SharpNinja Objavljeno September 29, 2008 Deli Objavljeno September 29, 2008 Naša pikasta pes, k me celo preliže še predn mi rata z motorja zlezt k pridem domov :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Razer Objavljeno September 29, 2008 Deli Objavljeno September 29, 2008 šla moja brada papa :lol: pa jutr se selm v lj :D pa za vikend bo motor lepo prštiman tko k more bit :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gregorius Objavljeno September 29, 2008 Deli Objavljeno September 29, 2008 (popravljeno) pošteno kilometrov vožnje v sončnem vremenu....če je to bilo letošnje slovo, potem bilo zelo je lepo... Popravljeno September 29, 2008. Popravil PICASSO Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
osa rider Objavljeno September 30, 2008 Deli Objavljeno September 30, 2008 sinočna dostava tortice na dom! .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno September 30, 2008 Deli Objavljeno September 30, 2008 sinočna dostava tortice na dom! .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gizmo_ Objavljeno September 30, 2008 Deli Objavljeno September 30, 2008 spet sonček po dolgem času :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno September 30, 2008 Deli Objavljeno September 30, 2008 :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Geiger Sturzflug Objavljeno September 30, 2008 Deli Objavljeno September 30, 2008 http://www.joker.si/mn3njalnik/index.php?s...137315&st=0 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
LUMPKA Objavljeno September 30, 2008 Deli Objavljeno September 30, 2008 da se mi je učenje obrestovalo in sem celo štekala kva za enga hudiča govorijo na predavanjih. Mogoče mi bo v ponedeljek celo šlo na izpitu. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
riderrgirl Objavljeno September 30, 2008 Deli Objavljeno September 30, 2008 :yea1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vanga Objavljeno September 30, 2008 Deli Objavljeno September 30, 2008 :010 Toti naš torek je! :kva2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hrčo Objavljeno September 30, 2008 Deli Objavljeno September 30, 2008 Priznan še en izpit .... :kva2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
LUMPKA Objavljeno September 30, 2008 Deli Objavljeno September 30, 2008 Izjava nekega neznanca, da sem prava mačka :naughty: Ne vem kdaj sem kaj takega slišala - je pa fino dobit kak kompliment Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
soncy Objavljeno September 30, 2008 Deli Objavljeno September 30, 2008 nova sodelavka jutr :worship: ne bo mi treba več nadur delat :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno September 30, 2008 Deli Objavljeno September 30, 2008 Priznan še en izpit .... :kva2: Čestitke!!! :D Izjava nekega neznanca, da sem prava mačka :naughty: Pogledal sliko v profilu in ugotovil, da se ni kaj dosti zlagal. :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
LUMPKA Objavljeno September 30, 2008 Deli Objavljeno September 30, 2008 Čestitke!!! :D Pogledal sliko v profilu in ugotovil, da se ni kaj dosti zlagal. :D hvala pa mam spet nasmeh Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
minca Objavljeno September 30, 2008 Deli Objavljeno September 30, 2008 izjava prfokse za slovo : dej ti ta tretja z desne čist v zadnji klopi spermovelur dol :lol1: :lol1: :lol1: blooond :headbang: :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno Oktober 1, 2008 Deli Objavljeno Oktober 1, 2008 .....budilka .... :wub: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KawasakiGirl Objavljeno Oktober 1, 2008 Deli Objavljeno Oktober 1, 2008 Sam še devetkat morm spat pol pa na dopust :010 :010 :010 ... evo cel poletje čakala na to, pa končno dočakala (no ne še čist, zej odštevam dneve) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mojcka_l Objavljeno Oktober 1, 2008 Deli Objavljeno Oktober 1, 2008 :D kr dost: - grem na kofe - jutr začnem poskusno delat - dobim obisk :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
helenca46 Objavljeno Oktober 1, 2008 Deli Objavljeno Oktober 1, 2008 da mamo u petk dan šole :010 :010 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tejcha Objavljeno Oktober 1, 2008 Deli Objavljeno Oktober 1, 2008 Nardila izpit :yea1: :yea1: :yea1: :kva2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Andrejaa Objavljeno Oktober 1, 2008 Deli Objavljeno Oktober 1, 2008 Burek za malico :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
LUMPKA Objavljeno Oktober 1, 2008 Deli Objavljeno Oktober 1, 2008 da grem končno 1x domov ob 15h Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
soncy Objavljeno Oktober 1, 2008 Deli Objavljeno Oktober 1, 2008 nova sodelavka :worship: zdaj bomo pa avsenikove pel :lol: sploh nisem vedla, da je avsenikova pevka skor soseda :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se