Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno

kaj drugega kot pa prvo mesto pr gasilcih in veselje ter pijača naprej in ostalo :whistle: :hooray: :OK: :OK: :drunk:

Objavljeno
ninja, ATA osa... :worship:

še drugič . . . . .saj je blo spotoma . . . .

Objavljeno
mene sta tud presenetla, pa pršla, da smo se spoznali :D :D

to se moraš pa ninji rider-ju zahvalit . . . . (reševalec) . . . . da sva prišla! sicer bi jo mahnu naprej . . . :whistle:

Objavljeno
to se moraš pa ninji rider-ju zahvalit . . . . (reševalec) . . . . da sva prišla! sicer bi jo mahnu naprej . . . :whistle:

reševalec ja :whistle: :rolleyes: :blush: :).....ja no ja...sej je šel oz. sta šla mal naprej,ampak se potem uspešno vrnila :whistle: :whistle: :)

Objavljeno
še drugič . . . . .saj je blo spotoma . . . .

hja dns pa ni ratalu... ma so rekl pol d j neki rohnel... sam :headbang: tu j tko skos k so se ene kroske dajale gor pa dol po cankarjevi... tis se mi pa zmuznu... nejma panike... sj weš... burek... :naughty:

Objavljeno
hja dns pa ni ratalu... ma so rekl pol d j neki rohnel... sam :headbang: tu j tko skos k so se ene kroske dajale gor pa dol po cankarjevi... tis se mi pa zmuznu... nejma panike... sj weš... burek... :naughty:

ja pa deeeeeeeee . . . . vsak izgovor je dober . . . . :evilgrin:

Objavljeno

Mah da mi je po zmedenem petku uspel vse uredit, glede dopusta, izleta... :worship: :OK:

Objavljeno

Ko sem prišel v službo in videl svojo razglednico, ter se vrnil kak teden nazaj v mislih :P

Objavljeno
ja pa deeeeeeeee . . . . vsak izgovor je dober . . . . :evilgrin:

ja ddeeeee... :naughty: burek..? :naughty:

Objavljeno
Ko sem prišel v službo in videl svojo razglednico, ter se vrnil kak teden nazaj v mislih :P

kdo se je vrnil........ :D

Objavljeno

vapo is back, saj ne da me je skbelo za kaj drugega kot moj kufer :evilgrin:

Objavljeno
ja ddeeeee... :naughty: burek..? :naughty:

ja mesni . . . . pa še jogurt prosm . . . .

Objavljeno

Letečman, k je bil v temle šmornu od vremena na motorju, sm si z zlobnim nasmehom :evilgrin: misla prov mu je (upam, d je bil taisti kt un zadnč, k me je brez pomena ustavu, ha)

Objavljeno
vapo is back, saj ne da me je skbelo za kaj drugega kot moj kufer :evilgrin:

Kufer? Kaki kufer? :unsure:

Objavljeno

lepo je bilo se z nekom spet mal pogovort.......party0010.gif

Objavljeno
Kufer? Kaki kufer? :unsure:

upam da nisi bral smallprint najemne pogodbe. izgubiš kufer, daš ninjo :evilgrin:

Objavljeno

jupiii dubla nalepkice... :yea1: no pa še kej bi se našl :D

Objavljeno

Ne vem, fajn mi je, dobre vole sm... :grim

Objavljeno

Ka se sploh kaj spomneš... :lol1:

upam da nisi bral smallprint najemne pogodbe. izgubiš kufer, daš ninjo :evilgrin:

:lol1:

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!