condor Objavljeno Januar 7, 2008 Opozori Objavljeno Januar 7, 2008 Prvi delovni dan kr uspešno preživu :worship: :worship: Dan v celoti pa je tud super izpadu :whistle: :whistle:
mačka27 Objavljeno Januar 8, 2008 Opozori Objavljeno Januar 8, 2008 Danes pa mogoče ... :naughty: ...Nino sreču :evilgrin:
KeC Objavljeno Januar 8, 2008 Opozori Objavljeno Januar 8, 2008 Nope, to je ziher, da jo bom :D Ti zvečer prišepnem na uho, kaj mogoče ... :naughty:
mačka27 Objavljeno Januar 8, 2008 Opozori Objavljeno Januar 8, 2008 Nope, to je ziher, da jo bom :D Ti zvečer prišepnem na uho, kaj mogoče ... :naughty: ti se le pazi, kaj boš šepetal.... bom mela haribo kralja s seboj, he,he,he,he
Nagaya Objavljeno Januar 8, 2008 Opozori Objavljeno Januar 8, 2008 če vas ob priliki zagrabi nezadovoljstvo nad vašo življenjsko ali drugačno sopotnico, jebačico, sodelavko, sosedo, sestro... --> It could be this bad.
Alla Objavljeno Januar 8, 2008 Avtor Opozori Objavljeno Januar 8, 2008 če vas ob priliki zagrabi nezadovoljstvo nad vašo življenjsko ali drugačno sopotnico, jebačico, sodelavko, sosedo, sestro... --> It could be this bad. Fak! :slap: :lol1:
Jure Objavljeno Januar 8, 2008 Opozori Objavljeno Januar 8, 2008 Ne vem al bi se smejal al jokal, da tudi taki ljudje sploh obstajajo :headbang: :D
Nagaya Objavljeno Januar 8, 2008 Opozori Objavljeno Januar 8, 2008 seveda obstajajo. pa tudi tako prekleto redki niso. jaz bi s tole dečvo hodila redno, na 14 dni, na kavo..da me nasmeji. je kreativna in ji ne zmanjka idej. :)
LUMPKA Objavljeno Januar 8, 2008 Opozori Objavljeno Januar 8, 2008 Ma men se itak skoz neki smeji pa sploh ne vem zakaj :worship:
hrčo Objavljeno Januar 8, 2008 Opozori Objavljeno Januar 8, 2008 Danes pa mogoče ... :naughty: Samo probaj :fight1:
Pervy Objavljeno Januar 8, 2008 Opozori Objavljeno Januar 8, 2008 I'M ON FIRE!!!!!!!!!!!!!!!!!!! no ne dobesedno ampak mam serijo tistih dni ko ti pač vse gre in zmaguješ na vseh frontah!!!!!! :whistle:
vapotek Objavljeno Januar 8, 2008 Opozori Objavljeno Januar 8, 2008 Kolegu (bivšemu) sem kratko in jedrnato razložil, da je ultimativni idiot. Sem že skoraj pozabil, kako je, ko ti pulz naraste na 150. Prav luštno je bilo in komaj čakam naslednjega. Kot kaže, bo letošnje leto, leto čistk. B)
Pervy Objavljeno Januar 8, 2008 Opozori Objavljeno Januar 8, 2008 Kolegu (bivšemu) sem kratko in jedrnato razložil, da je ultimativni idiot. Sem že skoraj pozabil, kako je, ko ti pulz naraste na 150. Prav luštno je bilo in komaj čakam naslednjega. če ti to res tako paše se lahko dobima in mi ob pirih, ki jih ti plačaš, po mili volji razlagaš kaki idiot sem :evilgrin:
metuljcica46 Objavljeno Januar 8, 2008 Opozori Objavljeno Januar 8, 2008 jp vidla spet mojega dragega kolega/sošolca(še iz srednje in zdj tut na faksu) :OK: .....spet sva se smejala med predvanji za utrgat :lol1: +dejstvo v žurnalu:moški težje izražajo čustva ker imajo to genetesko pogojeno :kva2: :lol1:
bandy Objavljeno Januar 8, 2008 Opozori Objavljeno Januar 8, 2008 no dans se mi pa nasmejalo se me usmilila ena in mi naredla domače krofe-njam (de pa ne vem a naj dam tole v drug post pod-njam, njam ali kaj?)
minca Objavljeno Januar 8, 2008 Opozori Objavljeno Januar 8, 2008 (popravljeno) Čez tri dni, boš že obleko gor navesla. Propadla investicija :whistle: :lol: nč ne bom obesla gor :grrr :nono:....za obleko imam obešalnike :whistle: .... drugač pa....super uspešen dan :OK: Popravljeno Januar 8, 2008. Popravil minca
Fire Objavljeno Januar 8, 2008 Opozori Objavljeno Januar 8, 2008 Ha ha ha, najboljsi fake trailer ever. http://www.stage6.com/Movies-we-would-like...---Jack-is-Back
Brdaus Objavljeno Januar 9, 2008 Opozori Objavljeno Januar 9, 2008 Najprej prijetni SMSi, potem pa še plača :OK: :OK: :OK: Ima Boga :lol:
LUMPKA Objavljeno Januar 9, 2008 Opozori Objavljeno Januar 9, 2008 Polasi se mi izboljšuje zdravje :worship:
vapotek Objavljeno Januar 9, 2008 Opozori Objavljeno Januar 9, 2008 Po natanko 514 dneh, so se gospod dohtar odločili, da je pa že res skrajni cajt, da mi skinejo bolniško. Pa tak sem si želel, da bi me brisali iz evidence zaposlenih... :( No ja, kaj češ. Bo pač spet treba delat. :D ZM, here I come!!! B)
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se