snoopy Objavljeno Avgust 10, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 10, 2007 Weeeeeeek-k-k-k-eeeeeeeeennnnndddddd :beer1:
Gost Objavljeno Avgust 10, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 10, 2007 odkrila sem jo danes, čisto po naključju, in takoj vedela, da je ona....... The Cesta :worship: pa kaj si ti nor, takoj jutri jo grem prevozit z motorjem :naughty: :wub: še dobro, da jo skrivate :devil:
snoopy Objavljeno Avgust 10, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 10, 2007 Bla je fina družba,včasih smo se gužel a ko pivo steče na usnice smeh teče :whistle: :worship: :evilgrin: :rolleyes: :trance_33_sleep: :headbang: :alien1: :unsure: :unsure: :krneki: :naughty: :winkiss: :evilgrin: :evilgrin: :worship:
metuljcica46 Objavljeno Avgust 10, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 10, 2007 men so predragi motosvetovci avto spidzil :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: ....jst pojma nism mela(kluče na skrivaj vzel).......res hotla polcijo klicat...in uni umirajo od smeha..eh....ja no sej če pogledam za nazaj sm bla res zblojena :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1:
_Fingi_ Objavljeno Avgust 10, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 10, 2007 Kaj mi je pričaralo nasmeh na obraz... hja... tole: :whistle: :whistle: men so predragi motosvetovci avto spidzil :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: ....jst pojma nism mela(kluče na skrivaj vzel).......res hotla polcijo klicat...in uni umirajo od smeha..eh....ja no sej če pogledam za nazaj sm bla res zblojena :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1:
metuljcica46 Objavljeno Avgust 10, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 10, 2007 Kaj mi je pričaralo nasmeh na obraz... hja... tole: :whistle: :whistle: hudički eni...ste misll da se bom smejala..hja......avto je le moj...mene pa skrbel.. :whistle: sploh je bla pa tvoja ideja :eek: :eek:
_Fingi_ Objavljeno Avgust 10, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 10, 2007 hudički eni...ste misll da se bom smejala..hja......avto je le moj...mene pa skrbel.. :whistle: sploh je bla pa tvoja ideja :eek: :eek: Ah dej no, sej veš da more bit mal heca. O:-) :whistle: Sej vem da te je skrbel, bi tud mene če bi mi kej tacga nrdil. Ampak priznej, da bi se tud ti skorej valala od smeha če bi se kšnmu frendu to nrdil, pa da bi fotra za to obtožu. :P :grim Ne mi zamert no, sam rd te vidm k se jeziš O:-) O:-)
metuljcica46 Objavljeno Avgust 10, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 10, 2007 Ah dej no, sej veš da more bit mal heca. O:-) :whistle: Sej vem da te je skrbel, bi tud mene če bi mi kej tacga nrdil. Ampak priznej, da bi se tud ti skorej valala od smeha če bi se kšnmu frendu to nrdil, pa da bi fotra za to obtožu. :P :grim Ne mi zamert no, sam rd te vidm k se jeziš O:-) O:-) mah...sej dj je smešen k se za nazaj spomnm...sam me je pa tok stisnl k sm vidla da ni avta nikjer...je andrej men v avtu razlagu da ga je kr skrbel ka bom nardila....se je lepo opraviču...ne pa vi k ste še kr umiral :headbang: :D
_Fingi_ Objavljeno Avgust 10, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 10, 2007 mah...sej dj je smešen k se za nazaj spomnm...sam me je pa tok stisnl k sm vidla da ni avta nikjer...je andrej men v avtu razlagu da ga je kr skrbel ka bom nardila....se je lepo opraviču...ne pa vi k ste še kr umiral :headbang: :D Vrjem da tud men ni blo čist vseeno, pa me je skrbel kako bo. Samo, pač,sm mogu igrt naprej da bi izpadl čimbl resnično... :closedeyes: Oprosti no :blush: :whistle: O:-)
metuljcica46 Objavljeno Avgust 10, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 10, 2007 Vrjem da tud men ni blo čist vseeno, pa me je skrbel kako bo. Samo, pač,sm mogu igrt naprej da bi izpadl čimbl resnično... :closedeyes: Oprosti no :blush: :whistle: O:-) :friend2:
Schmid87 Objavljeno Avgust 11, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 11, 2007 mah...sej dj je smešen k se za nazaj spomnm...sam me je pa tok stisnl k sm vidla da ni avta nikjer...je andrej men v avtu razlagu da ga je kr skrbel ka bom nardila....se je lepo opraviču...ne pa vi k ste še kr umiral :headbang: :D js sm mislu da sploh namo povedal kdo je biu.. da bi ti doma fotra napizdila mau :whistle: :whistle: :evilgrin: drgač pa JA, men je tut to prikradlo nasmeh na moj obraz :D že tm dol sm se začeu smejat k je vodica tekla.. sam sm mogu najdt en izgovor zakva se smejim :D huh..
metuljcica46 Objavljeno Avgust 11, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 11, 2007 js sm mislu da sploh namo povedal kdo je biu.. da bi ti doma fotra napizdila mau :whistle: :whistle: :evilgrin: drgač pa JA, men je tut to prikradlo nasmeh na moj obraz :D že tm dol sm se začeu smejat k je vodica tekla.. sam sm mogu najdt en izgovor zakva se smejim :D huh.. barabe velike ste vsi :whistle: :headbang: :closedeyes: :naughty: :evilgrin:
snoopy Objavljeno Avgust 11, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 11, 2007 Mi gremo pa na morje, se plavat na učit...da bomo plaval kukr flaška, gajba in pa rit.... :whistle:
ShadoW88 Objavljeno Avgust 11, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 11, 2007 Končno se je vsaj eden po treh letih spomnil name in mi kartico poslal :D
minca Objavljeno Avgust 11, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 11, 2007 neki lepga :whistle: :whistle: :whistle: :rolleyes: :naughty: :blush:
fossil Objavljeno Avgust 11, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 11, 2007 zvedel datum vpisa v višji letnik :OK:
Zdrawc Objavljeno Avgust 11, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 11, 2007 Zbudil sem se :D jaz tud......tokrat za spremembo žiw :D
bandy Objavljeno Avgust 11, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 11, 2007 sem končal s službo de pa bomo......
Lobo Objavljeno Avgust 11, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 11, 2007 Tudi slabo vreme je za nekaj dobro. Če ne bi čepel za računalnikom, ... :rolleyes:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se