Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno
sicer ni smešno ampak se mi že celo jutro smeji kak butl sem in naj mi bo to opozorilo da se zjutraj pred kavo in vklopom možganov ne spravljam delat z "tehnično robo".

sem na veselici na srečolovu pred časom dobil super-duper-iz-tv-shopa parni čistilnik. no danes zjutraj sem ga mislil sprobat da malemu igrače za kopanje prepucam z paro. vklopim zadevo in po 10 min še vedno nobene pare ne da od sebe. evo jaz genij sklepam da zadeva ne dela in odvijem čep za vodo ko butne ven curek vode in pare do stropa. svojim ninja refleksom se mam za zahvalit da me ni curek popekel in da sem fasal samo relativno ohlajeno vodo ki se je od stropa kopalnice odbila na mene :slap: :wacko: :headbang:

jebi ga, zjutraj sem včasih res genij :lol1:

Uh, končno en Ninja Turtle na MS.

:winkiss:

Objavljeno
Uh, končno en Ninja Turtle na MS.

:winkiss:

Yap, zdej vemo h kermu pridt na inštrukcije *in any case* in urjenje motoričnih veščin velikih skritih talentov tehničnih mojstrov, pred prvo uporabo super-duper-iz-tv-shopa :naughty: , hi,hi,hi

Objavljeno
Yap, zdej vemo h kermu pridt na inštrukcije *in any case* in urjenje motoričnih veščin velikih skritih talentov tehničnih mojstrov, pred prvo uporabo super-duper-iz-tv-shopa :naughty: , hi,hi,hi

ti se samo zajebavaj - jutri sprobam brivnik za dlake v nosu, to bo šele ekstrem :fredy:

Objavljeno
ti se samo zajebavaj - jutri sprobam brivnik za dlake v nosu, to bo šele ekstrem :fredy:

:lol1: :lol1: :lol1: ma si faca!!!

:whistle:

Bomo držal pesti :grupni: :naughty: Sicer pa...vaja dela mojstra...mojster pa vajo... :naughty:

al pol bo *...nadaljevanje sledi...* :naughty: ?

Objavljeno

:winkiss: :winkiss: vaja dela mojstra, če mojster dela vajo :winkiss:

Objavljeno

buba trebuh skos k sm za kompam, pa msn utripa in še predn ga poklikam vem d spet bo tu NASMEH :whistle:

:lol1: :lol1: :lol1:

Objavljeno

ajd, grem domov... :yea1:

Objavljeno

Po dolgem času se počutim koristno :D

Objavljeno
pa na motor :yes:

jap.... :yea1:

Objavljeno

Predlog za jutrišno turco :rolleyes:

Ma da bo sonce sijal za tri dni vkup :evilgrin:

Objavljeno

Še 3 dni potem pa ponovno zajaham usnjeno sedlo :yea1:

Objavljeno

danes... marsikaj :)

...to da na Nekoga mislim ze cel dan :whistle:

in fajn popoldanski klepet ;)

Objavljeno
Še 3 dni potem pa ponovno zajaham usnjeno sedlo :yea1:

da ne bo slučajn umetn usnje :alien1:

popravu sm dojčo

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!