frfljot Objavljeno Julij 1, 2008 Opozori Objavljeno Julij 1, 2008 :worship: :worship: :worship: Pa je skoraj konec trpljenja na strojni :D Jest tud en izpit naredil :whistle: a poznate uni vic? kliče sin domov in pravi očetu: dragi oče, odločil sem se pustiti študij na strojni po 10 ih letih....ne gre mi.. pa odvrne oče: ja vredu sin...ampak jaz in tvoj dedek še zmer ostajava na strojni... poanta: strojna se dela ful dolgo :D
maus Objavljeno Julij 1, 2008 Opozori Objavljeno Julij 1, 2008 a poznate uni vic? ne poznam :grrr .... :lol1:
gebre Objavljeno Julij 1, 2008 Opozori Objavljeno Julij 1, 2008 a poznate uni vic?kliče sin domov in pravi očetu: dragi oče, odločil sem se pustiti študij na strojni po 10 ih letih....ne gre mi.. pa odvrne oče: ja vredu sin...ampak jaz in tvoj dedek še zmer ostajava na strojni... poanta: strojna se dela ful dolgo :D Eh, men čist lavfa :D
Sončece Objavljeno Julij 1, 2008 Opozori Objavljeno Julij 1, 2008 Narejeni pogoji za drugi letnik podiplomca :evilgrin:
snoopy Objavljeno Julij 2, 2008 Opozori Objavljeno Julij 2, 2008 Konc nočne...ta bolš pa še pride :whistle:
motoristek Objavljeno Julij 2, 2008 Opozori Objavljeno Julij 2, 2008 Mejte se :yea1: grem na kavo, jebiga.... :yea1:
KawasakiGirl Objavljeno Julij 2, 2008 Opozori Objavljeno Julij 2, 2008 Sončk je B) ... pol grem vozt :OK: ... pa še moj cukr :wub: me spravla v dobro volo
minca Objavljeno Julij 2, 2008 Opozori Objavljeno Julij 2, 2008 šoping z mojo bejbo :OK: :) pa od bratranco tamalo sm prvič vidla :rolleyes: :blush: :wub:
kađiva Objavljeno Julij 2, 2008 Opozori Objavljeno Julij 2, 2008 včerajšnje kaljenje nočnega miru na travniku blizu Dragočajne :whistle: :D
minca Objavljeno Julij 2, 2008 Opozori Objavljeno Julij 2, 2008 včerajšnje kaljenje nočnega miru na travniku blizu Dragočajne :whistle: :D :whistle: :whistle: tkole se pa mi ne bomo šli :whistle: :whistle: ;) .) hecam se :D
Brdaus Objavljeno Julij 2, 2008 Opozori Objavljeno Julij 2, 2008 včerajšnje kaljenje nočnega miru na travniku blizu Dragočajne :whistle: :D QRBE, jest pa spat nism mogu :lol:
minca Objavljeno Julij 2, 2008 Opozori Objavljeno Julij 2, 2008 QRBE, jest pa spat nism mogu :lol: pr keri si pa spau? :hmm: :whistle:
lejcek Objavljeno Julij 2, 2008 Opozori Objavljeno Julij 2, 2008 Bližajoče morje...ahh, kdo ne bi biu srečen :yea1:
soncy Objavljeno Julij 2, 2008 Opozori Objavljeno Julij 2, 2008 čudovito popoldansko kofetkanje :worship: ah, ko bi le blo več takih kofetkov .)
gebre Objavljeno Julij 2, 2008 Opozori Objavljeno Julij 2, 2008 včerajšnje kaljenje nočnega miru na travniku blizu Dragočajne :whistle: :D A sta seksala :whistle:
SharpNinja Objavljeno Julij 2, 2008 Opozori Objavljeno Julij 2, 2008 (popravljeno) Naš mačkon, k se je na vsak način hotu it tuširat z mano :slap: :lol1: ....pa pravjo d mački ne marajo vode....pa da Popravljeno Julij 2, 2008. Popravil SharpNinja
KawasakiGirl Objavljeno Julij 2, 2008 Opozori Objavljeno Julij 2, 2008 Dons me pa res ne more nč spravt v dobro volo :krneki: :cry:
Gost Objavljeno Julij 2, 2008 Opozori Objavljeno Julij 2, 2008 275 kmh po autobahnu, od samega pritiska v čeladi mi je raztegnilo faco v nasmešek :D
KawasakiGirl Objavljeno Julij 3, 2008 Opozori Objavljeno Julij 3, 2008 Sončk je... prov mirno je na šihtu, se mamo prov fajn (pa še plačani smo zato), pa še zjutrej me je sms čakou :blush: :OK: :D
minca Objavljeno Julij 3, 2008 Opozori Objavljeno Julij 3, 2008 :whistle: :whistle: nasmeh imam do ušes, zaradi nekoga :whistle: :rolleyes:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se