snoopy Objavljeno September 26, 2008 Deli Objavljeno September 26, 2008 Današnji klic...in pa nepričakovan glas na drugi strani...najs... :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gregorius Objavljeno September 26, 2008 Deli Objavljeno September 26, 2008 Obisk študentke, ki je včasih delala pri meni - full super puncaJutri frej dan Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
osa rider Objavljeno September 26, 2008 Deli Objavljeno September 26, 2008 Današnji klic...in pa nepričakovan glas na drugi strani...najs... :P ti kr sanji . . . . . :naughty: :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
minca Objavljeno September 26, 2008 Deli Objavljeno September 26, 2008 nardila 2 negi obraza....in 2 masaži :whistle: :whistle: pa dobila denarčkee :whistle: :whistle: :whistle: :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Razer Objavljeno September 26, 2008 Deli Objavljeno September 26, 2008 drinka z hanubo,pa jutrišni dan k raj ne omenjam kva vse booooo :kva2: :kva2: :kva2: :OK: :010 :D :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
riderrgirl Objavljeno September 26, 2008 Deli Objavljeno September 26, 2008 nekdo me je zelo prijetno presenetil..... :yes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
soncy Objavljeno September 26, 2008 Deli Objavljeno September 26, 2008 nekdo me je zelo prijetno presenetil..... :yes: ah, pr men pa nobenga presenečenja več :( Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
YeTika Objavljeno September 27, 2008 Deli Objavljeno September 27, 2008 (popravljeno) od nekoga k ga mam zlo rada, sm dobila rafkotee!!!! hvala !! :rolleyes: :rolleyes: sladki so... (sicer ne tolk ful kt ti,ampak ok :P ) :naughty: :wub: Popravljeno September 27, 2008. Popravil YeTika Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KawasakiGirl Objavljeno September 28, 2008 Deli Objavljeno September 28, 2008 Zato k se dobr počutm pa k vem, da bom čez 14 dni že v Egiptu :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gregorius Objavljeno September 28, 2008 Deli Objavljeno September 28, 2008 The Rolling Stone Magazines 500 Greatest Songs Of All Time Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SharpNinja Objavljeno September 28, 2008 Deli Objavljeno September 28, 2008 Dolgo pogrešani se je oglasu spet mal naokol :P ...fajn je blo, sploh fuzbal. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Razer Objavljeno September 28, 2008 Deli Objavljeno September 28, 2008 včerejšni dan, celih 6 ur doma biv za od učeri zgodi zutri do dans,dans pa furca v lj poj pa na ride .prov sexy vikend :rolleyes: :D :D :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KawasakiGirl Objavljeno September 28, 2008 Deli Objavljeno September 28, 2008 Moja sodelovka mi je mi take lepe besede rekla, da sm kr solzne učke dobla... hvala moji sodelovki Jasmini za celo sezono, k sva skp delale, res je lepo vedt, da eni osebi nekej pomenš, da nisva sam sodelovke ampak prjatlce... res me je čist presenetla in mi je res prov narisala nasmeh na ustnce... :OK: Pa še en prjatu me je pršu pogledat, k ga že najdl nism vidla, pa ga je blo tud lepo vidt :winkiss: :grim Tko da prov fajn dan je za mano, čeprov sm na šihtu :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
YeTika Objavljeno September 28, 2008 Deli Objavljeno September 28, 2008 mau večja količina šampanca.... :rolleyes: :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gregorius Objavljeno September 29, 2008 Deli Objavljeno September 29, 2008 lucij prespal žegn. mali je car. :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ZD€N€ Objavljeno September 29, 2008 Deli Objavljeno September 29, 2008 :worship: bomo videli kdo je zmagal na volitvah :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KawasakiGirl Objavljeno September 29, 2008 Deli Objavljeno September 29, 2008 Še dons delam, v sredo pridem sam še adijo rečt, pol pa odklop :010 :010 :010 en mesc sam zame :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Furioso Objavljeno September 29, 2008 Deli Objavljeno September 29, 2008 Še dons delam, v sredo pridem sam še adijo rečt, pol pa odklop :010 :010 :010 en mesc sam zame :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Razer Objavljeno September 29, 2008 Deli Objavljeno September 29, 2008 mau večja količina šampanca.... :rolleyes: :lol: kronca :P :lol1: :lol1: dans je res prov lep dan :D wiiiiiii :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Furioso Objavljeno September 29, 2008 Deli Objavljeno September 29, 2008 mau večja količina šampanca.... :rolleyes: :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Furioso Objavljeno September 29, 2008 Deli Objavljeno September 29, 2008 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KawasakiGirl Objavljeno September 29, 2008 Deli Objavljeno September 29, 2008 Viuuu konc šihta na Šobcu za letos :yea1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Furioso Objavljeno September 29, 2008 Deli Objavljeno September 29, 2008 Viuuu konc šihta na Šobcu za letos :yea1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
YeTika Objavljeno September 29, 2008 Deli Objavljeno September 29, 2008 kronca :P :lol1: :lol1: :blush: kdo se oglaaašaa! :D :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Razer Objavljeno September 29, 2008 Deli Objavljeno September 29, 2008 kronca :P :lol1: :lol1: :blush: kdo se oglaaašaa! :D :lol1: :whistle: :whistle: :evilgrin: :winkiss: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se