Zok Objavljeno September 25, 2004 Opozori Objavljeno September 25, 2004 *** NoName changes topic to 'proti reklamam na portalu < http://www.rula.net/domenca1.jpg > -> < http://www.rula.net/domenca2.jpg > uporabite http://www.rula.net/antisimpatije.bat ' ...it made my day... :)
bubamara Objavljeno September 25, 2004 Opozori Objavljeno September 25, 2004 dolgoooo jesensko spanje :P ...kofica :P .... :rolleyes: pm :P ....moj bratec in cela stara druščina :wub: .... na sploh pa jesen...buče...orehi....grozdje...( škoda ka ni več ličkanja koruze)...kostanji bodo kmalu... :kva2: ...pa mošt je že.... :kva2: pa jesenske barve listja....sama z naravo :wub: ... love it :kva2: :kva2: :kva2:
jax Objavljeno September 26, 2004 Opozori Objavljeno September 26, 2004 Solo trening vožnje na Viču mi je kar dobro del... :) In pa seveda ogled filma šund :lol1:
Zok Objavljeno September 26, 2004 Opozori Objavljeno September 26, 2004 dolgoooo jesensko spanje :P ...kofica :P .... :rolleyes: pm :P ....moj bratec in cela stara druščina :wub: .... na sploh pa jesen...buče...orehi....grozdje...( škoda ka ni več ličkanja koruze)...kostanji bodo kmalu... :kva2: ...pa mošt je že.... :kva2: pa jesenske barve listja....sama z naravo :wub: ... love it :kva2: :kva2: :kva2: shit... ...js sm pa Getaway in Stockholm IV gledu... :P :devil:
bLuZoNdEr Objavljeno September 26, 2004 Opozori Objavljeno September 26, 2004 jaz sem tvoj zajtrk dopolnil še z 2 kosoma čokoljadne torte ^_^
Thundercat Objavljeno September 26, 2004 Opozori Objavljeno September 26, 2004 (popravljeno) kosilo pri bodoči tašči in vse kar spada zraven :naughty: ..... :) Popravljeno September 26, 2004. Popravil Thundercat
Tinchi Objavljeno September 26, 2004 Opozori Objavljeno September 26, 2004 kosilo pri bodoči tašči in vse kar spada zraven :naughty: ..... :) Enako :)
Jurij Objavljeno September 26, 2004 Opozori Objavljeno September 26, 2004 Pogled čez balanco in števec naprej po cesti 50m še en trajk in še 50m naprej še en trajk, pogled še malo višje-kamniško-savinjske v snegu :D pa med vožnjo razmišljanje da moram to napisat v Nasmeh takoj ko bo možno in ob tem spoznanje, da odkar vem za Nasmeh forum, iščem stvari, ki bi mi izvabile nasmeh. če bo šlo tko naprej, bom še pozitivc ratu... :D pa zvečer pijanka na bratovem žuru pozno v jutro. :D pa danes zjutraj (beri opoldne) minimalen glavobol :D pa popoldansko poležavanje pred PC-TV ob I, Robot. :D in misel na enega lepših vikendov v zadnjih 2 mesecih. :D
SkW0`` Objavljeno September 26, 2004 Opozori Objavljeno September 26, 2004 dans... danes nič posebnega :D bom pa vesela še cel teden, ker sem v petek vidla enga kolega, ki ga ne vidim dostikrat :) :wub: pa še lepo smo se mel, če odvzamem vse dogodke od 8-10h pol je blo pa uredu :OK:
Zok Objavljeno September 26, 2004 Opozori Objavljeno September 26, 2004 dans... danes nič posebnega :D bom pa vesela še cel teden, ker sem v petek vidla enga kolega, ki ga ne vidim dostikrat :) :wub: pa še lepo smo se mel, če odvzamem vse dogodke od 8-10h pol je blo pa uredu :OK: miss motosvet has spoken. hough. :afro1: O:-) :wub:
Saint Objavljeno September 26, 2004 Opozori Objavljeno September 26, 2004 Včeraj na nagradni igri zadel 35000 SIT vredno repliko. :yea2: :OK: lp Rudi
Saint Objavljeno September 26, 2004 Opozori Objavljeno September 26, 2004 (popravljeno) Pa tudi moji kolegi so bili veseli, še nikol niso takega čuda videl. :OK: lp Rudi Popravljeno September 26, 2004. Popravil rudib
HHV Objavljeno September 27, 2004 Opozori Objavljeno September 27, 2004 Teme o polhanju in človečkanju. :D Kako so sladke nekatere naše članice ob svojem razmišljanju o živalcah. :D
gic Objavljeno September 27, 2004 Opozori Objavljeno September 27, 2004 Odštevam.... Zadnji ponedeljek v tej službi.... :OK: Še trikrat na to delovno mesto.... :BUA:
Manu Objavljeno September 27, 2004 Opozori Objavljeno September 27, 2004 Metin čaj z limono. Dvojni. :OK:
Marky Objavljeno September 27, 2004 Opozori Objavljeno September 27, 2004 Tri fletne punce, ki so mi z mahanjem ter pošiljanjem nasmehov in poljubčkov čez zadnjo šipo trole polepšale pot domov. :OK:
bLuZoNdEr Objavljeno September 27, 2004 Opozori Objavljeno September 27, 2004 po zaslugi g. Pintarja mi moja Araika zdaj še lepše paše na glavo kot prej :OK: (pa že prej je bla najudobnejša kahla kar jih je sedelo na moji glavi :D )
alena_bmw Objavljeno September 27, 2004 Opozori Objavljeno September 27, 2004 naročena 'ganz' nova čelada... :OK: in nagledan motorček... :wub: lp alena
Nata Objavljeno September 27, 2004 Opozori Objavljeno September 27, 2004 ... 215 km/h na števcu in nič vetra v moji novi čeladi ... :kva2: ... pa en na kawi, ki me je ves čas spremljal in ni in ni mogel (hotel) mimo moje sexy zadnjice ... :lol1: ...
KeC Objavljeno September 27, 2004 Opozori Objavljeno September 27, 2004 Enkratnih 100km danes popoldan. Marija Reka in njeni ovinki :OK: kratkoalisladkopress
Sanda7 Objavljeno September 27, 2004 Opozori Objavljeno September 27, 2004 "nov"motor v garaži,škoda k ni reg
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se