SharpNinja Objavljeno Oktober 2, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 2, 2008 Kljub vsemu ratal odšlepat se na trening in vsaj minimalno migat :OK: , pa nit nism izstopala, k smo vsi prisotni bli sm na pol živi :grim
ImenitnaPriložnost Objavljeno Oktober 2, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 2, 2008 Kljub vsemu ratal odšlepat se na trening in vsaj minimalno migat :OK: , pa nit nism izstopala, k smo vsi prisotni bli sm na pol živi :grim Juuudoooo chooooop! :-)
snoopy Objavljeno Oktober 2, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 2, 2008 tut brez bergl se daaaa :naughty: :naughty: kera prva da??? :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin:
pajkica Objavljeno Oktober 3, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 3, 2008 ....budilka k spet dela....pa nisem zaspala... :D
Vanga Objavljeno Oktober 3, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 3, 2008 ....budilka k spet dela....pa nisem zaspala... :D Kak fajn, jaz pa sem mislil da te je muha zbudila. :whistle:
pajkica Objavljeno Oktober 3, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 3, 2008 Kak fajn, jaz pa sem mislil da te je muha zbudila. :whistle: tud muha ja....... :naughty: al pa je bil muhec.... O:-)
minca Objavljeno Oktober 3, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 3, 2008 spet sm sama doma :whistle: :whistle: :D
riderrgirl Objavljeno Oktober 3, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 3, 2008 en tak prijeten začetek petka.... :yes:
HMAAN Objavljeno Oktober 3, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 3, 2008 Nardila izpit :yea1: :yea1: :yea1: :kva2: Čestitam :OK:
YeTika Objavljeno Oktober 3, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 3, 2008 (popravljeno) tut brez bergl se daaaa :naughty: :naughty: kera prva da??? :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin: šele zdei pogruntu?? c.c.c. :whistle: :evilgrin: drugač pa.. javno razpisuješ vidm... :naughty: :blink: vikend pred vrati . . . ija..sam res :OK: kino time... :grim ( pa šiht time tud.. :xx: ) Popravljeno Oktober 3, 2008. Popravil YeTika
Sanda7 Objavljeno Oktober 3, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 3, 2008 Altr me je nasmejov k sam vrag :worship:
hrčo Objavljeno Oktober 3, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 3, 2008 Mal boljše počutje, petek, plača :D
AlterMann Objavljeno Oktober 3, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 3, 2008 Mal boljše počutje, petek, plača :D le kje ti delaš, da te plača sprav v dobro voljo.... :hmm:
hrčo Objavljeno Oktober 3, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 3, 2008 le kje ti delaš, da te plača sprav v dobro voljo.... :hmm: :whistle: kar se zneska tiče je res za v vomitorium
ImenitnaPriložnost Objavljeno Oktober 3, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 3, 2008 Altr me je nasmejov k sam vrag :worship: Bolš da te nasmeje, kot pa nasadi :-)
metuljcica46 Objavljeno Oktober 3, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 3, 2008 odločitev da grem končno na koncert oliverja dragojeviča v domžale....kar je bila moja življenska želja...slišat njega peti v živo...ker je praktično že legenda :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship:
LUMPKA Objavljeno Oktober 3, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 3, 2008 konec delovnega tedna in da moj spet uleti k meni :naughty: :evilgrin: :worship:
soncy Objavljeno Oktober 3, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 3, 2008 prvomajski izlet :010 končno se mi bo izpolnila dolgoletna želja. :worship:
Mutika Objavljeno Oktober 3, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 3, 2008 prvomajski izlet :010 končno se mi bo izpolnila dolgoletna želja. :worship: Super! :worship: Kam?
soncy Objavljeno Oktober 3, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 3, 2008 Super! :worship: Kam? London. :worship: Charles bo moj :lol:
Mutika Objavljeno Oktober 3, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 3, 2008 London. :worship: Charles bo moj :lol: Ooo, wauuu! :worship: No, je pa tole tudi zame vesela novica. Iz srca ti privoščim! P.S.: Ma daj no, Charles? Ti si pa res kaj boljšega zaslužiš. Kakšnega dobrega, čednega Bobbyja! Hm, pa kaj so Angleži sploh čedni? :unsure: :P
soncy Objavljeno Oktober 3, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 3, 2008 Ooo, wauuu! :worship: No, je pa tole tudi zame vesela novica. Iz srca ti privoščim! P.S.: Ma daj no, Charles? Ti si pa res kaj boljšega zaslužiš. Kakšnega dobrega, čednega Bobbyja! Hm, pa kaj so Angleži sploh čedni? :unsure: :P maš prav, niso čedni :( zarad njih se res ne splača hodt tja :lol: še dobr, da imamo drugačne oglede. :naughty:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se