halls Objavljeno Avgust 8, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 8, 2007 izjava enga iz doL :....špilali se bomo tudi z otroci......:lol1: :lol1: :lol1: :lol1: zgleda da se oni špilajo in ne igrajo :whistle: :lol1: In zakaj izjava enega iz dol? :hmm: Špilamo se tudi na Koroškem. Še posebej radi z mladimi puncami! :naughty:
halls Objavljeno Avgust 8, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 8, 2007 naredu izpit :whistle: Čestitke!!! :OK:
Alla Objavljeno Avgust 8, 2007 Avtor Opozori Objavljeno Avgust 8, 2007 V roku 10 minut 2 telefonska klica in rezervacija zadnjega samčka in ene samičke! :yea1: Sam še 3 pasjim puncam moram najt ljubeče lastnike, pa sem zmagala! :D
2384nsdf83 Objavljeno Avgust 8, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 8, 2007 Sam še 3 pasjim puncam moram najt ljubeče lastnike, pa sem zmagala! :D Mogoče bi jih pa Ein & his snakes posvojili? :P
metuljcica46 Objavljeno Avgust 8, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 8, 2007 naredu izpit :whistle: itq čestitam an :naughty: kaj je mene spravilo v dobro voljo... :D obisk mince na petrolu :010 :010 pa valda to da je fifty naredu izpit :yea1:
minca Objavljeno Avgust 8, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 8, 2007 kaj je mene spravilo v dobro voljo... :D obisk mince na petrolu :010 :010 jaaa :kva2: kar obljubim, to nardim :010 lepo te je blo spoznat :grim :004...bejba...pa tist, kar sm ti spet svetovala, se probi čimbolj držat, pa bo ok :oK....ti povem :D spet mam ta velik akvarij v pogonu :010
minca Objavljeno Avgust 8, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 8, 2007 (popravljeno) In zakaj izjava enega iz dol? :hmm: Špilamo se tudi na Koroškem. Še posebej radi z mladimi puncami! :naughty: joj halsi...z otroki se igraš....in ne špilaš :wacko: :wacko: špilaš lahko nevem kitaro,...žogobrc,... :wacko: .... špilat pa sploh ni slovnična beseda :whistle: Popravljeno Avgust 8, 2007. Popravil minca
halls Objavljeno Avgust 8, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 8, 2007 joj halsi...z otroki se igraš....in ne špilaš :wacko: :wacko: špilaš lahko nevem kitaro,...žogobrc,... :wacko: .... špilat pa sploh ni slovnična beseda :whistle: Kaj me briga!!! Jaz bi se stabo špilav!!! :grim :winkiss:
Alla Objavljeno Avgust 8, 2007 Avtor Opozori Objavljeno Avgust 8, 2007 Mogoče bi jih pa Ein & his snakes posvojili? :P Ma, to sem mu jih mislila nest takrat, ko so bli še knedli, pa mama ni pustila. Zdaj ma pa pasja mularija že cca 5 kg in se mi zdi, da so malo preveliki
motoristek Objavljeno Avgust 8, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 8, 2007 Zdaj domov, jutri pa dopust... :yea1:
halls Objavljeno Avgust 8, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 8, 2007 Na Partisu končno prišo do razmerja 1:1!!! :kva2:
minca Objavljeno Avgust 8, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 8, 2007 Kaj me briga!!! Jaz bi se stabo špilav!!! :grim :winkiss: špilu se pa z mano ne boš :grrr edin igrau :lol: :lol1: :winkiss:
bandy Objavljeno Avgust 8, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 8, 2007 a ti to meni?:hmm: jaz sem tistega spola, ki vsak mesec "pušča kri" in to ne prostovoljno, tak da... :naughty: S O R I se zgodi da se zmočiš
ShadoW88 Objavljeno Avgust 8, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 8, 2007 Ko sem razdražla psico :D In pa končno sem povedala tisto, kar je res :)
Ole Objavljeno Avgust 8, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 8, 2007 Od kolega mali sinček :).... aja..pa film Blades of Glory :):)
_Fingi_ Objavljeno Avgust 8, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 8, 2007 Da mam take dobre frende k so prpravleni me vzet na zadn sedež zdej dokler sm pešc :worship: :worship: :worship: :worship:
Schmid87 Objavljeno Avgust 9, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 9, 2007 Da mam take dobre frende k so prpravleni me vzet na zadn sedež zdej dokler sm pešc :worship: :worship: :worship: :worship: a dj no dj, sj ti ni treba pretiravat :rolleyes: pač tist k ma zadn zic frej te pele ane.. zato pa sta 2 sedeža :hmm: :whistle: :D
KeC Objavljeno Avgust 9, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 9, 2007 En hudo velik nasmeh :D :worship: :yea1: :OK: CESTITAM!
ShadoW88 Objavljeno Avgust 9, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 9, 2007 Sodelavčevi sms-i očetu :lol1: :lol1: :lol1: :slap:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se