soncy Objavljeno December 24, 2007 Opozori Objavljeno December 24, 2007 elegantna pirueta na ledu :010 bravo jz, naravn talent :lol: pa še dobr moški me pobiral :naughty: ne da neb sama zmogla, sem se kar pustila :whistle:
Einherjar Objavljeno December 24, 2007 Opozori Objavljeno December 24, 2007 Smeh na internetu -> check diz aut
metuljcica46 Objavljeno December 24, 2007 Opozori Objavljeno December 24, 2007 SNEŽI :yea1: upam da bo danes zvečer tut,kolk lepo bi to blo...romantično :blush:
snoopy Objavljeno December 24, 2007 Opozori Objavljeno December 24, 2007 Čist nč...pol je pa še mest začel...kje so tisti cajti k je za luno sonce posijal... :closedeyes:
condor Objavljeno December 24, 2007 Opozori Objavljeno December 24, 2007 Lepo zimsko vreme :whistle: :whistle:
actarus16 Objavljeno December 24, 2007 Opozori Objavljeno December 24, 2007 PRAZNIKI :yea1: VESELE BOŽIČNE PRAZNIKE VSEM
Moby Objavljeno December 24, 2007 Opozori Objavljeno December 24, 2007 To ,da smo nekomu uspeli z gesto polepšati siv turoben predbožični dan .... http://www.motoklub-rihemberk.si/slo/photo...8&v=gallery
soncy Objavljeno December 24, 2007 Opozori Objavljeno December 24, 2007 To ,da smo nekomu uspeli z gesto polepšati siv turoben predbožični dan .... http://www.motoklub-rihemberk.si/slo/photo...8&v=gallery tud men je vaša akcija pričarala nasmeh, kako je šele otrokom. :worship: BRAVO :grupni:
metuljcica46 Objavljeno December 24, 2007 Opozori Objavljeno December 24, 2007 ko ob praznikih vidš kolk ljudem kej pomenš...in jst sm dobila že tolk smsov uf.....joj :blush:
mačka27 Objavljeno December 25, 2007 Opozori Objavljeno December 25, 2007 dobro opravljeno delo..... čudoviti kolektiv in gostje.....dobra napitnina.... srečnja vožnja po snegu domol.... toplo stanovanje.... prijetna utrujenost po koristnem dnevu....milina..... pogled in želja po crkljanju muce.... še živeči in dokaj zdravi starši.... misel na drage prijatelje.....
CVIČKAR1 Objavljeno December 25, 2007 Opozori Objavljeno December 25, 2007 ko ob praznikih vidš kolk ljudem kej pomenš...in jst sm dobila že tolk smsov uf.....joj :blush: Hm...To pa niti ni tak res :whistle: Jst pošiljam sms-e tut tistim ko mi ne pomenjo tko velik :evilgrin:
mačka27 Objavljeno December 25, 2007 Opozori Objavljeno December 25, 2007 (popravljeno) sneži....lepo je. :wub: ... in taka spokojnost.... Popravljeno December 25, 2007. Popravil mačka27
minca Objavljeno December 25, 2007 Opozori Objavljeno December 25, 2007 božičeeeeeeeeek je zakon :yea2: :yea2: :whistle:
motoristek Objavljeno December 25, 2007 Opozori Objavljeno December 25, 2007 Alter poslal sms in me nasmejal do solz :lol1: in jaz takoj Mutiki, da ji polepšam dan :winkiss:
bmwslo Objavljeno December 25, 2007 Opozori Objavljeno December 25, 2007 To ,da smo nekomu uspeli z gesto polepšati siv turoben predbožični dan .... http://www.motoklub-rihemberk.si/slo/photo...8&v=gallery Bravo, super ste :worship: :worship:
Sanda7 Objavljeno December 25, 2007 Opozori Objavljeno December 25, 2007 še mal pa grem k stari mami na Božično kosilo v krogu družine
Mutika Objavljeno December 25, 2007 Opozori Objavljeno December 25, 2007 To ,da smo nekomu uspeli z gesto polepšati siv turoben predbožični dan .... http://www.motoklub-rihemberk.si/slo/photo...8&v=gallery :worship: Ej, ko sem prebrala TOLE, je dan izpolnjen. Vsaka čast. Tudi sama sem aktivna pri zbiranju pomoči za družine z otroki, ki resnično nimajo možnosti niti normalno živeti, kaj šele užiti zimske radosti ... in to v centru Maribora! Moja prijateljica, novinarka pri Večeru, je moj navdih in zgled; preko nje zbiramo stvari in pomoč. Primer ... pozna družino, kjer so imeli štirje otroci en sam zimski kombinezon. In vsak je bil v njem pol ure na snegu ... zadnji je oblekel že čisto premočeno coto, ampak, sneg je le sneg. Ko so dobili štiri odlično ohranjene kombinezone, v njihovih očeh čisto nove, in toplo obutev, so jokali od sreče. Z mojo prijateljico vred, ki posveča dobršen del življenja ravno takim dejanjem. In zato mi takšna dejanja vedno znova polepšajo dan, mesec, ... sploh življenje. :worship: :winkiss:
mačka27 Objavljeno December 25, 2007 Opozori Objavljeno December 25, 2007 to, da grem v službo.... uživam v delu, ki ga opravljam.... .....malce lahko zbežim od vsega....in preusmerim pozornost na druge..... .... ker vem,da mi nikoli več ne bo treba prestopiti vrat stare službe (ki se je z decembrom končala po pogodbi....samo sam bog mi je lahko dal to srečo...) ....zvitost naše dame.... ....to, da sem zdele na MS skratka.... v okviru okoliščin res ne bi mogla želet še kaj več.... :yea1:
Vanga Objavljeno December 25, 2007 Opozori Objavljeno December 25, 2007 Nočna minila brez posebnosti. :OK: :yea1:
Mutika Objavljeno December 25, 2007 Opozori Objavljeno December 25, 2007 Alter poslal sms in me nasmejal do solz :lol1: in jaz takoj Mutiki, da ji polepšam dan :winkiss: Uspelo! :lol1: :winkiss:
KeC Objavljeno December 25, 2007 Opozori Objavljeno December 25, 2007 Sploh nisem opazil, da bi bil kakšen božič ali kaj podobnega :yea1:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se