Kruse Objavljeno Oktober 15, 2004 Opozori Objavljeno Oktober 15, 2004 Koncno petek.... :D Pa danes je placa.... :OK:
motoristek Objavljeno Oktober 15, 2004 Opozori Objavljeno Oktober 15, 2004 Kontrola-možnost gips off :SS
bLuZoNdEr Objavljeno Oktober 15, 2004 Opozori Objavljeno Oktober 15, 2004 petek...pa še pondelk bom mel frej :OK:
pupa Objavljeno Oktober 15, 2004 Opozori Objavljeno Oktober 15, 2004 Hmmm jaz sem se pa odločila, da grem konec novembra začetek decembra v Berlin za 5. dni - in samo da pomislim, sem :D :D :D Pa še danes pride čisto nepričakovano moj brat domov in sploh noben razen mene ne ve in sva vsem pripravila presenečenje :D Pa petek je :D pa vikend je pred mano, brez kakih obveznosti - torej z možgani na off in čivavo na straži :D aja - PA V BBBEEERRRLLIINNNNN GGGRREEEMMMMM :kva2: :kva2: :kva2: :kva2: :kva2:
GorazdH Objavljeno Oktober 15, 2004 Opozori Objavljeno Oktober 15, 2004 osrečil me je poljubček moje ljubice danes zjutro (ne, ne! nism poljublju motorja orkodijo!)
Kruse Objavljeno Oktober 15, 2004 Opozori Objavljeno Oktober 15, 2004 Kaksno krasno vreme :OK: Imam vsaj izgovor, da oblecem usnjene hlace..... in pa nove skornje :D :D :D Kavbojke bom pa v kovcek vrgel (superge so pa ze notri) :OK: In ce samo pomislim, kako bo v tistem mosticku motorcek zapredel :OK: :OK: :OK: Pa tisti komad..... "Sad smijem se jer sutra mogu spavati, do podne izlezavati...." :OK: :OK: :OK: No, nasmesek je instaliran, pa gremo v sluzbo :D :D :D :D
Black Knight Objavljeno November 7, 2004 Opozori Objavljeno November 7, 2004 jax mi je posodu električno kitaro...zdej pa sam vaja,vaja,vaja...
Hanzi Objavljeno November 7, 2004 Opozori Objavljeno November 7, 2004 recimo to da lahko tole sedaj pišem :blink:
KeC Objavljeno November 7, 2004 Opozori Objavljeno November 7, 2004 Točno tako. Žal pa vidim da je kar nekaj postov šlo s trebuhom za kruhom. Kaj češ se zgodi. Glavno da je motosvet back online.
motoristek Objavljeno November 7, 2004 Opozori Objavljeno November 7, 2004 Saj mislim,da bodo popravli :notworthy: Samo, da smo spet skupaj :OK: :OK:
Marky Objavljeno November 7, 2004 Opozori Objavljeno November 7, 2004 Spet v stiku z MS-ovci. Kolk je to fajn. :OK:
pupa Objavljeno November 7, 2004 Opozori Objavljeno November 7, 2004 Spet v stiku z MS-ovci. Kolk je to fajn. :OK: ← jaaa...... a ni no... :kva2: ...... pa delat morm dons........ Aja, to pa ni tolk fajn :cry:
kađiva Objavljeno November 7, 2004 Opozori Objavljeno November 7, 2004 vse zgoraj napisano :notworthy: :)
bLuZoNdEr Objavljeno November 7, 2004 Opozori Objavljeno November 7, 2004 a ste vidl uno sliko šipca s kebabom u roki :lol1: :lol1: , pa halloween animacija je bla umes gor, pa link do francoske verige kebab trafik......SVAŠTA, tale motosvet pa res hitro širi svojo dejavnost :lol1: wellcome back motosvet.com :yea2:
Noise Objavljeno November 7, 2004 Opozori Objavljeno November 7, 2004 Samo, da je bilo zabavno .. :D Drugače pa nas veseli, da vas je danes toliko razveselilo "oživetje" motosveta...
Dr. _MAXXI_ Objavljeno November 7, 2004 Opozori Objavljeno November 7, 2004 Kok sm vesel, da spet dela :D :D Sam ej kok sm zasvojen to pa ni res .... :? .)
Thundercat Objavljeno November 7, 2004 Opozori Objavljeno November 7, 2004 motosvet seka..... :notworthy: kaj bi mi brez...... :cry:
gebre Objavljeno November 7, 2004 Opozori Objavljeno November 7, 2004 kaj bi mi brez...... :cry: ← :hmm: sekire :D ...sonček odšel :( , MS dela :) , dobil na muli še zadnji konček LWX4 :) , kmalu bo kosilo :OK: , fajn muska :) ,....
jax Objavljeno November 7, 2004 Opozori Objavljeno November 7, 2004 Ou... tolk nasmehov je bilo nasmehov zadnjih par dni... :D To name a few: -končno sm najdu ideališ cesto za snemat -končno sm tud začel snemat -par lepih voženj z motorjem -itaq, še ena dama, ki je kriva da se mi smeji že par dni :D -dans gremo s kolegi na skupno furco (spet bomo malce bolj živahni O:-) ) Ma, zadnje dni... je kr vse dobr :D :kva2:
Babi Objavljeno November 7, 2004 Opozori Objavljeno November 7, 2004 Jezik mojega L. :o :xx: O:-) :wub:
Red Objavljeno November 7, 2004 Opozori Objavljeno November 7, 2004 - smel in zmogel sem vstati ob 05.30 in iti na šiht, ko sta lepotički še sladko spali - prva kava - najmlajši mož (2 mes) je spal in se smehljal :lol: - na šihtu sem se "malce" obesil na MS (lepa delovna nedelja) :OK: :grim :grim :grim :grim
Shargo Objavljeno November 7, 2004 Opozori Objavljeno November 7, 2004 Ko sem se zbudil, pogledal naokrog, bacil oko na motosvet, in...in videl da sem zopet Firestarter :wub: :OK:
klimbra Objavljeno November 7, 2004 Opozori Objavljeno November 7, 2004 Jezik mojega L. :o :xx: O:-) :wub: ← Si rajš ne predstavljam preveč.......filmsko :OK: :OK: :OK: :OK: :kva2: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: Babi :OK: :OK: :OK: :naughty: :yea2:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se