minca Objavljeno November 2, 2007 Objavljeno November 2, 2007 A tega se ti veseliš? :lol1: :lol1: :lol1: niti najmanj.....sploh pa ne zdej :grrr :D
minca Objavljeno November 2, 2007 Objavljeno November 2, 2007 (popravljeno) Grem po.... :devil: kaj pa nej bi blo tole? :hmm: Popravljeno November 2, 2007. Popravil minca
motoristek Objavljeno November 2, 2007 Objavljeno November 2, 2007 kaj pa nej bi blo tole? :hmm: Jason... :lol1:
minca Objavljeno November 2, 2007 Objavljeno November 2, 2007 Jason... :lol1: :hmm:.....zdej vem tolk kot prej :lol: :whistle:
motoristek Objavljeno November 2, 2007 Objavljeno November 2, 2007 (popravljeno) :hmm:.....zdej vem tolk kot prej :lol: :whistle: mojemu motorju je tako ime, ker je prišel k hiši na petek 13.... :devil: he he he... Popravljeno November 2, 2007. Popravil motoristek
minca Objavljeno November 2, 2007 Objavljeno November 2, 2007 mojemu motorju je tako ime, ker je prišel k hiši na petek 13.... :devil: he he he... :naughty: :naughty: štekam :grim
Brdaus Objavljeno November 2, 2007 Objavljeno November 2, 2007 :yea1: :yea1: :yea1: :yea1: :yea1: :yea1: :yea1: Če nebi imel čelade na buči, bi mi zgornji konc stran padu (od smeha namreč) :010
Lobo Objavljeno November 2, 2007 Objavljeno November 2, 2007 Še eno delo je za mano. :OK: Jutri pa novim zmagam naproti.
metuljcica46 Objavljeno November 3, 2007 Objavljeno November 3, 2007 vedno me spravi v dobro voljo in smeh zbiljska himna ter naša koreografija ki vsem pade v oči....ker res ne morš zgrešit kako 10 folka pleše isto koreografijo :D :010
KeC Objavljeno November 4, 2007 Objavljeno November 4, 2007 Lepo in vredno nasmeha je, ko ti pot prekriža oseba, ki ti lahko za cel dan nariše nasmešek na obraz. Te zna prav prijetno malo sprovocirati in včasih tudi mogoče spraviti v slabo voljo ter te nato potolažiti. V glavnem oseba, ki te pripravi do razmišljanja in pa do tega, da jo pogrešaš, ko je ni blizu. ;)
ZD€N€ Objavljeno November 4, 2007 Objavljeno November 4, 2007 Zjutraj sem vstal in :eek: takle sem bil sedaj se smejim, ker v svoji koži že vedno živim! :kva2: :grim
motoristek Objavljeno November 4, 2007 Objavljeno November 4, 2007 Tako :whistle: pa sem postal "pozer"... :naughty:
snoopy Objavljeno November 4, 2007 Objavljeno November 4, 2007 Žurka k je ratala na polno!!! Pa še bl pomembn...noč osebo katera....uf..da naum preveč reku ;) :rolleyes:
zmajcek Objavljeno November 4, 2007 Objavljeno November 4, 2007 sonček, pa lubčka bom mal peljala na sprehod! :naughty:
Pervy Objavljeno November 5, 2007 Objavljeno November 5, 2007 jutri imam fraj - eicima milano here I come!!!!!! :whistle: jebemti spet bom si lušte nardil da bom celo zimo sanjal in kalkuliral kako do novega motorja :headbang: pa že zdaj vem da ne bo mogoče ali racionalno, razen če sedmica pade :alien1:
Pervy Objavljeno November 5, 2007 Objavljeno November 5, 2007 novi winamp :worship: - izbereš eno pesem in daš "play simular" pa ti sam sestavi playlisto podobnih pesmi po ritmu in "jakosti". dela super, iz več tisoč pesmi različnih zvrsti najde same prave :naughty:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se