Nagaya Objavljeno November 9, 2004 Opozori Objavljeno November 9, 2004 It is better to live one day as a Lion, than 100 years as a Sheep" B)
SiR Objavljeno November 9, 2004 Opozori Objavljeno November 9, 2004 Girls .. girls .. .girls ... all I really want is girls .. .girls ... girls ... :) ← Tribute to the Beastie Boys :)
KeC Objavljeno November 9, 2004 Opozori Objavljeno November 9, 2004 Fredi Miler :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1:
maXXXimum Objavljeno November 9, 2004 Opozori Objavljeno November 9, 2004 Fredi Miler :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: ← :kva2: Ne me je**t :kva2: :lol1: Hvala, KEC. Če je smeh res pol zdravja si poskrbel da bom celo zimo zdrav :lol1:
Zok Objavljeno November 9, 2004 Opozori Objavljeno November 9, 2004 Girls .. girls .. .girls ... ← :wub: :wub: :wub: :grim
lina Objavljeno November 9, 2004 Opozori Objavljeno November 9, 2004 Girls :) Girls - all I really want is girls And in the morning it's girls Cause in the evening it's girls I like the way that they walk And it's chill to hear them talk And I can always make them smile From White Castle to the Nile Back in the day There was this girl around the way She liked by home-piece M.C.A. He said he would not give her play I asked him, "Please?" - he said, "You may." Her pants were tight and that's ok If she would dance - I would D.J. We took a walk down to the bay I hope she'll say, "Hey me and you should hit the hay!" I asked her out - she said, "No way!" So I broke North with no delay I heard she moved real far away That was two years ago this May I seen her just the other day Jockin' Mike D. to my dismay Girls - to do the dishes Girls - to clean up my room Girls - to do the laundry Girls - and in the bathroom Girls - that's all I really want is girls Two at a time - I want girls With new wave hairdos - I want girls I ought to whip out my - girls, girls, girls, girls, girls!
motoristek Objavljeno November 9, 2004 Opozori Objavljeno November 9, 2004 Eno lepo sončno popoldne :notworthy:
pupa Objavljeno November 9, 2004 Opozori Objavljeno November 9, 2004 Končno grem domov, pa še zunaj sonček sije... jupiiiii :OK:
Kruse Objavljeno November 9, 2004 Opozori Objavljeno November 9, 2004 - Zrihtal kljucavnico na garazi :) - Pa spet dolil olje v diferencial :) - Na ovinkih gume tako lepo spodrsavajo :OK: (mogoce celo zato, ker je vec olja na gumi kot v kardanu :P ) - Pa v tistem tunelcku je tako lepo zabobnelo, da bom moral danes obvezno vsaj se enkrat skozi :OK: - Sonce je sijalo.... ....pa tako lep dan je bil.... :notworthy:
bauca Objavljeno November 9, 2004 Opozori Objavljeno November 9, 2004 Dobli bone za malco v soli ... :OK: mmmm ... food :D
SkW0`` Objavljeno November 9, 2004 Opozori Objavljeno November 9, 2004 dans smo lepo pisal fizko in me prvo kot prvo profesorca (nadomeščala je, ni bla za fizko) presede u prvo klop. potem mi da test in me gleda. kalkulator sm mela daleč stran od sebe, zaprt in nism se ga pipnla. test primem, se podpišem... pol pa pogledam njo in style: wtf ? in ona men: "odpri kalkulator" ... "oops" odprem, lepo plonkci notr.. sicer z svinčnikom napisani, da se ni skoraj nč vidlo, ampak ok ženska mi ga prevohlja totalno, najde... in mi da kou. se predn sm začela pisat. skoda plonka.. mislm če bi me dubla VSAJ k bi ga uporablala... or somthin'.... kok mi je polepšal dan, tedn, mesc... NOT :angry:
Pervy Objavljeno November 9, 2004 Opozori Objavljeno November 9, 2004 in ona men: "odpri kalkulator" ... "oops" odprem, lepo plonkci notr.. sicer z svinčnikom napisani, da se ni skoraj nč vidlo, ampak ok ženska mi ga prevohlja totalno, najde... in mi da kou. se predn sm začela pisat. skoda plonka.. mislm če bi me dubla VSAJ k bi ga uporablala... or somthin'.... kok mi je polepšal dan, tedn, mesc... NOT :angry: ← ajajaj punca pa ti res ne znaš švinglat :blink: najstarejši trik v knjigi in skoraj nemogoče da nebi bil odkrit. če rabiš kakšne inštrukcije pa se javi, ti bom razložil kako se naredijo švinglci na elastiko z v rokav ali na kratke hlače, kako se preparirajo kulice, da o modernih tehnikah sploh ne govorimo .) no evo pa sem tudi jaz danes dobil svoj :D :grim
SkW0`` Objavljeno November 9, 2004 Opozori Objavljeno November 9, 2004 ja, že... naša profesorca za fizko je itq tok zabita da ponavad nepregleda pol pa zamenjava pa to... sux :) sicer pa me bo že izučil :D -> vaja dela mojstre ;) sure sure, vesela bom kkšne lekcije :grim
Kruse Objavljeno November 10, 2004 Opozori Objavljeno November 10, 2004 Spet v sluzbi novim delovnim zmagam naproti :OK: (OK, srfanju :P ) Pa tisti basi v tunelcku so se mene presenetili :OK: :OK: :OK: Pa se en krasen mejl sem ze poslal sefici in v kadrovsko. Me prav zanima, kaksen odgovor bom dobil :naughty: Mogoce bo pa celo knjizna nagrada :hmm: :D Eh ja, dan bo se dolg (pa se mi zdi, da vecer tudi :devil: ) :yea2: :yea2: :yea2:
Broj Jedan Objavljeno November 10, 2004 Opozori Objavljeno November 10, 2004 05:30 moja budilka: "Papi, povej pravljico ..." se tamala pribrca pod "kowter" :D
Wobewt Objavljeno November 10, 2004 Opozori Objavljeno November 10, 2004 SNEG :kva2: :D :D :D ← Ke???? :o :blink: Kle dežwa.
Marky Objavljeno November 10, 2004 Opozori Objavljeno November 10, 2004 SNEG :kva2: :D :D :D ← Napovedanih 20 cm snega, ki jih ni. :D
pupa Objavljeno November 10, 2004 Opozori Objavljeno November 10, 2004 Čakanje na povabilo na krompir in bučke - pred snegom :kva2: :lol1: :naughty: ;)
motoristek Objavljeno November 10, 2004 Opozori Objavljeno November 10, 2004 S telovadbe :naughty: :OK:
Manu Objavljeno November 10, 2004 Opozori Objavljeno November 10, 2004 "Je čas, ko se ne da nič povedati, in je čas, ko se da kaj povedati, ni pa časa, ko bi se dalo vse povedati. (latinski pregovor)" :) :D :004
pupa Objavljeno November 10, 2004 Opozori Objavljeno November 10, 2004 Zakaj mam feeling motoristek, da si ti že čisto ok, samo simuliraš zaradi vseh "ugodnosti" pri telovadbah?? :hmm: :naughty:
semamiz Objavljeno November 10, 2004 Opozori Objavljeno November 10, 2004 Napovedanih 20 cm snega, ki jih ni. :D ← :fight2: kdo je reku , da ni 20 cm. snega? :OK:
semamiz Objavljeno November 10, 2004 Opozori Objavljeno November 10, 2004 :fight2: kdo je reku , da ni 20 cm. snega? :OK: ← :hmm: tolk snega , :cry: , jast sem pa akrapota naroču :OK:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se