Sanda7 Objavljeno Junij 26, 2007 Opozori Objavljeno Junij 26, 2007 če bo vse po sreč sam trije delovni dnevi ta tedn
minca Objavljeno Junij 26, 2007 Opozori Objavljeno Junij 26, 2007 - dobila rokavice in podkapo :naughty: :rolleyes: :whistle: - bla na kavi z nekom, k sm misnla da se me boji :whistle: :004 - :) :)
Stroj Objavljeno Junij 26, 2007 Opozori Objavljeno Junij 26, 2007 Slušajte ljudi....celo bajto mam zase :D
reesko Objavljeno Junij 26, 2007 Opozori Objavljeno Junij 26, 2007 Slušajte ljudi....celo bajto mam zase :D če ne bi mel popravca bi ga že žgala pr teb ;) pijača ne kurci :D
Stroj Objavljeno Junij 26, 2007 Opozori Objavljeno Junij 26, 2007 če ne bi mel popravca bi ga že žgala pr teb ;)pijača ne kurci :D Pr men pa še vse povsod....enkrat se morva flejmčiju usidrat u bajto :whistle:
hrčo Objavljeno Junij 27, 2007 Opozori Objavljeno Junij 27, 2007 Čeprav sem bla včer najprej jezna, ker so me zbudil iz popoldanskega spanca, se je na koncu izkazalo, da se je splačalo vstat .... dobra družba, pirček, malo mešano na žaru :OK: Fantje full ste fajn ;)
vapotek Objavljeno Junij 27, 2007 Opozori Objavljeno Junij 27, 2007 Dosta je bilo...............odlazim kući!!! :D Še prej pa na standardne pijače na standardno mesto. B)
vapotek Objavljeno Junij 27, 2007 Opozori Objavljeno Junij 27, 2007 Fantje full ste fajn ;) Halo halo!!!!! :eek: Malecka, kaj si bodo pa mislili o tebi..... :P
minca Objavljeno Junij 27, 2007 Opozori Objavljeno Junij 27, 2007 jeeees...neki sm vidla, da je nekdo............................. :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin: hočem da je šeee :evilgrin: :D
Ski_Fanatic Objavljeno Junij 27, 2007 Opozori Objavljeno Junij 27, 2007 Potrditev, da bo v ponedeljek najin najsrečnejši dan v življenju :grim :yea1:
SiR Objavljeno Junij 27, 2007 Opozori Objavljeno Junij 27, 2007 Potrditev, da bo v ponedeljek najin najsrečnejši dan v življenju :grim :yea1: Je baby-factory že parkirana v porodnišnci? :D
Stroj Objavljeno Junij 27, 2007 Opozori Objavljeno Junij 27, 2007 3000 objav :devil: :devil: :devil: :devil: :devil: :devil:
pupa Objavljeno Junij 27, 2007 Opozori Objavljeno Junij 27, 2007 Je baby-factory že parkirana v porodnišnci? :D baby-factory je još kod kuće :winkiss: v nedeljo odhajam v porodnišnico, da odtipkamo v program, vse želje in zahteve, v ponedeljek pa dostava izbranega artikla skoraj na dom :whistle:
Lobo Objavljeno Junij 27, 2007 Opozori Objavljeno Junij 27, 2007 baby-factory je još kod kuće :winkiss: v nedeljo odhajam v porodnišnico, da odtipkamo v program, vse želje in zahteve, v ponedeljek pa dostava izbranega artikla skoraj na dom :whistle: Ej Pupi, vredu porihtaj kot se spodobi za ta pravo Štajerko.
pupa Objavljeno Junij 27, 2007 Opozori Objavljeno Junij 27, 2007 Ej Pupi, vredu porihtaj kot se spodobi za ta pravo Štajerko. eh, jaz sem svojo državljansko in štajersko dolžnost zadnjih 9. mesecev opravljala, sedaj pa so na vrsti dohtarji, da mi naredijo lukno in poberejo najin končni izdelek ven v ta kruti svet :yes: :) no, pa naj me potem še zašijejo nazaj, da ne bom ravno črev v rokah držala, ko bom šla domov :krneki:
minca Objavljeno Junij 27, 2007 Opozori Objavljeno Junij 27, 2007 baby-factory je još kod kuće :winkiss: v nedeljo odhajam v porodnišnico, da odtipkamo v program, vse želje in zahteve, v ponedeljek pa dostava izbranega artikla skoraj na dom :whistle: veliko sreče :004 :winkiss: bomo držali pesti :OK:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se