Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno
liziko :hmm: sej je nimam , če bi jo pa imela, bi jo pa jz polizala :whistle: :whistle: :whistle: ;) .)

z receptorjem se grem tunkat :whistle: :whistle: :D :D

Kaj pa tista,ki sem ti jo jaz dav na mesengerju???

Objavljeno (popravljeno)
Kaj pa tista,ki sem ti jo jaz dav na mesengerju???

tista je ok :whistle: bi jo še vseen jz polizala :whistle: :whistle: ;)

drugač pa............. :D

- receptor mi je pokazu eno izmed slovenskih bogastev :whistle:

- jahala sm :010

- zakon vikend je biu :010 :010

Popravljeno . Popravil minca
Objavljeno

Še rezultati za en izpit pa smo uspešno podelal fax za letos :rolleyes:

Objavljeno

lepo vreme :) sprehod :) moj ps :lol: in čudovit dan preživet z mojim srčkom :wub: :wub: :wub:

:) :) :)

Objavljeno

Too much smeha čez vikend ... dons pa posledice, se sploh ne morem nasmejah, ker me tok ličnce bolijo ... kar je preveč je pa preveč :kva1:

Objavljeno

Eni "divjaki", so se včeraj zjutraj z motorji odpravli na odisejado iz MB do LJ in nazaj. V uri in četrt so prišli glih do Vojnika, tak da so, če niso vmes kje prespali, po moje že nazaj.

Objavljeno

Dva ogromna puseljca roz, ki so mi jih dostavili v sluzbo.

In sem na vratih tistega dostavljalca vprasala, ko je drugic prisel: " A se ti danes iz mene ze malo norca delas?"

No... pa sem potem tudi izvedela od koga... :) Nekdo je pohitel z darili za moj rojstni dan!

Naj mu tudi tukaj izrecem VELIKO ZAHVALO! :004

Objavljeno
Eni "divjaki", so se včeraj zjutraj z motorji odpravli na odisejado iz MB do LJ in nazaj. V uri in četrt so prišli glih do Vojnika, tak da so, če niso vmes kje prespali, po moje že nazaj.

To je pa podobno furi izpred nekaj let okoli Pohorja. Vodil jo je kolega, ki je vase več tankal kot vsi skupaj v motorje. Štart ob pol desetih iz Selnice v smeri MB, Slovenske Konjice, Vitanje, Prevalje, Dravograd, Selnica okoli sedmih zvečer. Stil vožnje LG (lagano gostilniški).

Objavljeno

'' če delaš nič,počni nič še do konca in pri nič naj ostane''

:lol1: :lol1: :lol1: blooond :headbang: :headbang: :lol1:

Objavljeno

me soseda kr naprej obdaruje .ka kj to pomeni?

Objavljeno

Moja tanajstarejša (7 let) igra mamo tanajmlajšemu (9 mesecev). Kako uživata skupaj! :wub:

Objavljeno (popravljeno)

:kva2: :kva2: :kva2: :kva2:

:OK: upam da bo to res :OK:

Popravljeno . Popravil minca
Objavljeno

Kolega mi je dal 3 zgoščenke (kak se pa to fensi sliši) z največjimi hiti bivšega MKC-ja. Stari, zakon si!!!! :worship:

Objavljeno

Končno dobil world wide flight mape... :worship: :worship:

Objavljeno
Kolega mi je dal 3 zgoščenke (kak se pa to fensi sliši) z največjimi hiti bivšega MKC-ja. Stari, zakon si!!!! :worship:

UUUUUU meni tudi!!! kaj pa je gor, lokalni MKC bendi al takratni DJ-jevski presežki :whistle:

se mi pa smeji ker v črešnjevcu (takorekoč rojstni kraj Jožeta Pučnika) nekateri glasno nasprotujejo poimenovanje šole po Pučniku in bo zgleda referendum :evilgrin:

he he letališče ima, šole v rojstem kraju pa mogoče ne bo!

Objavljeno

Telefonski pogovor! :winkiss:

Objavljeno

Dobil dve continentalki za 117 evrotov :worship:

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!