Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno

Weeeeeeek-k-k-k-eeeeeeeeennnnndddddd

:beer1:

Objavljeno

še jutri :worship:

Objavljeno

odkrila sem jo danes, čisto po naključju, in takoj vedela, da je ona....... The Cesta :worship:

pa kaj si ti nor, takoj jutri jo grem prevozit z motorjem :naughty: :wub:

še dobro, da jo skrivate :devil:

Objavljeno

Bla je fina družba,včasih smo se gužel

a ko pivo steče na usnice smeh teče

:whistle: :worship: :evilgrin: :rolleyes: :trance_33_sleep: :headbang: :alien1: :unsure: :unsure: :krneki: :naughty: :winkiss: :evilgrin: :evilgrin: :worship:

Objavljeno

men so predragi motosvetovci avto spidzil :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: ....jst pojma nism mela(kluče na skrivaj vzel).......res hotla polcijo klicat...in uni umirajo od smeha..eh....ja no sej če pogledam za nazaj sm bla res zblojena :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1:

Objavljeno

Kaj mi je pričaralo nasmeh na obraz...

hja... tole: :whistle: :whistle:

men so predragi motosvetovci avto spidzil :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: ....jst pojma nism mela(kluče na skrivaj vzel).......res hotla polcijo klicat...in uni umirajo od smeha..eh....ja no sej če pogledam za nazaj sm bla res zblojena :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1:

Objavljeno
Kaj mi je pričaralo nasmeh na obraz...

hja... tole: :whistle: :whistle:

hudički eni...ste misll da se bom smejala..hja......avto je le moj...mene pa skrbel.. :whistle:

sploh je bla pa tvoja ideja :eek: :eek:

Objavljeno
hudički eni...ste misll da se bom smejala..hja......avto je le moj...mene pa skrbel.. :whistle:

sploh je bla pa tvoja ideja :eek: :eek:

Ah dej no, sej veš da more bit mal heca. O:-) :whistle: Sej vem da te je skrbel, bi tud mene če bi mi kej tacga nrdil.

Ampak priznej, da bi se tud ti skorej valala od smeha če bi se kšnmu frendu to nrdil, pa da bi fotra za to obtožu. :P :grim

Ne mi zamert no, sam rd te vidm k se jeziš O:-) O:-)

Objavljeno
Ah dej no, sej veš da more bit mal heca. O:-) :whistle: Sej vem da te je skrbel, bi tud mene če bi mi kej tacga nrdil.

Ampak priznej, da bi se tud ti skorej valala od smeha če bi se kšnmu frendu to nrdil, pa da bi fotra za to obtožu. :P :grim

Ne mi zamert no, sam rd te vidm k se jeziš O:-) O:-)

mah...sej dj je smešen k se za nazaj spomnm...sam me je pa tok stisnl k sm vidla da ni avta nikjer...je andrej men v avtu razlagu da ga je kr skrbel ka bom nardila....se je lepo opraviču...ne pa vi k ste še kr umiral :headbang: :D

Objavljeno
mah...sej dj je smešen k se za nazaj spomnm...sam me je pa tok stisnl k sm vidla da ni avta nikjer...je andrej men v avtu razlagu da ga je kr skrbel ka bom nardila....se je lepo opraviču...ne pa vi k ste še kr umiral :headbang: :D

Vrjem da tud men ni blo čist vseeno, pa me je skrbel kako bo. Samo, pač,sm mogu igrt naprej da bi izpadl čimbl resnično... :closedeyes: Oprosti no :blush: :whistle: O:-)

Objavljeno
Vrjem da tud men ni blo čist vseeno, pa me je skrbel kako bo. Samo, pač,sm mogu igrt naprej da bi izpadl čimbl resnično... :closedeyes: Oprosti no :blush: :whistle: O:-)

:friend2:

Objavljeno

js sm mislu da sploh namo povedal kdo je biu.. da bi ti doma fotra napizdila mau :whistle: :whistle: :evilgrin:

drgač pa JA, men je tut to prikradlo nasmeh na moj obraz :D

že tm dol sm se začeu smejat k je vodica tekla.. sam sm mogu najdt en izgovor zakva se smejim :D huh..

Objavljeno
js sm mislu da sploh namo povedal kdo je biu.. da bi ti doma fotra napizdila mau :whistle: :whistle: :evilgrin:

drgač pa JA, men je tut to prikradlo nasmeh na moj obraz :D

že tm dol sm se začeu smejat k je vodica tekla.. sam sm mogu najdt en izgovor zakva se smejim :D huh..

barabe velike ste vsi :whistle: :headbang: :closedeyes: :naughty: :evilgrin:

Objavljeno

Mi gremo pa na morje, se plavat na učit...da bomo plaval kukr flaška, gajba in pa rit.... :whistle:

Objavljeno

Končno se je vsaj eden po treh letih spomnil name in mi kartico poslal :D

Objavljeno

zvedel datum vpisa v višji letnik :OK:

Objavljeno

Pa včerajšnja družba :worship:

Objavljeno
Zbudil sem se :D

jaz tud......tokrat za spremembo žiw :D

Objavljeno

sem končal s službo de pa bomo......

Objavljeno

Tudi slabo vreme je za nekaj dobro. Če ne bi čepel za računalnikom, ... :rolleyes:

Objavljeno

čez uro na Vransko noč :010

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!