Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno

Hud musklfibr, sede

Objavljeno (popravljeno)

Bila jednom jedna vještica.... :D

Samo za njo :D :D :D

Popravljeno . Popravil vapotek
Objavljeno

Res jo bom pogrešal..... :cry: ..... NOT!!!!!!!!!!!!! :D

Objavljeno

Druzga mi ne preostane kot, da se smejim. Da prijaviš otvoritev trgovine v naši lepi državici moraš klicati eno uro na vse možne občine, urade, policijo pa vse kar znajo je, da ti dajo drugo številko. Nihče nima pojma kako stvari potekajo. Ja samo še smejem se lahko

Objavljeno

najprej včerajšnji :D ko sem po 3 mesecih pritisnil start na motorju in je kar kresnil, ter današnji :D za nametan sneg ki je zazihral 1.majsko skijanje !

Objavljeno

kolendar (termini) za danes :headbang:

tudi čas za zobozdravnika :010

Objavljeno

Ena muha na dva maha :P

Objavljeno
To da mi je avto crkval....

Pol pa na vrtu....bremze dol padle :yea1: :yea1: iiiii, kak srečko sm :wub: :wub: :wub: ..... Loh bi se drgač končal... :unsure:

lahk bi tebi bremze dol padle !!!!!

Objavljeno

:trance_33_sleep: da sem se spravu v usnjene hlače...da je mopet kresnu,da so gume zdržale,da je bil sonček,pa čeprav na drugi strani ceste.

Objavljeno (popravljeno)

nalepke :OK: telefonski klic :OK: :010 povabilo :whistle: :rolleyes: :rolleyes: dosežek :OK: :010 :yea2:

Popravljeno . Popravil minca
Objavljeno

Danes konkretno tole (čez kšn tedn bo pa še kšna druga, večja roba) :worship: :

alim0159dh7.jpg

alim0160of4.jpg

Pa mene je tud osreču en telefonski pogovor :OK:

Objavljeno

9 za opravljen izpit, jutri pa vidim frenda iz N.Y. po 9 letih

Objavljeno

še čakam na današnji nasmeh...

Objavljeno

:lol1: :lol1: :lol1: kere scene dones :lol1: :lol1: :lol1: :kva1:

Objavljeno

Jutri petej :OK:

Objavljeno

Že cal dan na mojem obrazu, čudovito :kva2: pa še bo trajal :yes:

Objavljeno

Jutrišnji dan bo super :grim :worship: :P

Objavljeno

extra podaljšan vikend!

dopust danes! :D

Objavljeno

Se še vedno smejim sam da se spomnim kak sem včeraj šravfala avto zaradi pregorete zadnje žarnice. In ko mi je končno uspelo ugotovim, da sem brez prave žarnice :headbang: :lol1: :lol1:

Objavljeno

ko sem šla iz faksa proti študentsem domu, vsa jezna, ker sem zamujala na vlak, ker je profesor podaljšal predavanje me je sredi trga ustavil neznan fant in mi poklonil rdeč tulipan, preprosto zato, ker je prvi pomladni dan :)

Objavljeno
ko sem šla iz faksa proti študentsem domu, vsa jezna, ker sem zamujala na vlak, ker je profesor podaljšal predavanje me je sredi trga ustavil neznan fant in mi poklonil rdeč tulipan, preprosto zato, ker je prvi pomladni dan :)

Meni pa nobeden :krneki: :lol1:

Danes pršla druga lubica iz bolnice, jo bo treba jutri mal okol zapeljat :whistle:

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!