Sanda7 Objavljeno April 18, 2007 Deli Objavljeno April 18, 2007 danes pa kr en kup stvari oz dogodkov :OK: danes pa kr en kup stvari oz dogodkov :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pervy Objavljeno April 19, 2007 Deli Objavljeno April 19, 2007 mam tako neverjatno delovno vnemo da bom nehal tu viset in hitro šel še naprej delat. bemti če bi vsak dan toliko delal in z tako malo napora oz z tako motivacijo bi bil od torka naprej fraj :lol1: še do 15.00 maksimalno potegnem potem pa sončit na teraso z pivom pa še brez slabe vesti :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GorazdH Objavljeno April 19, 2007 Deli Objavljeno April 19, 2007 2 napačna klica :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nagaya Objavljeno April 19, 2007 Deli Objavljeno April 19, 2007 :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
nts Objavljeno April 19, 2007 Deli Objavljeno April 19, 2007 extra king.... sladoled :yea1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sparx Objavljeno April 19, 2007 Deli Objavljeno April 19, 2007 Kmalu konec službe! :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno April 19, 2007 Deli Objavljeno April 19, 2007 mam tako neverjatno delovno vnemo da bom nehal tu viset in hitro šel še naprej delat. bemti če bi vsak dan toliko delal in z tako malo napora oz z tako motivacijo bi bil od torka naprej fraj :lol1: še do 15.00 maksimalno potegnem potem pa sončit na teraso z pivom pa še brez slabe vesti :whistle: OSEL ŠTAJERSKI......nea ga srat......ustav kojne, pa beži na pivo.........pomaga proti pretirani delovni vnemi 100%.......danes preverjeno :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kajzec Objavljeno April 19, 2007 Deli Objavljeno April 19, 2007 nea ga srat :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ToTaLLy_SeXy Objavljeno April 19, 2007 Deli Objavljeno April 19, 2007 Moja 5 mesečna nečakinja :wub: cel dan sem jo cartala in imela zase :inlove: .Hodile sva po mestu in se prevažale okol k taprave babe :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno April 19, 2007 Deli Objavljeno April 19, 2007 sončenje v službenem roku :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
minca Objavljeno April 19, 2007 Deli Objavljeno April 19, 2007 sanje :blush: :010 :D :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DESIM Objavljeno April 19, 2007 Deli Objavljeno April 19, 2007 ..sem na moped druge avspuhe zmontiral..... B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bandy Objavljeno April 19, 2007 Deli Objavljeno April 19, 2007 prvi kilometri z novo prdulo :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
imlakar Objavljeno April 19, 2007 Deli Objavljeno April 19, 2007 prvi kilometri z novo prdulo :OK: Tud jaz. Mal sem bil pozn, pa sem sam ene 20 km naredu. :D :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Žarko G. Objavljeno April 19, 2007 Deli Objavljeno April 19, 2007 naredu sm en krog z mojo ponovno sestavljeno prvo vozilo na motorni pogon :slap: moj predragi tomos je spet zalaufu in se ni razdrlu ko sm se furu po travniku :lol1: sam še en šrauf najdem pa je motor cel(šraufa ni :glare: ) :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno April 19, 2007 Deli Objavljeno April 19, 2007 PETEK :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
imlakar Objavljeno April 20, 2007 Deli Objavljeno April 20, 2007 petek je :D pa na dopust grem :OK: pa še novo hondo sem včeri dobil :kva2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
snoopy Objavljeno April 20, 2007 Deli Objavljeno April 20, 2007 Vikend B) ...motor :yea1: ...furce :devil: Predvsem pa ful lepe sanje :wub: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ShadoW88 Objavljeno April 20, 2007 Deli Objavljeno April 20, 2007 Marsikaj :) Upam da bo šlo vse po načrtu :OK: :blush: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno April 20, 2007 Deli Objavljeno April 20, 2007 Temna čokolada s čilijem :OK: :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alla Objavljeno April 20, 2007 Avtor Deli Objavljeno April 20, 2007 U, ja....to mam jaz eno kuglco na dan......slastno! :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno April 20, 2007 Deli Objavljeno April 20, 2007 He he dobil včeraj ene pol kile tega od moje drage :004. Bo držalo nekaj dni. Slastno pekoče :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Einherjar Objavljeno April 20, 2007 Deli Objavljeno April 20, 2007 PARTEEEEEEYYYYYYY ARIAGR Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
primozh Objavljeno April 20, 2007 Deli Objavljeno April 20, 2007 petek :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno April 20, 2007 Deli Objavljeno April 20, 2007 Evo tale pa naj bo za 5000 :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se