ciciban Objavljeno Maj 3, 2007 Deli Objavljeno Maj 3, 2007 Danes še nič... Je bilo pa včeraj tuširanje nepozabno :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fire Objavljeno Maj 3, 2007 Deli Objavljeno Maj 3, 2007 Za dobrojutro prvic slisal in poslusal Radio Kum. ZAKON Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tinchi Objavljeno Maj 3, 2007 Deli Objavljeno Maj 3, 2007 En zelo simpaticen fant :wub: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno Maj 3, 2007 Deli Objavljeno Maj 3, 2007 En zelo simpaticen fant :wub: Kje si me pa videla? :? :P 3 piri z windom.......ni mi blo lahko..........sploh. :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
minca Objavljeno Maj 3, 2007 Deli Objavljeno Maj 3, 2007 ni razloga za nasmeh :( :BUA: :cry: :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno Maj 3, 2007 Deli Objavljeno Maj 3, 2007 ni razloga za nasmeh :( :BUA: :cry: :cry: te pa pojdi bruhnit.... :devil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pupy Objavljeno Maj 3, 2007 Deli Objavljeno Maj 3, 2007 fura :OK: kavica s kolegico :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
minca Objavljeno Maj 3, 2007 Deli Objavljeno Maj 3, 2007 te pa pojdi bruhnit.... :devil: sm šla ja.... pa ne pomaga :BUA: :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
halls Objavljeno Maj 3, 2007 Deli Objavljeno Maj 3, 2007 sm šla ja.... pa ne pomaga :BUA: :cry: No,pa kaj je narobe? :hmm: Stricu Hallsu lahk zaupaš,te ma rad! :grim :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
minca Objavljeno Maj 3, 2007 Deli Objavljeno Maj 3, 2007 No,pa kaj je narobe? :hmm: Stricu Hallsu lahk zaupaš,te ma rad! :grim :P ah ne halsi... bo ostal pr men.... jz mam tut tebe rada,sej ti to veš :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bandy Objavljeno Maj 3, 2007 Deli Objavljeno Maj 3, 2007 upam na dž da mi trtico zalije če ne bo šla rakom žvižgat Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gebre Objavljeno Maj 3, 2007 Deli Objavljeno Maj 3, 2007 tanjuška spet prihaja na svoj račun... kako simpatično :blush: Spet ena fouš baba :devil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno Maj 3, 2007 Deli Objavljeno Maj 3, 2007 konc šihta :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
minca Objavljeno Maj 4, 2007 Deli Objavljeno Maj 4, 2007 mogoče to,da -že eno leto že strašim na motosvetu -in dobri rezultati teka na 60,600 in 1200m :) če že druzga ne :closedeyes: :closedeyes: :( Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ole Objavljeno Maj 4, 2007 Deli Objavljeno Maj 4, 2007 - nova frizura - ugotovitev da mam izpitno vožno 15. maja :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gebre Objavljeno Maj 4, 2007 Deli Objavljeno Maj 4, 2007 Kolokvij iz trdnosti sem pisal 70% :yea2: :hooray: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Anna Objavljeno Maj 5, 2007 Deli Objavljeno Maj 5, 2007 (popravljeno) To, da sem ravno prej ugotovila, da sem opravila izpit in to z 10 :OK: :OK: :OK: No ja samo se bo treba začet učit za naslednjega :wacko: Popravljeno Maj 5, 2007. Popravil Anna Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
doggie Objavljeno Maj 5, 2007 Deli Objavljeno Maj 5, 2007 To, da sem ravno prej ugotovila, da sem opravila izpit in to z 10 :OK: :OK: :OK: marička se grebeš :devil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ole Objavljeno Maj 5, 2007 Deli Objavljeno Maj 5, 2007 To, da sem ravno prej ugotovila, da sem opravila izpit in to z 10 :OK: :OK: :OK: No ja samo se bo treba začet učit za naslednjega :wacko: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: Tudi jst bi naredu kakega z 10. Veš ko pravjo: duša hoče, telo noče...se učit :yea1: :yea1: :yea1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
doggie Objavljeno Maj 5, 2007 Deli Objavljeno Maj 5, 2007 ena kratka furca :yea1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bandy Objavljeno Maj 5, 2007 Deli Objavljeno Maj 5, 2007 To, da sem ravno prej ugotovila, da sem opravila izpit in to z 10 :OK: :OK: :OK: No ja samo se bo treba začet učit za naslednjega :wacko: :OK: še tako naprej :grupni: čestitamo :worship: sam za pjačo boš pa dala :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno Maj 5, 2007 Deli Objavljeno Maj 5, 2007 Vreme. :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Anna Objavljeno Maj 5, 2007 Deli Objavljeno Maj 5, 2007 :OK: še tako naprej :grupni: čestitamo :worship: sam za pjačo boš pa dala :hmm: :grim bom dala za pijačo bom, ni blema !!! Samo dobit se moramo enkrat! :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bandy Objavljeno Maj 5, 2007 Deli Objavljeno Maj 5, 2007 :grim bom dala za pijačo bom, ni blema !!! Samo dobit se moramo enkrat! :grim sva že s kolegico se zmenla, da prvi lep dan napadema ljubljanski konc Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno Maj 6, 2007 Deli Objavljeno Maj 6, 2007 spet doma... :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se