bandy Objavljeno Maj 24, 2007 Deli Objavljeno Maj 24, 2007 :grrr najbrž je to iz žlehtnije češnje so sparjene, zraven je pa priložena še flaša Donat Mg-ja :whistle: korupcija Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TinaRR Objavljeno Maj 24, 2007 Deli Objavljeno Maj 24, 2007 Jutrišnji dan :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno Maj 24, 2007 Deli Objavljeno Maj 24, 2007 furca na morje in seveda kopanje :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tinchi Objavljeno Maj 24, 2007 Deli Objavljeno Maj 24, 2007 Danes me je osrecila informacija v zvezi s sluzbo :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GrCaR Objavljeno Maj 24, 2007 Deli Objavljeno Maj 24, 2007 ko sm mislu, da je že use izgubljeno, pa je posijal sončni žarek in spet je tko k more bit :D :OK: :wub: :kva2: :blush: :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Burnout Objavljeno Maj 25, 2007 Deli Objavljeno Maj 25, 2007 Komad ki sem ga slučajno prebral :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: Izvajalec: Braca bez gaca - Nema 'leba bez motike Opasno sam najebo od goleme bede mene nema ni djukela zasta da ujede Idem da se upisem u cuvenu stranku mozda ce mi tamo tutnu u dzep neku banku Ma zajebi politiku i 'vataj se za motiku ori, kopaj, zanji, beri stranacki, ne seri man' se brale politike nema 'leba bez motike U stranku me odveo i poslanik Djole sto je sa mnom zavrsio tri razreda skole On je tamo posto neko krupno mudo kazu da je talentovan politicko cudo Mal' falilo da postanem i ja budza neka al' ne vredi, pobedice sankerica Seka Namestaljku ovu niko nemoz' da zabrani jer glasacke kutije su kod nje u kafani Lp Burnout Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno Maj 25, 2007 Deli Objavljeno Maj 25, 2007 Grem domov :worship: pol pa prot Ljubljan... :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Klajba Objavljeno Maj 25, 2007 Deli Objavljeno Maj 25, 2007 En par dobrih izjav tle not... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno Maj 25, 2007 Deli Objavljeno Maj 25, 2007 Danes sem pa res užival. Vožnja skozi zabasan MB, nikamor mudi sploh, odprta šajba, cd sex pistolsov na jakosti 15 (zelo glasno) in čudno prestrašeni pogledi mimoidočih (ko jih jebe)....... zakoooooon!!! B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Klajba Objavljeno Maj 25, 2007 Deli Objavljeno Maj 25, 2007 Danes sem pa res užival. Vožnja skozi zabasan MB, nikamor mudi sploh, odprta šajba, cd sex pistolsov na jakosti 15 (zelo glasno) in čudno prestrašeni pogledi mimoidočih (ko jih jebe)....... zakoooooon!!! B) Poooooooooooooooooooooooozzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzeeeeeeeeeeeeeeeeeeerrrrrrrrrrrrrrrr, he he Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno Maj 25, 2007 Deli Objavljeno Maj 25, 2007 Poooooooooooooooooooooooozzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzeeeeeeeeeeeeeeeeeeerrrrrrrrrrrrrrrr, he he Eh, veš kak je..... :blush: Ampak do popolnosti so mi falili samo sončni špegli, ki pa jih žal nimam. :( Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
wind Objavljeno Maj 25, 2007 Deli Objavljeno Maj 25, 2007 Eh, veš kak je..... :blush: Ampak do popolnosti so mi falili samo sončni špegli, ki pa jih žal nimam. :( Kaka sirotinja... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brihta Objavljeno Maj 25, 2007 Deli Objavljeno Maj 25, 2007 Eh, veš kak je..... :blush: Ampak do popolnosti so mi falili samo sončni špegli, ki pa jih žal nimam. :( Sem vedu, da vam je v Mariboru hudo, samo da je pa taka revščina si pa nisem mislu :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno Maj 25, 2007 Deli Objavljeno Maj 25, 2007 Kaka sirotinja... Mogoče res, sem pa kr močn........in tvoji špegli so mi ful všeč.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno Maj 25, 2007 Deli Objavljeno Maj 25, 2007 Sem vedu, da vam je v Mariboru hudo, samo da je pa taka revščina si pa nisem mislu :cry: Saj je kar hudo, ampak za taprave akrapoviče, ne samo za nalepko, mamo pa še vedno..... .) :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brihta Objavljeno Maj 25, 2007 Deli Objavljeno Maj 25, 2007 Saj je kar hudo, ampak za taprave akrapoviče, ne samo za nalepko, mamo pa še vedno..... .) :P :headbang: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Klajba Objavljeno Maj 25, 2007 Deli Objavljeno Maj 25, 2007 Eh, veš kak je..... :blush: Ampak do popolnosti so mi falili samo sončni špegli, ki pa jih žal nimam. :( Evo ti jih jes dam, na B) , jest upam de sa ti prou O:-) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno Maj 25, 2007 Deli Objavljeno Maj 25, 2007 definitivno konec šihta Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
T-boy Objavljeno Maj 25, 2007 Deli Objavljeno Maj 25, 2007 500-ta objava. :yes: Nabil čin... B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GrCaR Objavljeno Maj 25, 2007 Deli Objavljeno Maj 25, 2007 3 minute vožnje z motorjem po Celovški (zabasana na polno) tnx policajčkom :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
snoopy Objavljeno Maj 25, 2007 Deli Objavljeno Maj 25, 2007 Danes sem pa res užival. Vožnja skozi zabasan MB, nikamor mudi sploh, odprta šajba, cd sex pistolsov na jakosti 15 (zelo glasno) in čudno prestrašeni pogledi mimoidočih (ko jih jebe)....... zakoooooon!!! B) So mislili da se je Tito prpelu :kva2: :kva2: :kva2: :kva2: Predčasen začetek vikenda :OK: :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
minca Objavljeno Maj 25, 2007 Deli Objavljeno Maj 25, 2007 :kva2: :kva2: :kva2: :kva2: :kva2: nov modelček motorja in to suzukija gsx 600 :010 :yea1: :rolleyes: B) :naughty: pa še sestrična rodila :010 :010 :OK: :blush: B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
NejcZ Objavljeno Maj 26, 2007 Deli Objavljeno Maj 26, 2007 Moped kupo :kva2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ShadoW88 Objavljeno Maj 26, 2007 Deli Objavljeno Maj 26, 2007 Našla prometno, ki je bila pred dvema dnevoma izgubljena :OK: :yea1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
halls Objavljeno Maj 26, 2007 Deli Objavljeno Maj 26, 2007 S fotrom postavljava paviljov v vrednosti slabih 20 ojrov.Zapiha veter,paviljon se prekucne in skotali po bregu! Sem se orng nasmejav! :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se