motoristek Objavljeno Marec 4, 2008 Opozori Objavljeno Marec 4, 2008 v temi o brnu se eden klanja in piše "full carji ste" ker je nekdo napisal da ima plan v brno it celih 570 km z motorjem :lol1: he he he kam gre ta svet :slap: To so že pravi popotniki... :lol1:
vapotek Objavljeno Marec 4, 2008 Opozori Objavljeno Marec 4, 2008 (popravljeno) v temi o brnu se eden klanja in piše "full carji ste" ker je nekdo napisal da ima plan v brno it celih 570 km z motorjem :lol1: hahahahahahahahahahahahahahahahahahaha :lol1: :slap: Sam če tak pogledaš, Brno res ni blizu. :P Popravljeno Marec 4, 2008. Popravil vapotek
minca Objavljeno Marec 4, 2008 Opozori Objavljeno Marec 4, 2008 oooo ja to mi deli :010 :whistle: :yea2: :OK:
SharpNinja Objavljeno Marec 4, 2008 Opozori Objavljeno Marec 4, 2008 Pridem domov s treninga vsa zmahana (d ne omenjam še službe od ktere sm bla še bl) :wacko: , odprem garažo d bi zapikirala avto not in pol....wtf?? :blink: :eek: nč jasn...od kje za vraga se je vzel še en motor poleg bratovga sekularja....ok,privid verjetn,sfuzlal se mi je, sj sm vedla d se bo to nardil,sj so mi skoz govorl....pogledam še enkrat :eek: ....potipam....sm ej res je moj, čist moj, lep,črn GigSrček :wub: :kva2: .....naskrivaj so mi ga podtaknil v garažo, packi :rolleyes: ...itak vem kdo je mel svoje prste vmes hehe....hvala Suzuki :winkiss: .
RHonda Objavljeno Marec 4, 2008 Opozori Objavljeno Marec 4, 2008 Kaj mi je reku dns brat: da sem komunist ! Eno stvar da v iber razvijam, vse drugo pa zanemarjam. Sej ima kar prav, ker se več al manj sam za motor zanimam :worship:
lejcek Objavljeno Marec 4, 2008 Opozori Objavljeno Marec 4, 2008 (popravljeno) Nightwish koncert, družba, ma fenomenalno , čist sm še pod vtisom :yea2: :kva2: Popravljeno Marec 5, 2008. Popravil lejcek
suzuki Objavljeno Marec 5, 2008 Opozori Objavljeno Marec 5, 2008 (popravljeno) Pridem domov s treninga vsa zmahana (d ne omenjam še službe od ktere sm bla še bl) :wacko: , odprem garažo d bi zapikirala avto not in pol....wtf?? :blink: :eek: nč jasn...od kje za vraga se je vzel še en motor poleg bratovga sekularja....ok,privid verjetn,sfuzlal se mi je, sj sm vedla d se bo to nardil,sj so mi skoz govorl....pogledam še enkrat :eek: ....potipam....sm ej res je moj, čist moj, lep,črn GigSrček :wub: :kva2: .....naskrivaj so mi ga podtaknil v garažo, packi :rolleyes: ...itak vem kdo je mel svoje prste vmes hehe....hvala Suzuki :winkiss: . Hola! nekak si nisem predstavljal da bom kdaj pisal v tale topic - ampak ko sem prebral tole, se mi je na ustnicah zares narisal Nasmeh... pa bi blo grdo če tega ne bi priznal :) za to smo se borili, al kako se rekli naši dedi :naughty: :krneki: zdej pa tko kot sem te učil, počas pa na kolen' :P ... pazita en na drugega :winkiss: Popravljeno Marec 5, 2008. Popravil suzuki SharpNinja 1
ZD€N€ Objavljeno Marec 5, 2008 Opozori Objavljeno Marec 5, 2008 po vsakem slabem, pride dobro :worship:
LUMPKA Objavljeno Marec 5, 2008 Opozori Objavljeno Marec 5, 2008 Še 10 dni pa grem delat. Pa če bo po sreči v soboto prodam avto :worship:
SharpNinja Objavljeno Marec 5, 2008 Opozori Objavljeno Marec 5, 2008 ... pazita en na drugega :winkiss: Jz zmer pazm nanje O:-) , oni pa ne name, kr nehajo me met radi pa me vržejo iz sedla :angry:
suzuki Objavljeno Marec 5, 2008 Opozori Objavljeno Marec 5, 2008 Jz zmer pazm nanje O:-) , oni pa ne name, kr nehajo me met radi pa me vržejo iz sedla :angry: hja :krneki: , zato bova pa letos še naprej vadila kako se jih ukroti... čeprav že kr znaš :OK: ampak sej veš kako je, te igra kr potegne in pol... :whistle: :winkiss: SharpNinja 1
SharpNinja Objavljeno Marec 5, 2008 Opozori Objavljeno Marec 5, 2008 hja :krneki: , zato bova pa letos še naprej vadila kako se jih ukroti... čeprav že kr znaš :OK: ampak sej veš kako je, te igra kr potegne in pol... :whistle: :winkiss: Če je podivjano se ne da več ukrotit, d je pa oboje podivjano pol je pa sploh katastrofa :krneki: ....sploh se mi pa pr teh letih ne da več igračkat.
Čamac Objavljeno Marec 5, 2008 Opozori Objavljeno Marec 5, 2008 Nov monitor :D (Samsung, 20'' , 2 milisekundi , ultralep , ... )
bandy Objavljeno Marec 5, 2008 Opozori Objavljeno Marec 5, 2008 Nov monitor :D (Samsung, 20'' , 2 milisekundi , ultralep , ... ) a motor že maš?
suzuki Objavljeno Marec 5, 2008 Opozori Objavljeno Marec 5, 2008 Če je podivjano se ne da več ukrotit, d je pa oboje podivjano pol je pa sploh katastrofa :krneki: ....sploh se mi pa pr teh letih ne da več igračkat. o se da, se da ukrotit... saj veš, saj si že :) in vsakič je blo vredno Tavelikega Nasmeha tule... pa ne sme bit prelahko, glih to je čar :winkiss: SharpNinja 1
maus Objavljeno Marec 7, 2008 Opozori Objavljeno Marec 7, 2008 :whistle: :winkiss: :whistle: :naughty: :rolleyes:
hrčo Objavljeno Marec 7, 2008 Opozori Objavljeno Marec 7, 2008 Sam še dons, pol pa en teden odklop :kva2:
LUMPKA Objavljeno Marec 7, 2008 Opozori Objavljeno Marec 7, 2008 Vrjtnost, da bo danes še polno smeha
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se