halls Objavljeno September 23, 2007 Opozori Objavljeno September 23, 2007 liziko :hmm: sej je nimam , če bi jo pa imela, bi jo pa jz polizala :whistle: :whistle: :whistle: ;) .)z receptorjem se grem tunkat :whistle: :whistle: :D :D Kaj pa tista,ki sem ti jo jaz dav na mesengerju???
Manu Objavljeno September 23, 2007 Opozori Objavljeno September 23, 2007 Z(l)obne proteze :grrr :grim :grrr :grim :grrr :grim
minca Objavljeno September 23, 2007 Opozori Objavljeno September 23, 2007 (popravljeno) Kaj pa tista,ki sem ti jo jaz dav na mesengerju??? tista je ok :whistle: bi jo še vseen jz polizala :whistle: :whistle: ;) drugač pa............. :D - receptor mi je pokazu eno izmed slovenskih bogastev :whistle: - jahala sm :010 - zakon vikend je biu :010 :010 Popravljeno September 23, 2007. Popravil minca
gebre Objavljeno September 23, 2007 Opozori Objavljeno September 23, 2007 Še rezultati za en izpit pa smo uspešno podelal fax za letos :rolleyes:
GrCaR Objavljeno September 23, 2007 Opozori Objavljeno September 23, 2007 lepo vreme :) sprehod :) moj ps :lol: in čudovit dan preživet z mojim srčkom :wub: :wub: :wub: :) :) :)
hrčo Objavljeno September 24, 2007 Opozori Objavljeno September 24, 2007 Too much smeha čez vikend ... dons pa posledice, se sploh ne morem nasmejah, ker me tok ličnce bolijo ... kar je preveč je pa preveč :kva1:
vapotek Objavljeno September 24, 2007 Opozori Objavljeno September 24, 2007 Eni "divjaki", so se včeraj zjutraj z motorji odpravli na odisejado iz MB do LJ in nazaj. V uri in četrt so prišli glih do Vojnika, tak da so, če niso vmes kje prespali, po moje že nazaj.
gorskaroza Objavljeno September 24, 2007 Opozori Objavljeno September 24, 2007 Dva ogromna puseljca roz, ki so mi jih dostavili v sluzbo. In sem na vratih tistega dostavljalca vprasala, ko je drugic prisel: " A se ti danes iz mene ze malo norca delas?" No... pa sem potem tudi izvedela od koga... :) Nekdo je pohitel z darili za moj rojstni dan! Naj mu tudi tukaj izrecem VELIKO ZAHVALO! :004
Lobo Objavljeno September 24, 2007 Opozori Objavljeno September 24, 2007 Eni "divjaki", so se včeraj zjutraj z motorji odpravli na odisejado iz MB do LJ in nazaj. V uri in četrt so prišli glih do Vojnika, tak da so, če niso vmes kje prespali, po moje že nazaj. To je pa podobno furi izpred nekaj let okoli Pohorja. Vodil jo je kolega, ki je vase več tankal kot vsi skupaj v motorje. Štart ob pol desetih iz Selnice v smeri MB, Slovenske Konjice, Vitanje, Prevalje, Dravograd, Selnica okoli sedmih zvečer. Stil vožnje LG (lagano gostilniški).
minca Objavljeno September 24, 2007 Opozori Objavljeno September 24, 2007 '' če delaš nič,počni nič še do konca in pri nič naj ostane'' :lol1: :lol1: :lol1: blooond :headbang: :headbang: :lol1:
bandy Objavljeno September 24, 2007 Opozori Objavljeno September 24, 2007 me soseda kr naprej obdaruje .ka kj to pomeni?
MATjuska Objavljeno September 24, 2007 Opozori Objavljeno September 24, 2007 Moja tanajstarejša (7 let) igra mamo tanajmlajšemu (9 mesecev). Kako uživata skupaj! :wub:
minca Objavljeno September 24, 2007 Opozori Objavljeno September 24, 2007 (popravljeno) :kva2: :kva2: :kva2: :kva2: :OK: upam da bo to res :OK: Popravljeno September 24, 2007. Popravil minca
vapotek Objavljeno September 26, 2007 Opozori Objavljeno September 26, 2007 Kolega mi je dal 3 zgoščenke (kak se pa to fensi sliši) z največjimi hiti bivšega MKC-ja. Stari, zakon si!!!! :worship:
Furioso Objavljeno September 26, 2007 Opozori Objavljeno September 26, 2007 Končno dobil world wide flight mape... :worship: :worship:
Pervy Objavljeno September 26, 2007 Opozori Objavljeno September 26, 2007 Kolega mi je dal 3 zgoščenke (kak se pa to fensi sliši) z največjimi hiti bivšega MKC-ja. Stari, zakon si!!!! :worship: UUUUUU meni tudi!!! kaj pa je gor, lokalni MKC bendi al takratni DJ-jevski presežki :whistle: se mi pa smeji ker v črešnjevcu (takorekoč rojstni kraj Jožeta Pučnika) nekateri glasno nasprotujejo poimenovanje šole po Pučniku in bo zgleda referendum :evilgrin: he he letališče ima, šole v rojstem kraju pa mogoče ne bo!
Fire Objavljeno September 26, 2007 Opozori Objavljeno September 26, 2007 He he he tolele dobil po mailu Psychiatric_Office_Answering_Machine.mp3
halls Objavljeno September 26, 2007 Opozori Objavljeno September 26, 2007 Telefonski pogovor! :winkiss:
minca Objavljeno September 26, 2007 Opozori Objavljeno September 26, 2007 :OK: upam na najboljše :whistle: :whistle: :whistle: :rolleyes:
Fire Objavljeno September 27, 2007 Opozori Objavljeno September 27, 2007 Dobil dve continentalki za 117 evrotov :worship:
Furioso Objavljeno September 27, 2007 Opozori Objavljeno September 27, 2007 Telefonski pogovor! :winkiss:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se