Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno

Obujanje spominov zna bit res zabavno ... če pa je to ob pršutu in :beer1: pa še tolk bolj :D

Objavljeno

Ravnokar zvedel, da pride kolega iz Kanade in to čez cele praznike!!! Jezus kristus, kak ga bomo srali.... :D

Objavljeno
Narejen prvi izpit na podiplomcu :yea1:

Svaka čast malecka! :D

Objavljeno

počasi mi ratuje zaključit vso gužvo, z malo sreče grem v sredo na zaključek mojega priljubljenega bara in se v četrtek popoldan zbudim na dopustu :whistle:

potem pa se lahko začne veseli december ki ga sedaj bolj ko ne špricam :rolleyes:

Objavljeno

joj sj ne vem kaj nej rečem...hvala bogu za take kolege :blush:

moja bejbika,klavdija, hvala za vse besede k mi jih izrečeš, veš da me s tem vzpdobudiš za naprej, mi daš energijo za nadaljevanje svojih ciljev :rolleyes: vedno mi stojiš ob strani....me pomiriš z pravimi besedami ko je potrebno :friend2: :friend1: in dones si storila ravno to...spet sm rabla pogovor, in si poslušala vsako mojo besedo...povedala stvari ki so me pomirile.....HVALA :friend2: :friend2: :004

hvala vsem mojim kolegom najboši ste na svetu, pa naj se gre za motomarsovčke, kolege s srednje, s faksa ali z otroštva...rada vs mam :blush: :grupni: :winkiss: :winkiss: :winkiss: :winkiss: :winkiss: :winkiss: :winkiss:

Objavljeno

OOOOOOOOOOOOOOOOOO----------čarovnice...................................

Objavljeno

Še dva dni pa se začne dan daljšat. :naughty:

Objavljeno

naj se usliši tvoja beseda :OK:

Objavljeno

Spet v sluzbo z motorjem :worship: :krneki:

Objavljeno (popravljeno)

milozvočni zvok kombajna iz garaže, he,he,he,he :rolleyes: ma je skor rabu ene 4 okol kepe.....ampak je na konc le popustu.....

o sonček..... še bo kšna bosna padla :yea1: :yea1: :yea1: :yea1:

Popravljeno . Popravil mačka27
Objavljeno

pa minus nej se kr u plus čimprej spremeni :unsure:

koj podpišem :yea1:

:worship: :worship: :worship:

Objavljeno

...na srečki 100 ojrov :naughty:

Objavljeno

En srčkan paketek!!! :D

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!