devilish Objavljeno Oktober 7, 2004 Opozori Objavljeno Oktober 7, 2004 slišim pripombe... :) misel na včerajšnji dan - dan kot 24h, ali če je bolje razumljivo misel na včerajšnji dan in večer :D
misty Objavljeno Oktober 7, 2004 Opozori Objavljeno Oktober 7, 2004 če se boš zgledoval po meni, bo to še prekleto dolgo trajalo :lol1: ampak se splača :yea2: ← ne mi veselja jemat...se sam predobro zavedam da je to komaj moj 3ji izpit letos (oz. v lanskem šolskem letu :BUA: ) enivej...jest še zmer veseu, tokrat ker sem usposobu računalnik :wacko:
bLuZoNdEr Objavljeno Oktober 7, 2004 Opozori Objavljeno Oktober 7, 2004 kako malo rabi danes človek da se razveseli.....mar to pomeni da smo vse preveč časa slabe volje.....nam bo Janša prinesel bolojše čase :lol1: ......vse to in še več v prihodnjih nadaljevanjih...... :P
Kruse Objavljeno Oktober 7, 2004 Opozori Objavljeno Oktober 7, 2004 Aaaaaaaaaaaahhhhaaaaahhhaaaa :D :D :D :D :D :D :D :OK:
Ice Objavljeno Oktober 8, 2004 Opozori Objavljeno Oktober 8, 2004 saj vem da sem egoist.......... :naughty: vremenska napoved za vikend. :devil: :lol1: samo kaj, ko se tega ne morem "uzivati". :wacko:
devilish Objavljeno Oktober 8, 2004 Opozori Objavljeno Oktober 8, 2004 samo dve ure na faxu namesto štirih... aaaaaaa :yea2:
KeC Objavljeno Oktober 8, 2004 Opozori Objavljeno Oktober 8, 2004 No vsaj ena dobra novica. Ob vseh piz**** danes se mi je vsaj kolegica, ki trenutno dela v Egiptu javila, da je z njo vse v redu. Res sreča. Bila je zelo blizu današnjega napada.
.T. Objavljeno Oktober 8, 2004 Opozori Objavljeno Oktober 8, 2004 Še natanko 3 minute in konec šihta. Pa še z motorjem sem na šihtu. = 2X :D Tadej
Thundercat Objavljeno Oktober 8, 2004 Opozori Objavljeno Oktober 8, 2004 včerajšnja kratka a sladka vožnja ob enkratnem vremenu..... :)
bubamara Objavljeno Oktober 8, 2004 Opozori Objavljeno Oktober 8, 2004 po zobobolu...po volilnih rezultatih...po prebiranju ne vem kakih zakonov....po pizduliranju na davčni....po primitivnem nabijanju zakaj ni Dela, Dnevnika, novic na sploh....po pizdenju strank po telefonu....po vseh kretenih na cesti....po tem, ko te stare mame nabijajo z vozičkom u rit u štacuni....pa še kaj.... en velik :D ...petek jeeeeeeeeeeeeeeee :kva2: ....in sprostitev z malo alkota pašeeeeeee ka svinaaaaaaa :devil:
jax Objavljeno Oktober 8, 2004 Opozori Objavljeno Oktober 8, 2004 Po enem tednu in enem dnevu, končno dobil nazaj motor... :OK: Aja, pa še petek je :yea2:
Anubis Objavljeno Oktober 8, 2004 Opozori Objavljeno Oktober 8, 2004 (popravljeno) En spodobno zajeban petek...špica... Popravljeno Oktober 8, 2004. Popravil Anubis
Manu Objavljeno Oktober 8, 2004 Opozori Objavljeno Oktober 8, 2004 Palačinka. :kva2: :OK: :D :) :naughty:
Black Knight Objavljeno Oktober 8, 2004 Opozori Objavljeno Oktober 8, 2004 Neuradni obisk šefov :notworthy: (sm na bolovanju)
Iceman Objavljeno Oktober 8, 2004 Opozori Objavljeno Oktober 8, 2004 Zelo lep petkov večer, v družbi dobrih kolegov :D
Anubis Objavljeno Oktober 9, 2004 Opozori Objavljeno Oktober 9, 2004 Ha....kje pa...ne moreš vsake tahikardije zamenjat za r'n'r....hheeeeehehe....;)
bauca Objavljeno Oktober 9, 2004 Opozori Objavljeno Oktober 9, 2004 Zelo lep petkov večer, v družbi dobrih kolegov :D ← enako ... :OK:
gebre Objavljeno Oktober 9, 2004 Opozori Objavljeno Oktober 9, 2004 enako ... :OK: ← Smo že trije :afro1:
Ice Objavljeno Oktober 9, 2004 Opozori Objavljeno Oktober 9, 2004 hidrant usahnil, glavobol izginil, temperatura spet v okviru normale. :OK: :OK: :OK: :OK: pa se vreme je za en qur... :devil:
Sanda7 Objavljeno Oktober 9, 2004 Opozori Objavljeno Oktober 9, 2004 še ena delovna sobota narjena v slabem vremenu,ki bo še kako prov prišla za lepo vreme in pa včeraj nova igračka za na goldy
devilish Objavljeno Oktober 9, 2004 Opozori Objavljeno Oktober 9, 2004 fajn prežurana noč, v družbi fajn kolegov in najbolj trenutki, ko se je nasmeh pričaral na moj obraz, z mislijo kako lepo je lahko življenje :grim :OK: :D
gebre Objavljeno Oktober 9, 2004 Opozori Objavljeno Oktober 9, 2004 Zjutraj ni bilo mačka :OK: , sestrična je prišla na obisk :wub: , dejstvo da se pijanka najvrjetneje danes ponovi :kva2: .
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se