ZD€N€ Objavljeno Januar 1, 2008 Opozori Objavljeno Januar 1, 2008 motoristi v celju :worship: :worship: :naughty: :eek:
LUMPKA Objavljeno Januar 1, 2008 Opozori Objavljeno Januar 1, 2008 Ravno pregledane fotke norega silvestrovanja
_Misko_ Objavljeno Januar 1, 2008 Opozori Objavljeno Januar 1, 2008 Traparije ki jih je delal frend :lol: Seveda ponoči :closedeyes:
mačka27 Objavljeno Januar 1, 2008 Opozori Objavljeno Januar 1, 2008 (popravljeno) ...dons bi pa tud jest težk napisala kj v to temo....... :closedeyes: in mi kljub vsem preklet**** trudenjem obračanja negative, v priložnost in hvaležnost, ..... NE USPEVA :closedeyes: JBG.... tko kot standard u lajfu.... učas tud preverjene- dobre teorije, popušijo :fredy: Popravljeno Januar 1, 2008. Popravil mačka27
sandokan6 Objavljeno Januar 1, 2008 Opozori Objavljeno Januar 1, 2008 Mačka27 - če nimaš kej za sem pisat ne piši a ne! Hamdala!!!
Pervy Objavljeno Januar 2, 2008 Opozori Objavljeno Januar 2, 2008 grem v čateške namakat noge do sobote - see yaaa!!!!!!!! :whistle:
Mutika Objavljeno Januar 2, 2008 Opozori Objavljeno Januar 2, 2008 Zasanjano jutro in glasba Billie Holiday... :) .
gorskaroza Objavljeno Januar 2, 2008 Opozori Objavljeno Januar 2, 2008 ... grem v Maribor za dva tedna... Saj ne vem tocno, naj bom vesela,...ali zalostna zaradi tega... Ce bi sel kdo od Mariborcanov v tem casu na kak caj, naj se mi javi,... :)
halls Objavljeno Januar 2, 2008 Opozori Objavljeno Januar 2, 2008 ... grem v Maribor za dva tedna... Saj ne vem tocno, naj bom vesela,...ali zalostna zaradi tega... Ce bi sel kdo od Mariborcanov v tem casu na kak caj, naj se mi javi,... :) Ne bit žalostna!!! Štajerci so tut fajn ljudje,ne sam žabarji! :evilgrin:
Mutika Objavljeno Januar 2, 2008 Opozori Objavljeno Januar 2, 2008 ... grem v Maribor za dva tedna... Saj ne vem tocno, naj bom vesela,...ali zalostna zaradi tega... Ce bi sel kdo od Mariborcanov v tem casu na kak caj, naj se mi javi,... :) Zakaj pa žalostna? Halls ti je dobro napisal. Ob torkih zvečer imamo pri Freeridersih Mariborčani redne sestanke ... prisrčno vabljena! :OK: Pokliči, pa ti povem(o) kam, če pa potrebuješ vodnika, pa reci. V primeru, če ga že nimaš ... :naughty: :P ! Ko pa nas boš spoznala, pa boš itak imela dobre družbe na pretek.
Vanga Objavljeno Januar 2, 2008 Opozori Objavljeno Januar 2, 2008 (popravljeno) ... grem v Maribor za dva tedna... Saj ne vem tocno, naj bom vesela,...ali zalostna zaradi tega... Ce bi sel kdo od Mariborcanov v tem casu na kak caj, naj se mi javi,... :) Nič se ne bat, številka je v profilu, lahko me pokličeš, se dobimo kje na kavi, čaju,.... Le pogumno, boš videla da ne grizemo. :winkiss: Ko nas boš spoznala neboš hotela več domov. :P .) Popravljeno Januar 2, 2008. Popravil Vanga
Zok Objavljeno Januar 2, 2008 Opozori Objavljeno Januar 2, 2008 Minca :wub: Draš B) vaje :OK: muzka. :whistle: :photo:
Nagaya Objavljeno Januar 2, 2008 Opozori Objavljeno Januar 2, 2008 6 km po snegu :kva1: ....skoraj fukiš
triker Objavljeno Januar 2, 2008 Opozori Objavljeno Januar 2, 2008 Po 14 dneh pisanja diplome sem danes spet delal...poezija!
metuljcica46 Objavljeno Januar 2, 2008 Opozori Objavljeno Januar 2, 2008 (popravljeno) en tedn se nism oglašala ter sploh se prjavla na MS :worship: ratal mi je :kva2: :D okej edin reportažico z izleta sm napisala v pondelk pod zbilske kofetkarje, toj pa use :yes: drgač pa kaj me je še spravl v smeh...: NEKI NEKI :rolleyes: :OK: :OK: Popravljeno Januar 2, 2008. Popravil metuljcica46
maus Objavljeno Januar 2, 2008 Opozori Objavljeno Januar 2, 2008 k mi je ratal zadnje dni zabušavat :worship: :whistle:
hrčo Objavljeno Januar 2, 2008 Opozori Objavljeno Januar 2, 2008 Kakšen nor dan, poln smeha :kva2: Odlična smuka :D .... pa še kaj bi se našlo (za nazaj) :yes:
CVIČKAR1 Objavljeno Januar 2, 2008 Opozori Objavljeno Januar 2, 2008 Janja...mi je spravila nasmeh na usta :evilgrin: :whistle:
mačka27 Objavljeno Januar 2, 2008 Opozori Objavljeno Januar 2, 2008 (popravljeno) :unsure: Nič. sva že dve.... :doze: am..... a ustanoviva klub :naughty: :naughty: :naughty: sam se bo treba (kot se za *spodobne * klube pač spodobi.... :naughty: ) prekleto dokazat, če boš hotel not priti..... he,he,he,he :lol1: ...hec.... :yea1: Popravljeno Januar 2, 2008. Popravil mačka27
KeC Objavljeno Januar 2, 2008 Opozori Objavljeno Januar 2, 2008 We're all gonna die, some sooner, some later. :evilgrin:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se