Gost Objavljeno Marec 7, 2008 Opozori Objavljeno Marec 7, 2008 v srebrno pentljo zavite tangice navsezgodaj zjutraj na brisalcu od avta :kva2: pa da se še vedno najdejo ljudje, ki me imajo iz srca radi :evilgrin:
Brdaus Objavljeno Marec 7, 2008 Opozori Objavljeno Marec 7, 2008 Plačka :yes: No, je bla kr plača :OK:
2win Objavljeno Marec 7, 2008 Opozori Objavljeno Marec 7, 2008 Petek je začetek konc tedna. Pol pa gas. :010 :010 :010
Pervy Objavljeno Marec 7, 2008 Opozori Objavljeno Marec 7, 2008 od moje brata punca ravno rojeva - obeta se eno vredu zapijanje hčerke/sina danes :evilgrin: :beer2:
Sončece Objavljeno Marec 7, 2008 Opozori Objavljeno Marec 7, 2008 še malo pa odklop na Gorenjskem :yea1:
minca Objavljeno Marec 7, 2008 Opozori Objavljeno Marec 7, 2008 (popravljeno) ....sama doma :yea2:.....tema,samo svečke po sobi in dnevni :rolleyes: :blush: .....sobna fontana oddaja rdečo svetlobo in po pomaranči dišeč ''dim'' :blush: :rolleyes: ....nightwishi mi pa pojejo :yea2: :yea2: samo nekdo mi še manjka...pa je vse perfect :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :whistle: Popravljeno Marec 7, 2008. Popravil minca
metuljcica46 Objavljeno Marec 7, 2008 Opozori Objavljeno Marec 7, 2008 rožica in ena osebica...ter pogovor in smeh s to osebo (pogrešala sm to) :rolleyes: fajn je blo :yes:
Fric Objavljeno Marec 7, 2008 Opozori Objavljeno Marec 7, 2008 uspešno spraševanje pr matematki :rolleyes:
soncy Objavljeno Marec 8, 2008 Opozori Objavljeno Marec 8, 2008 fajn žur, :worship: pa spet prehitr minil
minca Objavljeno Marec 8, 2008 Opozori Objavljeno Marec 8, 2008 ...obeta se mi prečudovit večer :rolleyes: :blush: :wub:
suzuki Objavljeno Marec 8, 2008 Opozori Objavljeno Marec 8, 2008 Hola! spet jst... kriza, vem :blush: a sem prepričan da ne veste kako pripraviš človeka, ki sovraži paradajz da ga z največjim veseljem jé - in se ob tem še Nasmehne!?!?!? :hmm: pa je zelo enostavno, pravzaprav :P narediš mu polovičko Mame vseh paradajzov (dobrih 8kg!!) :kva2: :slap: :lol1: hvala :krneki: , GigSrček je definitivno v najboljših rokah :winkiss: SharpNinja 1
Nagaya Objavljeno Marec 8, 2008 Opozori Objavljeno Marec 8, 2008 delavnika je konec in njegove cunje so še vedno tam kamor jih je zabrisal... in všeč mi je tako :)
SharpNinja Objavljeno Marec 9, 2008 Opozori Objavljeno Marec 9, 2008 Hola! spet jst... kriza, vem :blush: a sem prepričan da ne veste kako pripraviš človeka, ki sovraži paradajz da ga z največjim veseljem jé - in se ob tem še Nasmehne!?!?!? :hmm: pa je zelo enostavno, pravzaprav :P narediš mu polovičko Mame vseh paradajzov (dobrih 8kg!!) :kva2: :slap: :lol1: hvala :krneki: , GigSrček je definitivno v najboljših rokah :winkiss: Kok se bo šele men smejal k boste podlegl :lol1: , k paradajz je že sam po se baje strupen....sm slišala :whistle: , takle gensko spremenjen, gojen na bazi cvička je pa naravnost smrtonosen :evilgrin: ....aha glede na tajming je že vsega konc :lol1: :evilgrin: :krneki: tako, da se mi že smeje. Drgač pa že pospešeno delam na mutirani papriki :evilgrin: .
suzuki Objavljeno Marec 9, 2008 Opozori Objavljeno Marec 9, 2008 @ :krneki: : :) a mutirana paprika bo pa za tiste ki smo tolk neuničljivi, da smo preživeli tvoj ubijalski paradajz :P ja super, samo naj bo kmalu, zgleda sem postal odvisen od... strupa... :naughty: :winkiss: SharpNinja 1
SharpNinja Objavljeno Marec 9, 2008 Opozori Objavljeno Marec 9, 2008 Jurij pa Lado....sm dobra pa sta :worship: ...mata domišljija.
Sončece Objavljeno Marec 9, 2008 Opozori Objavljeno Marec 9, 2008 Vikend odloma :kva2: s čudovitim vremenom, krasno družbo , ma čist the best :yea1:
Sanda7 Objavljeno Marec 10, 2008 Opozori Objavljeno Marec 10, 2008 še 15minit dela pokasiram plačo počakam uro 14h in pičim dam :alien1:
mačka27 Objavljeno Marec 10, 2008 Opozori Objavljeno Marec 10, 2008 Nov dan....nova upanja.... :yea1: :yea1: :yea1:
Medoo Objavljeno Marec 10, 2008 Opozori Objavljeno Marec 10, 2008 še 15minit dela pokasiram plačo počakam uro 14h in pičim dam :alien1: Jutri plača!
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se