zelo naporen, je bilo vredno.... poroka je uspela, bilo je super, moja sestra je bila čudovita nevesta.....vredno nasmeha! :D
Zok Objavljeno September 6, 2004 Opozori Objavljeno September 6, 2004 naredu pisni del matematike!! :kva2: :beer2: :OK: B) zaj bom pa ustnega poletu... :lol1:
ton Objavljeno September 6, 2004 Opozori Objavljeno September 6, 2004 Nova zadnja guma - na biciklu :D.
Thundercat Objavljeno September 6, 2004 Opozori Objavljeno September 6, 2004 to da sem se končno naspal..... :D
gebre Objavljeno September 6, 2004 Opozori Objavljeno September 6, 2004 Vsah enkrat prišel iz šole z nasmehom, razlog: niam pojma :)
SiR Objavljeno September 6, 2004 Opozori Objavljeno September 6, 2004 konc težav z erekcijo in ejakulacijo ;)
bubamara Objavljeno September 6, 2004 Opozori Objavljeno September 6, 2004 bravo symči.... :yea2: :yea2: ....nikol si neb mislna kej tazga.... :grim
Sanda7 Objavljeno September 6, 2004 Opozori Objavljeno September 6, 2004 delovni pondeljek za mano še trikrat
Zok Objavljeno September 6, 2004 Opozori Objavljeno September 6, 2004 wiiii... :wub: :wub: :wub: :OK: :wub: :)
Thundercat Objavljeno September 6, 2004 Opozori Objavljeno September 6, 2004 smeji se mi z razlogom...lepa turca do pred-idrije.... :OK: in ovinki do tam,..... :OK:
ton Objavljeno September 6, 2004 Opozori Objavljeno September 6, 2004 Velik sendvič s prešano slanino. :kva2:
simonsi Objavljeno September 6, 2004 Opozori Objavljeno September 6, 2004 Naredil najpomembnejši izpit 1. letnika, za katerega sem bil ziher da bom ruknil in s tem ponavljal/pavziral. Zgleda da mi je nekdo zelo pogledal čez prste ker res nisem mel blage, kljub enotedenskemu non-stop učenju :wacko: En :OK: zame pa še tale :yea2: :music3: :music2: :kva2:
Marelica Objavljeno September 7, 2004 Opozori Objavljeno September 7, 2004 Naredil najpomembnejši izpit 1. letnika, za katerega sem bil ziher da bom ruknil in s tem ponavljal/pavziral. Zgleda da mi je nekdo zelo pogledal čez prste ker res nisem mel blage, kljub enotedenskemu non-stop učenju :wacko: Ja ČESTITKAM :OK: Jaz pa ravno zaradi prihajajočega izpita nimam nekega razloga za smeh... (še)... :(
Zok Objavljeno September 7, 2004 Opozori Objavljeno September 7, 2004 Naredil najpomembnejši izpit 1. letnika, za katerega sem bil ziher da bom ruknil in s tem ponavljal/pavziral. to deli! :OK: :notworthy: B)
bubamara Objavljeno September 7, 2004 Opozori Objavljeno September 7, 2004 ahhhh, tale naš Zokec.... :P :wub:
Marky Objavljeno September 7, 2004 Opozori Objavljeno September 7, 2004 Še dons me zabava včerajšni šport po dnevniku na RTV Slovenija. Mamo novo športno disciplino: tekmovanje oračev! Škoda ker so zamudili olimpijske igre! :lol1:
Marelica Objavljeno September 7, 2004 Opozori Objavljeno September 7, 2004 :rolleyes: ja, če je šah šport, ne vem zakaj je tako hecno tekmovanje oračev... Sicer pa ta "šport" obstaja že leta...
Brrrm Objavljeno September 7, 2004 Opozori Objavljeno September 7, 2004 konc težav z erekcijo in ejakulacijo Aha, si se končno odločil in dal odrezati :lol1: .) :P
Zok Objavljeno September 7, 2004 Opozori Objavljeno September 7, 2004 my new personal photo - picke, navalite!! :P
pupa Objavljeno September 7, 2004 Opozori Objavljeno September 7, 2004 my new personal photo - picke, navalite!! :P kva... a nimaš več "pičke"?? :o
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se