Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno
da da :grim ....samo pozimi je preveč mrzlo, da bi zuni laufala :grim ....bom lohk kr sredi dnevne :whistle:

tekalne steze so za pussye... :winkiss:

Objavljeno
tekalne steze so za pussye... :winkiss:

Yep B)

Kje so cajti, ko so taprave ženske povile dete na polju pod hruško in šle neutegoma laufat. Pardon: okopavat krompir :rolleyes:

Objavljeno

:fredy: I'm having a good day

Objavljeno

As good as it gets :bounce:

Objavljeno
Yep B)

Kje so cajti, ko so taprave ženske povile dete na polju pod hruško in šle neutegoma laufat. Pardon: okopavat krompir :rolleyes:

Tam kjer so cajti, ko tapravi dedci sploh niso rabli laufat, da so dobro zgledali, ker so sekali drva, vihteli kramp in brusili kose :rolleyes:

Objavljeno
Tam kjer so cajti, ko tapravi dedci sploh niso rabli laufat, da so dobro zgledali, ker so sekali drva, vihteli kramp in brusili kose :rolleyes:

Tapravi desci morajo laufat, da za zajtrk z golimi rokami uplenijo medveda. Krampi so za pusije :rolleyes:

Objavljeno

Dosti je bilo, grem domov.... :yea1:

Objavljeno

konc tedna-šibamo na kopanje v čateš

Objavljeno (popravljeno)

Jaz prišel iz sprehoda... :yea1:

Popravljeno . Popravil motoristek
Objavljeno (popravljeno)

nekaj me je zelo razveselilo

moja sestra ter mami zopet govorita,se pogovarjata med seboj...po treh letih grdega gledanja med seboj....ter sploh nista spregovorili besede tri leta...sedaj pa.. :OK: :yea1:

Popravljeno . Popravil metuljcica46
Objavljeno

Mene osebno danes film Sahara :worship:

Objavljeno

Sam smejim se, ko si eni dajo duška z neokusnimi MS.

selavi bi rekel :worship:

tudi taki morajo živeti, žal....

Objavljeno

:slap: ... Zelo prisrčen telefonski razgovor. Ravnokar.

Ej, midva sva carja!

:lol1: :winkiss:

Objavljeno

YAMAHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA JE DOMAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!! :yea1: :yea1: :yea1: :yea1: :yea1: :yea1: :yea1: :yea1:

Objavljeno

E to me je sprawlo še extra v dobro voljo:

YAMAHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA JE DOMAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!! :yea1: :yea1: :yea1: :yea1: :yea1: :yea1: :yea1: :yea1:

ZAKON! ČESTITAM!!!!!! :OK: :OK: :yea1: :yea1: :yea1:

Objavljeno

prijetna večerna pjačka ;) condor pa hvala še enkrat :OK:

Objavljeno

:worship:

Odlično. Zelo sem vesela zate!

:winkiss:

Objavljeno

Tut jst sm bil,tko da sm takoj naredil prvo 22km,pol pa še 10km :yea1: Jutr grem pa malo daljšo turo,tam nekje 100km če ne bo dežja :angry:

Objavljeno
Tut jst sm bil,tko da sm takoj naredil prvo 22km,pol pa še 10km :yea1: Jutr grem pa malo daljšo turo,tam nekje 100km če ne bo dežja :angry:

:worship:

Previdno ... ceste so mastne in spolzke.

Objavljeno

Vem,previdnost je mati modrosti...Ne skrbi,sem nor,ampak čist do konca pa še ne :whistle:

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!