minca Objavljeno April 7, 2008 Opozori Objavljeno April 7, 2008 ....tole zdele....tito je vedeževalka :lol1: :lol1: :lol1: če že...je vedeževalec :whistle: :whistle: :D
TONTO Objavljeno April 7, 2008 Opozori Objavljeno April 7, 2008 O kako sem vesel, kljub prometni nesreči ki jo je doživela tašča Naj se je BOG usmili :lol1: :lol1: :lol1:
Brdaus Objavljeno April 7, 2008 Opozori Objavljeno April 7, 2008 Krogec z ljubico :yea1: :yea1: :yea1: :yea1: :yea1:
CVIČKAR1 Objavljeno April 7, 2008 Opozori Objavljeno April 7, 2008 En lep krogec z motorjem...Mater je blo lušno :whistle:
Einherjar Objavljeno April 8, 2008 Opozori Objavljeno April 8, 2008 Danes zjutraj leden dez - jaz pa na motorju - ah... kako lepo!
HHV Objavljeno April 8, 2008 Opozori Objavljeno April 8, 2008 Tako prijetno sporočilo nekega vajenca, da se mi je omečilo srce. Ne morem, da ga ne bi delil z vami. Solznih očk seveda. Vajenec Dragi HHV! Spoštujem tvojo starost (čeprav nisi dosti starejši), če si jo pravilno navedel. Prosim pa te, da vso svojo NEGATIVNO energijo ne sproščaš na tem Forumu. Zanimaj se, piši nam kaj lepšega. Pa tudi živali v hosti streljaj z fotoaparatom in ne zbiraj trofej, takih in drugačnih! Na cesti pa ti želim veliko varnih in lepih doživetij polnih kilometrov! Branko
AlterMann Objavljeno April 8, 2008 Opozori Objavljeno April 8, 2008 Horjo, skuhaj mu golaž iz najstarejše živali, ki si jo kdajkoli s fotoaparatom "ustrelil".... ;)
Vale Objavljeno April 8, 2008 Opozori Objavljeno April 8, 2008 Tako prijetno sporočilo nekega vajenca, da se mi je omečilo srce.Ne morem, da ga ne bi delil z vami. Solznih očk seveda. Vajenec Dragi HHV! Spoštujem tvojo starost (čeprav nisi dosti starejši), če si jo pravilno navedel. Prosim pa te, da vso svojo NEGATIVNO energijo ne sproščaš na tem Forumu. Zanimaj se, piši nam kaj lepšega. Pa tudi živali v hosti streljaj z fotoaparatom in ne zbiraj trofej, takih in drugačnih! Na cesti pa ti želim veliko varnih in lepih doživetij polnih kilometrov! Branko Horjo, prijazno te opominjam, da ne objavljam PMov javno. Mene so enkrat zaradi tega skoraj zažgali, čeprav je šlo samo za navaden Thunderšit :grim
Rude Boy Objavljeno April 8, 2008 Opozori Objavljeno April 8, 2008 ne dirajte mi Horjota ! :evilgrin: ps Vale tistega tvojega PM ne bom nikoli objavil ! oblubim ! :naughty:
TI TO Objavljeno April 8, 2008 Opozori Objavljeno April 8, 2008 Horjo, prijazno te opominjam, da ne objavljam PMov javno. Mene so enkrat zaradi tega skoraj zažgali, čeprav je šlo samo za navaden Thunderšit :grim Sej res, kje pa je Grmeča Zlata Zila?
Vale Objavljeno April 8, 2008 Opozori Objavljeno April 8, 2008 Vale tistega tvojega PM ne bom nikoli objavil ! oblubim ! :naughty: Vem, da ne :naughty:
Vale Objavljeno April 8, 2008 Opozori Objavljeno April 8, 2008 Sej res, kje pa je Grmeča Zlata Zila? V Analih :rolleyes:
TI TO Objavljeno April 8, 2008 Opozori Objavljeno April 8, 2008 (popravljeno) V Analih :rolleyes: Thunderrektum? :D PS: kaj ti še vedno z onim fukjenim metalcom hojiš? :P Popravljeno April 8, 2008. Popravil TI TO
Nagaya Objavljeno April 8, 2008 Opozori Objavljeno April 8, 2008 Ma ja pa ja de…vse motosvetovke so posebne, enkratne, pravi biseri. Vsaka zase je najbolj divja besna in najboljša jebačica. Vse vozijo najbolj strupene motorje in so najboljše in najbolj emancipirane voznice. Vse majo najboljše joške in poznajo največ trikov kako zjebat moške. To mi deli. :rolleyes: :D
klimbra Objavljeno April 8, 2008 Opozori Objavljeno April 8, 2008 (popravljeno) Ma ja pa ja de…vse motosvetovke so posebne (posebni), enkratne (enkratni), pravi biseri. Vsaka zase je najbolj divja besna (besni) in najboljša jebačica (jebači). Vse vozijo najbolj strupene motorje in so najboljše in najbolj emancipirane voznice. Vse majo najboljše joške (najdaljše kurce) in poznajo največ trikov kako zjebat moške (pofukat ženske). To mi deli. :rolleyes: :D To je pa....."notorična" laž!!!!!!! Takšni smo MOTOSVETOVCI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Popravljeno April 8, 2008. Popravil klimbra
HHV Objavljeno April 8, 2008 Opozori Objavljeno April 8, 2008 (popravljeno) Horjo, prijazno te opominjam, da ne objavljam PMov javno. Mene so enkrat zaradi tega skoraj zažgali, čeprav je šlo samo za navaden Thunderšit :grim Hja, tebe, k'si coprnica. :doze: A misliš, da bojo mene tud? :kva2: Sem zadnjič bral teste enga gasilca, pa menda špeh prow opasno gori. :cry: Nasploh ste pa žleht, jaz sem objavil PM prav zaradi dobrih misli in želje po miru na svetu za vse. Tudi Tibet, Kosovo in Žabjak! Popravljeno April 8, 2008. Popravil HHV
Vale Objavljeno April 8, 2008 Opozori Objavljeno April 8, 2008 Hja, tebe, k'si zoprnica. :doze: Maš res :rolleyes:
Nagaya Objavljeno April 8, 2008 Opozori Objavljeno April 8, 2008 To je pa....."notorična" laž!!!!!!! Takšni smo MOTOSVETOVCI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :unsure: ups ...
Pervy Objavljeno April 8, 2008 Opozori Objavljeno April 8, 2008 Ma ja pa ja de…vse motosvetovke so posebne, enkratne, pravi biseri. Vsaka zase je najbolj divja besna in najboljša jebačica. Vse vozijo najbolj strupene motorje in so najboljše in najbolj emancipirane voznice. Vse majo najboljše joške in poznajo največ trikov kako zjebat moške. To mi deli. :rolleyes: :D he he he he he, za vsako velja največ ena zgoraj našteta lastnost, take ki bi izpolnjevala vsaj dve ali več pa ni!!! :evilgrin:
Nagaya Objavljeno April 8, 2008 Opozori Objavljeno April 8, 2008 he he he he he, za vsako velja največ ena zgoraj našteta lastnost, take ki bi izpolnjevala vsaj dve ali več pa ni!!! :evilgrin: a dej bejš no :)
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se