minca Objavljeno Maj 10, 2007 Deli Objavljeno Maj 10, 2007 minci se jebe... :lol1: :grim :yes: :010 :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno Maj 10, 2007 Deli Objavljeno Maj 10, 2007 prihaja weeeeeeeekend :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GrCaR Objavljeno Maj 10, 2007 Deli Objavljeno Maj 10, 2007 motosvet back online :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
snoopy Objavljeno Maj 10, 2007 Deli Objavljeno Maj 10, 2007 Novi obrazi...pa premetavanje po ridah :OK: pa...ša neki sam se ne spomnem zdle.. :hmm: Zdj sm se spomnu... :lol: :lol: ....sm eno "starino" spoznal :lol1: :lol1: :lol1: ...čakam na kufe :whistle: :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ćardak Objavljeno Maj 10, 2007 Deli Objavljeno Maj 10, 2007 Popravil sm kar sm prej zajeb** :kva2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GrCaR Objavljeno Maj 11, 2007 Deli Objavljeno Maj 11, 2007 ona :wub: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
halls Objavljeno Maj 11, 2007 Deli Objavljeno Maj 11, 2007 ...da MS spet dela! :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
snoopy Objavljeno Maj 11, 2007 Deli Objavljeno Maj 11, 2007 Mirna noč... :yawn: Upam da ji sledi lep dan :photo: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno Maj 11, 2007 Deli Objavljeno Maj 11, 2007 Hu d man? Im d man! :yea2: B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno Maj 11, 2007 Deli Objavljeno Maj 11, 2007 Pir z windom.... :OK: No ja, jaz sem spil 2 pira. :blush: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
wind Objavljeno Maj 11, 2007 Deli Objavljeno Maj 11, 2007 Kava z vapotekom.. :OK: No ja, jaz sem spil kavo in sok :cry: :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
žejni Objavljeno Maj 11, 2007 Deli Objavljeno Maj 11, 2007 Še en sončen dan. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Rude Boy Objavljeno Maj 11, 2007 Deli Objavljeno Maj 11, 2007 da je na Cipru vojska prepovedala uporabo in prodjo vibratorjev, jih zaplenila ! vplivajo na nacionalno varnost ker ovirajo vojaške radiofrekvence na otoku ! Najbolj nevaren bi naj bil z daljinskim upravljanjem na 6 m "Love Bug 2" v obliki jajca ! :lol1: :fredy: da oralni sex vpliva na raka na grlu pa vam je itak že jasno tako kot raziskovalcem v Baltimoru ! :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Majolka Objavljeno Maj 11, 2007 Deli Objavljeno Maj 11, 2007 ....še čakam, da se zgodi......... :( Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fresh_ales Objavljeno Maj 11, 2007 Deli Objavljeno Maj 11, 2007 prelep soncen dan in prodaja scooterja :yea1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lobo Objavljeno Maj 11, 2007 Deli Objavljeno Maj 11, 2007 ...da oralni sex vpliva na raka na grlu pa vam je itak že jasno tako kot raziskovalcem v Baltimoru ! :evilgrin: Pozabil si napisat, da vpliva pozitivno. Drugaše pa :D , dopisovanje. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Rude Boy Objavljeno Maj 11, 2007 Deli Objavljeno Maj 11, 2007 Pozabil si napisat, da vpliva pozitivno. samo kosu ki se fafa ! :grim fafačici ( lahko tudi fafalcu) ki ga tako lepo dol po grlu spusti pa povečuje tveganje za to kleščarsko nebulozo ! ampak to je že za :SS temo ! fafi fafooooooooooo !!! :P aja še en Smail ! Jutrišnja Marinada ! :OK: pa še en ! čez pol ure mi zalaufa vikend ! :yea1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
minca Objavljeno Maj 11, 2007 Deli Objavljeno Maj 11, 2007 (popravljeno) jebe se miiiii :whistle: :OK: :OK: :010 jebem :blush: :evilgrin: ,težim :010,izzivam :naughty: ,zajebavam,.... :OK: :OK: :OK: :D :D :D Popravljeno Maj 11, 2007. Popravil minca Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TinaRR Objavljeno Maj 11, 2007 Deli Objavljeno Maj 11, 2007 današnja vožnja po slo. morju - > gumica z 115 KM motorjem po debelem rtiču :OK: :OK: :OK: (to je skoraj bolje od vožnje z mopijem :krneki: ) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alla Objavljeno Maj 12, 2007 Avtor Deli Objavljeno Maj 12, 2007 Brez problemov pretekle 14 km (napovedanih je bilo samo 12). Bravo me tri! :OK: :photo: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ćardak Objavljeno Maj 12, 2007 Deli Objavljeno Maj 12, 2007 danes pa k najljubši osebi zvečer pa u zeleni gaj :kva2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
doggie Objavljeno Maj 12, 2007 Deli Objavljeno Maj 12, 2007 da sem po treh dneh kliničnega zopet doma :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bandy Objavljeno Maj 12, 2007 Deli Objavljeno Maj 12, 2007 preživel šok Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
snoopy Objavljeno Maj 12, 2007 Deli Objavljeno Maj 12, 2007 (popravljeno) Čez 15 minut se mi bo zasmejalo ko bom šel v skrinjo in vzel ruzak z pirom...in ko prvi naredi...ptssssss :beer2: To bo vesoljski nasmešek :grim :evilgrin: :evilgrin: in za tem pride črna luknja :D Popravljeno Maj 12, 2007. Popravil snoopy Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
reesko Objavljeno Maj 12, 2007 Deli Objavljeno Maj 12, 2007 Čez 15 minut se mi bo zasmejalo ko bom šel v skrinjo in vzel ruzak z pirom...in ko prvi naredi...ptssssss :beer2: To bo vesoljski nasmešek :grim :evilgrin: :evilgrin: in za tem pride črna luknja :D a se ne boš pohvalu da si drgnu? :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se