Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno

v 35ih minutah pršu iz centra lj do doma :D šopa adrenalin še krr :D

pa best frendica po 5h mesch pršla iz bolnce pa smo mal vn šli viiiiiiii,pa še vse je ql zj :D :D

pa še en smeh ;) an ženkica

Objavljeno (popravljeno)

kolk mau je treba, da pišem v to temo! :) drugač pa vidla sm 2 osebi na en mah! :) heh... hvala obemaa! :rolleyes: :yea1: pa še pičiči so bli zakon fajni.. dans še posebi... heh ;) :friend2: :P

Popravljeno . Popravil YeTika
Objavljeno

ja mam nasmeh do ušes..... :D :D

Objavljeno

Dons mi je polepsal dan filmcek z YouTuba :worship:

:worship:
Objavljeno

Dons je pa zgleda dan za nasmehe...dobila klic od dolgo izgubljene prijateljice s presenetljivo in lepo novico :kva2:

Objavljeno

Dons ponoč pičim za cel vikend uživat :naughty: ko bo fajnnnnn :010 :010 :010

Objavljeno

Včerajšnje prijetno popoldne v družbi "starih" kolegic, petek je, sonček sije, krajši delovnik :yea1:

Objavljeno
js mam pa eno vprasanje,ce kdo kej vec ve o tem...glede tega stabilizatorja balance..v letosnji sezoni se mi je kr nekejkrat zgodl (sploh v nasem gorenjskem koncu,k je cist z**bana cesta),da mi je pri visjih brzinah cez kako luknjo zelo grdo stresl balanco :kva2: ...parkrat sem bla ze prepricana da bom na glavo v cesto pristala,ampk mi je (na sreco :unsure: )ratal umirit motor....uglavnem ta stabilizator sem zasledila na znancevem motorju in ideja mi je bla takoj vsec...zanima pa me,ce ma kdo kej izkusenj s tem,nj mi prosm mal razlozi...kok ma vpliva na voznjo,koko se motor potem obnasa,kok stane pa kje se dobi..

:baa:

Objavljeno
niso/mo vsi tok pametni kot ti :closedeyes: ....

how true :winkiss:

Objavljeno

pogled skozi okno in vreme nad pričakovanji

Objavljeno

začuda da se sonček kaže...... :D

Objavljeno

osrečilo . . . . danes še nič . . . . je prezgodi . . . .

Objavljeno

Misel na včerajšni večer v masažni kadi, z vrtnicami in šampanjcem....mmmmm :naughty: :naughty: :wub: :blush:

Objavljeno

ninja, ATA osa... :worship:

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!