gorskaroza Objavljeno September 6, 2007 Opozori Objavljeno September 6, 2007 pogovor :) sem se prav fajn nasmejala :D
ToTaLLy_SeXy Objavljeno September 6, 2007 Opozori Objavljeno September 6, 2007 :D Tebi pa se zadnje čase veliko smeji :D :D :xx: ,no sej se men tut :D :D Ju3 je petek, posvojila sem mačkico z imenom Tany :wub: moj cortek :wub: , pa še en cortek me čaka na drugem koncu SLO :wub: :blush: :004 :004 :004 ;) , ju3 :inlove:
zverko Objavljeno September 7, 2007 Opozori Objavljeno September 7, 2007 (popravljeno) Petek :010 zadn cejt :D Popravljeno September 7, 2007. Popravil bivol
LUMPKA Objavljeno September 7, 2007 Opozori Objavljeno September 7, 2007 zadn cejt :D Ja končno, zdaj sam še da bo 3 pa da spizdim iz šihta
LUMPKA Objavljeno September 7, 2007 Opozori Objavljeno September 7, 2007 Vedno bolj.... :D :OK: Jp Sam kaj k bo spet tle pondelk. To bi mogl zamenjat
snoopy Objavljeno September 7, 2007 Opozori Objavljeno September 7, 2007 snoopy zlo vesel... :D PS:ponedeljek je še deleč...je še vikend vmes... :D
LUMPKA Objavljeno September 7, 2007 Opozori Objavljeno September 7, 2007 snoopy zlo vesel... :D PS:ponedeljek je še deleč...je še vikend vmes... :D Hvala k. da je daleč :worship:
zverko Objavljeno September 7, 2007 Opozori Objavljeno September 7, 2007 (popravljeno) Ja končno, zdaj sam še da bo 3 pa da spizdim iz šihta jest pa dans delam sam do 2h :P...sm se zmotu,sem v službi do 2h :D Popravljeno September 7, 2007. Popravil bivol
zverko Objavljeno September 7, 2007 Opozori Objavljeno September 7, 2007 sn tolk bedarij napisal na forum,da sn ratu mojster :whistle: :P
Pervy Objavljeno September 7, 2007 Opozori Objavljeno September 7, 2007 dolgo pričakovan SMS :naughty: the eagle has landed!!! :worship:
maus Objavljeno September 7, 2007 Opozori Objavljeno September 7, 2007 sn tolk bedarij napisal na forum,da sn ratu mojster :whistle: :P Če še več bedarij napišeš, rataš vseved.. tko k js :lol1: Sončna, suha in dokaj topla napoved čez vikend :010
LUMPKA Objavljeno September 7, 2007 Opozori Objavljeno September 7, 2007 jest pa dans delam sam do 2h :P...sm se zmotu,sem v službi do 2h :D Blagor teb. Ah sej samo še mal :worship:
maus Objavljeno September 7, 2007 Opozori Objavljeno September 7, 2007 tole me je nasmejalo :lol1: VESELJE JE BITI 40 & OVER 1. Ugrabitelji niso preveč zainteresirani zate. 2. V primeru situacije s talci boš verjetno izpuščen prvi. 3. Nihče ne pričakuje, da boš kam zbežal. 4. Ljudje te kličejo ob 9h dopoldan in te vprašajo: " Oprosti, a sem te zbudil????" 5. Ljudje več ne gledajo nate kot na hipohondra. 6. Ničesar več ni, kar bi se bilo treba naučiti po "trdi poti".. 7. Stvari, ki jih sedaj kupuješ, ne boš več "ponosil". 8. Mirno lahko večerjaš ob 4h popoldan . 9. Zlahka preživiš dan brez sexa, brez očal pa ne. 10. V prepire zaideš le še okrog pokojninskih stebrov. 11. O omejitvah hitrosti ne razmišljaš več, kot o izzivu. 12. Prenehaš stiskati trebuh noter, ne glede na to, kdo vstopi v sobo. 13. Poješ in požvižgavaš si ob melodiji iz mobitela. 14. Vid se ti ne bo več bistveno poslabšal. 15. Tvoje investicije v zdravstveno blagajno se končno splačajo. 16. Tvoje kosti so bolj zanesljiv napovedovalec vremena, kot Agencija za meteorologijo. 17. Tvoje skrivnosti so popolnoma varne pri prijateljih, ker se jih oni tudi ne spomnijo več. 18. Proizvodnja možganskih celic se končno zniža na obvladljiv nivo. 19. Ne moreš se spomniti, kdo ti je poslal to listo. 20. Opaziš, da je tale informacija napisana z velikimi črkami, da bi služila tvojemu udobju.
