Pervy Objavljeno April 5, 2008 Opozori Objavljeno April 5, 2008 saj nevem če je za jokat al smejat :hmm: kupil sem bajto! vesel sem ker bom živel na super lokaciji praktično v mestu ampak še vedno kot na deželi na 1200 m2, imel delavnico in garažo, moško sobo, roštilj in skratka vse kar normalni človek rabi. malo pa sem :blink: ker je potrebna krepke renovacije kar pomeni da bom večino pomladi, poletja in jeseni prebil v zidarskih cotah in opravilih da se do zime vselim. seveda pa hiša pomeni tudi da bom še kar nekaj časa vozil isti motor ker če si investicijo preračunam v ninje 10 me zaboli glava, toliko jih nima noben salon na kupu :headbang:
fossil Objavljeno April 5, 2008 Opozori Objavljeno April 5, 2008 lepo turca proti domžalam, dobra muska na sejmu in :xx: pot nazaj :yes:
Matex_46 Objavljeno April 5, 2008 Opozori Objavljeno April 5, 2008 čudovito popotovanje 200km :D :grim
gebre Objavljeno April 6, 2008 Opozori Objavljeno April 6, 2008 (popravljeno) Samo še ene 2 tedna čakanja :D Popravljeno April 6, 2008. Popravil gebre
minca Objavljeno April 6, 2008 Opozori Objavljeno April 6, 2008 učerajšni rejli + fantje :OK: čeprov se je pol slabo končal :( :cry:
katja Objavljeno April 6, 2008 Opozori Objavljeno April 6, 2008 načrt za naslednji vikend- KARMA v domžalah in s tem the best kelnarji ever :whistle: :naughty: :kva2: :OK: can`t wait :evilgrin: :devil: in še pogovorček z eno osebico :OK: (in katja ko boš to brala, NE s Petrom! :D ) oh ja teli najni kelnarji :whistle:....je že res cajt da jih greva mal "pogledat" :naughty: :rolleyes: niti nism na petra pomisnla, sam zdj k si rekla.... :whistle:
irency Objavljeno April 6, 2008 Opozori Objavljeno April 6, 2008 smo vedno bližje maju :rolleyes: :blush:
snoopy Objavljeno April 6, 2008 Opozori Objavljeno April 6, 2008 Ful lep vikend na morju z najdražjo... :blush:
Mutika Objavljeno April 7, 2008 Opozori Objavljeno April 7, 2008 he's perfect :wub: I know :winkiss: Hm, miško ... kak pa TI veš, da je on perfect? :whistle: :rolleyes:
Sončece Objavljeno April 7, 2008 Opozori Objavljeno April 7, 2008 Libanonke :naughty: Švedinje že obdelu? :whistle: Morje in Bosna v naslednjem mesecu, pa še kje drugje se bom sigurno potepala :naughty:
TI TO Objavljeno April 7, 2008 Opozori Objavljeno April 7, 2008 he's perfect :wub: KeC, Sjeng ali FirebladeX?
ajgor the mad dog Objavljeno April 7, 2008 Opozori Objavljeno April 7, 2008 Nori vikend :OK: :OK: :OK:
Brdaus Objavljeno April 7, 2008 Opozori Objavljeno April 7, 2008 Hm, miško ... kak pa TI veš, da je on perfect? :whistle: :rolleyes: Ker je imela mene v mislih :evilgrin:
metuljcica46 Objavljeno April 7, 2008 Opozori Objavljeno April 7, 2008 oh ja teli najni kelnarji :whistle:....je že res cajt da jih greva mal "pogledat" :naughty: :rolleyes: niti nism na petra pomisnla, sam zdj k si rekla.... :whistle: am..ja ne vem kaj si ti mela v mislih da jih greva "pogledat"....nekam sumljivo govoriš tole... :unsure: :evilgrin: jst jih bom samo opazovala :naughty: v bistvu tri no, sj midve veva ktere tri, če bodo delal seveda... :whistle: kaj k sm rekla, kaj si utihnla, povej do konca an... :closedeyes: me itq ni mogu dobit k sm mela cev vikend mobitel zakodiran, sam na srečo sm zdej spet med živimi :OK: pa svojga prebrisanga brata nekej spomn :naughty: reč da sm jst rekla!!! .) sicer pa dost o tem..itq se dons ne počutm lih za pisanje v to temo :unsure:
hrčo Objavljeno April 7, 2008 Opozori Objavljeno April 7, 2008 Vikend je bil :kva2: še zdaj sem mal :wacko:
lejcek Objavljeno April 7, 2008 Opozori Objavljeno April 7, 2008 KeC, Sjeng ali FirebladeX? :lol: Pa ti si cela vedeževalka.
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se