Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno

taki sms-ji... :whistle:

Objavljeno

jap, itk de so :naughty:

Objavljeno

zdele kiropraktik :worship: in masaža :naughty:

Objavljeno

Spet bo mir na MS.... :worship:

Objavljeno

ko sem zagledal na nekem postajališču pred Munchnom tole :lol1: :lol1: :lol1:

piše tm Frauenparkplatz.... :lol1:

post-1406-1194449616_thumb.jpg

Objavljeno

:lol1: duhovito...kaj moreš zgleda, da smo čisto povsod priviligirane :010 čeprov osebno parkiram veliko lepše kot katerikoli moški, sem pač natančna :P

Objavljeno
:lol1: duhovito...kaj moreš zgleda, da smo čisto povsod priviligirane :010 čeprov osebno parkiram veliko lepše kot katerikoli moški, sem pač natančna :P

da ne bo katera ženska užaljena - "ženski parkplac" so uvedli ker se ženske pogosto bojijo teme zato imajo v garažnih hišah in na parkiriščih temu namenjene parkplace ki so osvetljeni in bližje izhodu, vratam etc.....

Objavljeno
da ne bo katera ženska užaljena - "ženski parkplac" so uvedli ker se ženske pogosto bojijo teme zato imajo v garažnih hišah in na parkiriščih temu namenjene parkplace ki so osvetljeni in bližje izhodu, vratam etc.....

no tud teme se ne bojim ;) ampak je vsen lepo vedt, da so bili nekateri tako zelo skrbni do "občutlivejšega" spola :lol1: in mislim, da to čisto nobene ženske ne užal

Objavljeno

a to je sam za une k majo kikle na seb

Objavljeno
a to je sam za une k majo kikle na seb

:grim valda, saj pa je narisano :rolleyes:

:D cel spisek stvari :D

Objavljeno (popravljeno)

Že 3ji dan zapovrstjo od 7.30 do 18-19h na faxu, pa sem si končno vzel čas za nekoga "v kurac" poslat, pa it zvečer na 2 pive :yea2: :grim

Popravljeno . Popravil gebre
Objavljeno

zmaga zmaga.... :grupni:

Objavljeno

Kljub ne prevelikim pričakovanjem, sem si včeraj zvečer vzel čas in ogledal košarkarsko tekmo med UOL in CSKA.

Zelo prijetno presenečenje. Predvsem zavzetost UOL košarkarjev in to, da v ključnih trenutkih niso popustili. Svaka čast :worship:

Objavljeno
:)

Če bi z Ano vedeli, da se boš tako veselila najinega obiska, bi že davno prej prišli :wub: :winkiss:

Objavljeno (popravljeno)
Če bi z Ano vedeli, da se boš tako veselila najinega obiska, bi že davno prej prišli :wub: :winkiss:

:rolleyes: okej no, priznam da sem neučakano dete :blush:

tudi sicer :angry:

Popravljeno . Popravil Nagaya
Objavljeno (popravljeno)

Danes je mali petek! :naughty:

Popravljeno . Popravil Medoo
Objavljeno

Da je izginila ena tema... :worship:

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!