gorskaroza Objavljeno September 7, 2007 Opozori Objavljeno September 7, 2007 pita zeljanica :naughty:
Schmid87 Objavljeno September 7, 2007 Opozori Objavljeno September 7, 2007 lep sončn dan.. UUAAA kuko je fajn na motorju :D
Mutika Objavljeno September 7, 2007 Opozori Objavljeno September 7, 2007 tole me je nasmejalo :lol1: VESELJE JE BITI 40 & OVER 1. Ugrabitelji niso preveč zainteresirani zate. 2. V primeru situacije s talci boš verjetno izpuščen prvi. 3. Nihče ne pričakuje, da boš kam zbežal. 4. Ljudje te kličejo ob 9h dopoldan in te vprašajo: " Oprosti, a sem te zbudil????" 5. Ljudje več ne gledajo nate kot na hipohondra. 6. Ničesar več ni, kar bi se bilo treba naučiti po "trdi poti".. 7. Stvari, ki jih sedaj kupuješ, ne boš več "ponosil". 8. Mirno lahko večerjaš ob 4h popoldan . 9. Zlahka preživiš dan brez sexa, brez očal pa ne. 10. V prepire zaideš le še okrog pokojninskih stebrov. 11. O omejitvah hitrosti ne razmišljaš več, kot o izzivu. 12. Prenehaš stiskati trebuh noter, ne glede na to, kdo vstopi v sobo. 13. Poješ in požvižgavaš si ob melodiji iz mobitela. 14. Vid se ti ne bo več bistveno poslabšal. 15. Tvoje investicije v zdravstveno blagajno se končno splačajo. 16. Tvoje kosti so bolj zanesljiv napovedovalec vremena, kot Agencija za meteorologijo. 17. Tvoje skrivnosti so popolnoma varne pri prijateljih, ker se jih oni tudi ne spomnijo več. 18. Proizvodnja možganskih celic se končno zniža na obvladljiv nivo. 19. Ne moreš se spomniti, kdo ti je poslal to listo. 20. Opaziš, da je tale informacija napisana z velikimi črkami, da bi služila tvojemu udobju. Super tole, hehe! :worship: S točko št. 9 se definitivno ne strinjam, je pa res, udobno je biti čez 40. Z življenjem skleneš sporazum. Res je, da moški ne pogledujejo več za teboj :whistle: , ne buljijo v tvoje joške (saj jih je težko najti, ker gravitacija ne miruje), ne slačijo te s pogledom :hmm: , te imajo pa zato tisti, ki ti to pokažejo, zares iskreno radi. :winkiss: :friend2: Zaradi tebe, kakršen si v srcu, v duši in po intelektu. Vsa zunanja navlaka ne igra več vloge in res, ... life is wonderful. Predvsem, če si na motorju, hehe. :010 :010 :yea1:
pupa Objavljeno September 7, 2007 Opozori Objavljeno September 7, 2007 jutri gremo na morje :yea2: :OK: :010 za en teden :rolleyes:
Sanda7 Objavljeno September 7, 2007 Opozori Objavljeno September 7, 2007 Irenčkin nov motor :worship:
Ole Objavljeno September 7, 2007 Opozori Objavljeno September 7, 2007 nakup nove dnevne :):):)....finally pol pa še mal žalosti....drago je, drago
Sanda7 Objavljeno September 8, 2007 Opozori Objavljeno September 8, 2007 stopim zutrej v pižami na balkon in prijetno toplo in sončno u nulo :worship:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se