HHV Objavljeno Oktober 4, 2004 Opozori Objavljeno Oktober 4, 2004 Včerišna furca. Spet kazanje sredinca proti nebu na Učki. :P :D
kekec III Objavljeno Oktober 4, 2004 Opozori Objavljeno Oktober 4, 2004 ..jutranji nasmeh moje žene.... B)
Špilferderber Objavljeno Oktober 4, 2004 Opozori Objavljeno Oktober 4, 2004 ..jutranji nasmeh moje žene.... B) some got lucky this morning! :devil:
gic Objavljeno Oktober 4, 2004 Opozori Objavljeno Oktober 4, 2004 Prvi dan v novi službi!!! :hmm: :notworthy:
KeC Objavljeno Oktober 4, 2004 Opozori Objavljeno Oktober 4, 2004 Prvi dan v novi službi!!! :hmm: :notworthy: Če se ne motim boš šel praznovat na Marijo :D
gic Objavljeno Oktober 4, 2004 Opozori Objavljeno Oktober 4, 2004 Če se ne motim boš šel praznovat na Marijo Mogoče pa res..... :OK:
Sanda7 Objavljeno Oktober 4, 2004 Opozori Objavljeno Oktober 4, 2004 zdejle sem osrečena k se bom počas odpravla na bajk :naughty:
Kruse Objavljeno Oktober 4, 2004 Opozori Objavljeno Oktober 4, 2004 Prekrasen jesenski dan :yea2: Se je dalo spet v majici s kratkimi rokavi sprehajati :D Aja, pa izvedel sem, da bodo jutri deli za motor... :yea2: :yea2: Bomo spet malo sravfali :OK:
alena_bmw Objavljeno Oktober 4, 2004 Opozori Objavljeno Oktober 4, 2004 sestrična in mož pripeljala dva motorja iz nemčije.... kriva za nasmeh pa je probna vožnja na fazerki... :OK: :yea2: lp alena
SkW0`` Objavljeno Oktober 4, 2004 Opozori Objavljeno Oktober 4, 2004 super trening sm mela :yea2: niti žlice polne kornfleksou ne morm dvignt :lol1:
jax Objavljeno Oktober 4, 2004 Opozori Objavljeno Oktober 4, 2004 Zadnjih 44 minut mladoletnosti :D Preživel jih bom pa za zvezkom :wacko:
devilish Objavljeno Oktober 5, 2004 Opozori Objavljeno Oktober 5, 2004 prvi dan v ljubljani, pa ql cimre mam :yea2:
Marky Objavljeno Oktober 5, 2004 Opozori Objavljeno Oktober 5, 2004 Po treh letih in pol v tej službi sem zdejle dobil na mizo pogodbo za nedoločen čas! :OK:
jax Objavljeno Oktober 5, 2004 Opozori Objavljeno Oktober 5, 2004 Prvi dan polnoletnosti... :OK: Pivo v Skalci... :D Torta... :wub: Ma ej, zakon dan :OK: :D
devilish Objavljeno Oktober 5, 2004 Opozori Objavljeno Oktober 5, 2004 drugi dan v ljubljani, pa prvi dan faxa (mislim tega šolskega leta... drgač smo že stari mački :D) v glavnem ful fajn občutek ko se vse spet začenja (v tem besedilu je misel na učenje "rahlo" zanemarjena, ker bi drugače bilo možno, da bi bilo pod vplivom le teh misli tema sodila v kak vomitorium ali podobno... ) no pa sej ni tko zelo hudo v glavnem... qqqqllll :yea2: zej grem pa žurat :grim lp
Silver Objavljeno Oktober 5, 2004 Opozori Objavljeno Oktober 5, 2004 Ko sem se zbudu sm na Ines pomislu in na to kaj mi je rekla par dni nazaj... Smejal se mi je še cel dan. :kva2: :OK:
lojzi Objavljeno Oktober 6, 2004 Opozori Objavljeno Oktober 6, 2004 Ines pomislu in na to kaj mi je rekla :OK: ← Ne daj se INES? Ne daj se godinama? :yea2:
Manu Objavljeno Oktober 6, 2004 Opozori Objavljeno Oktober 6, 2004 Ne daj se INES? Ne daj se godinama? :yea2: ← Generacijo. :OK:
Zok Objavljeno Oktober 6, 2004 Opozori Objavljeno Oktober 6, 2004 vceraj koma party, danes en lekadol, in pa zacasna opustitev kajenja (kaka dva, tri dni). .) :)
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se