ToTaLLy_SeXy Objavljeno November 5, 2007 Opozori Objavljeno November 5, 2007 :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
Marjanček Objavljeno November 5, 2007 Opozori Objavljeno November 5, 2007 Še dve urci pa grem na motor in to k njej!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :naughty: :D :D Dve muhi na en mah!
Alla Objavljeno November 5, 2007 Avtor Opozori Objavljeno November 5, 2007 Noro fajn neslužbeno deloven teden za mano. :) Prazniki so zakon! B) :)
bandy Objavljeno November 5, 2007 Opozori Objavljeno November 5, 2007 nekdo peče pizzo s faširanim mesom ,metr diši iz kuhne ,pje ti uste raztegne
Einherjar Objavljeno November 5, 2007 Opozori Objavljeno November 5, 2007 Na Halloween party-ju si zob odlomil... Danes dobil novega :) Se kar smejem (brez skrivanja manjkajocega zoba)
minca Objavljeno November 5, 2007 Opozori Objavljeno November 5, 2007 uno pikolo bambini :rolleyes: :whistle: ....
gorskaroza Objavljeno November 5, 2007 Opozori Objavljeno November 5, 2007 ...da vem da me nekateri pogresajo, ce me ni....
KeC Objavljeno November 5, 2007 Opozori Objavljeno November 5, 2007 (popravljeno) Enkraten začetek tedna. Uspelo mi je nekaj, kar sem si že nekaj časa želel. :worship: Z dobrim strokovnim nasvetom mi je uspelo vsaj malo pomagati prijatelju. :rolleyes: Pa še 6 stvari mi je prav prijetno popestrilo večer. :grim Zelo lep dan in lepi obeti za preostanek tedna :D :OK: :yea1: P.S. A sem že omenil, da je bil danes fuuuul fajni dan :D :D :D Popravljeno November 5, 2007. Popravil KeC
Pervy Objavljeno November 5, 2007 Opozori Objavljeno November 5, 2007 danes je bil prav kurčev dan ampak jutri bo ob pogledu na motorje in hostese v milanu že boljše :whistle: se vidimo v pričakovanju "pervy does milano!" galerije fotk :evilgrin:
metuljcica46 Objavljeno November 5, 2007 Opozori Objavljeno November 5, 2007 res happy zarad večih razlogov :grim :xx: :OK: :OK: :OK: ;) B)
metuljcica46 Objavljeno November 5, 2007 Opozori Objavljeno November 5, 2007 od mojga smsek :wub: al pa jih je blo več :rolleyes:
vapotek Objavljeno November 6, 2007 Opozori Objavljeno November 6, 2007 Doletela me je nepredstavljiva čast, da je Brumer štofiril po mojem profilu. Kar na jok mi gre od vzhičenosti. :D
snoopy Objavljeno November 6, 2007 Opozori Objavljeno November 6, 2007 Ene frov fajn fletne sanje... :whistle:
minca Objavljeno November 6, 2007 Opozori Objavljeno November 6, 2007 peispevek na tv-ju od skubica :OK: :) :) :)
SharpNinja Objavljeno November 6, 2007 Opozori Objavljeno November 6, 2007 Enkrat za spremembo služba :D ...če maš odprte oči :eek: , kar ni enostavno spljoh :grrr , marsikaj vidiš :naughty: .
motoristek Objavljeno November 7, 2007 Opozori Objavljeno November 7, 2007 Grem jaz na kavo.... :yea1:
Nagaya Objavljeno November 7, 2007 Opozori Objavljeno November 7, 2007 milano ja :) pervija srečala, ko se je plazil po tleh pri najbolj fukiš hostesah,.. bonus dneva brez dvoma jutranje poležavanje :winkiss:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se