Zok Objavljeno September 7, 2004 Opozori Objavljeno September 7, 2004 ne. :) js mam pupo. :wub: :wub: :) :P upper right pic tells it all. :wub:
SHARKi Objavljeno September 7, 2004 Opozori Objavljeno September 7, 2004 pogled na uro me je osreču, gremo domov, vreme je krasno, narest kakšen km :kva2:
D-D Objavljeno September 7, 2004 Opozori Objavljeno September 7, 2004 mene pa dve vstopnici za koncert Parnega valka :kva2:
Špilferderber Objavljeno September 7, 2004 Opozori Objavljeno September 7, 2004 mene pa dve vstopnici za koncert Parnega valka :kva2: jel' da boš mene povabla, a?! :rolleyes:
D-D Objavljeno September 7, 2004 Opozori Objavljeno September 7, 2004 jel' da boš mene povabla, a?! :rolleyes: noup :P
Alla Objavljeno September 7, 2004 Avtor Opozori Objavljeno September 7, 2004 Moj bratranec z družino v Delovi prilogi Ona. Heh, saj sem vedno vedela, da je nekaj posebnega. :) Al pa, da raje citiram mojo kolegico, ko sem ji ga pred leti predstavila: "Ej, kje pa še take fajn fante delajo?" :D Alla :wub:
Burnout Objavljeno September 7, 2004 Opozori Objavljeno September 7, 2004 Tole bitje... :wub: Vidim da mava podobna bitja, ki naju osrečujeta :D :P Le da je moja blond! :wub: :wub:
Ervina Objavljeno September 7, 2004 Opozori Objavljeno September 7, 2004 Shargotova fotka za mistra Motosveta. Dobre noge, ni kaj! :lol1:
Noise Objavljeno September 7, 2004 Opozori Objavljeno September 7, 2004 Moj bratranec z družino v Delovi prilogi Ona. Heh, saj sem vedno vedela, da je nekaj posebnega. :) Al pa, da raje citiram mojo kolegico, ko sem ji ga pred leti predstavila: "Ej, kje pa še take fajn fante delajo?" :D Alla :wub: A un z veliko družino?
Manu Objavljeno September 7, 2004 Opozori Objavljeno September 7, 2004 Moj bratranec z družino v Delovi prilogi Ona. Vesela sem, da si nas obvestila, da moramo prebrati Ono. :) p.s. Moj bratranc je bil pa včeraj v Financah. Je tut fajn. :yea2:
Zok Objavljeno September 7, 2004 Opozori Objavljeno September 7, 2004 <zok[mf]> !seen nirvy <espresso> nirvy (nevermind@iz3-11i.dial-up.arnes.si) was last seen quitting from #glasujzame.com 1 hour, 28 minutes ago stating (Filled with hate, too busy thinkin' about the pain and bother checkin' why is hurting...). <zok[mf]> lol <zok[mf]> to leti na motosvet <zok[mf]> tema nasmeh <zok[mf]> :]
Thundercat Objavljeno September 7, 2004 Opozori Objavljeno September 7, 2004 lepe slike z ohceti, ki so prišle izpod mojih rok in eosa 300v.... :)
fazerer Objavljeno September 7, 2004 Opozori Objavljeno September 7, 2004 (popravljeno) v vsej slabi volji in zalosti zadnje dni me je za trenutek danes nasmejala tale slikca. Popravljeno September 7, 2004. Popravil fazerer
balki Objavljeno September 7, 2004 Opozori Objavljeno September 7, 2004 Po mesecu in pol čakanja na dodatno opremo motorja, danes dobim sporočilo da so na poti. Zakon :D :yea2:
nts Objavljeno September 8, 2004 Opozori Objavljeno September 8, 2004 lepe slike z ohceti, ki so prišle izpod mojih rok in eosa 300v.... :) :004 Res je, res :yea2: Slike so odlične!
gizmOkak Objavljeno September 8, 2004 Opozori Objavljeno September 8, 2004 gic-ovi štosi, sploh tazadn :lol1:
.T. Objavljeno September 8, 2004 Opozori Objavljeno September 8, 2004 Kup mladih jošk na poti v službo mimo srednje ekonomske šole na Roški :D :D :D Tadej
Jurij Objavljeno September 8, 2004 Opozori Objavljeno September 8, 2004 Zadnje 2 dni odsev sonca na oblinah mojega trajkeca pa zvok, ko ga pritisnem malo bolj na hard... :yea2: pa sonce... :D pa samo 4urni delavnik.... :010 pa sonce... :D Jezersko here I come... :yea2:
lojzi Objavljeno September 8, 2004 Opozori Objavljeno September 8, 2004 Kup mladih jošk na poti v službo mimo srednje ekonomske šole na Roški :D :D :D Tadej A si ti kdaj popoldan šou na Šmarno goro? Pa pol, ko se vračaš po poti navzdol...ej, fant, a ti misliš, da jest gor hodim športat? :yea2: :lol1:
SHARKi Objavljeno September 8, 2004 Opozori Objavljeno September 8, 2004 A si ti kdaj popoldan šou na Šmarno goro? Pa pol, ko se vračaš po poti navzdol...ej, fant, a ti misliš, da jest gor hodim športat? :yea2: :lol1: tole me je pa res dons nasmejalo do solz :lol1:
.T. Objavljeno September 8, 2004 Opozori Objavljeno September 8, 2004 A si ti kdaj popoldan šou na Šmarno goro? Pa pol, ko se vračaš po poti navzdol...ej, fant, a ti misliš, da jest gor hodim športat? :yea2: :lol1: Torej kdaj gremo na Šmarno goro? Zadnjč sem hodil za eno gor. Uf lepe napete kolesarske hlačke in v njih je migala napeta ritka... Tadej
Thundercat Objavljeno September 8, 2004 Opozori Objavljeno September 8, 2004 motosvetovec po imenu Tadej... :D :lol1:
SHARKi Objavljeno September 8, 2004 Opozori Objavljeno September 8, 2004 predlagam da bi kr določl datum, sm dejte folk povedat na ker dan je tam največ "napetga"
Manu Objavljeno September 8, 2004 Opozori Objavljeno September 8, 2004 predlagam da bi kr določl datum, evo, kok mal je treba, da me po travmatičnem dopoldnevu nekaj razveseli :D Datum! :yea2: :yea2: :yea2: Plan! :yea2: :yea2: :yea2: p.s. Mogoče bi pa ob poti stojnice postavl pa golaž delil? :hmm: :) B)
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se