SharpNinja Objavljeno Oktober 2, 2008 Deli Objavljeno Oktober 2, 2008 Kljub vsemu ratal odšlepat se na trening in vsaj minimalno migat :OK: , pa nit nism izstopala, k smo vsi prisotni bli sm na pol živi :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ImenitnaPriložnost Objavljeno Oktober 2, 2008 Deli Objavljeno Oktober 2, 2008 Kljub vsemu ratal odšlepat se na trening in vsaj minimalno migat :OK: , pa nit nism izstopala, k smo vsi prisotni bli sm na pol živi :grim Juuudoooo chooooop! :-) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
snoopy Objavljeno Oktober 2, 2008 Deli Objavljeno Oktober 2, 2008 tut brez bergl se daaaa :naughty: :naughty: kera prva da??? :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
osa rider Objavljeno Oktober 3, 2008 Deli Objavljeno Oktober 3, 2008 vikend pred vrati . . . Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ZD€N€ Objavljeno Oktober 3, 2008 Deli Objavljeno Oktober 3, 2008 petek, dan za :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno Oktober 3, 2008 Deli Objavljeno Oktober 3, 2008 ....budilka k spet dela....pa nisem zaspala... :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vanga Objavljeno Oktober 3, 2008 Deli Objavljeno Oktober 3, 2008 ....budilka k spet dela....pa nisem zaspala... :D Kak fajn, jaz pa sem mislil da te je muha zbudila. :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno Oktober 3, 2008 Deli Objavljeno Oktober 3, 2008 Kak fajn, jaz pa sem mislil da te je muha zbudila. :whistle: tud muha ja....... :naughty: al pa je bil muhec.... O:-) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
minca Objavljeno Oktober 3, 2008 Deli Objavljeno Oktober 3, 2008 spet sm sama doma :whistle: :whistle: :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno Oktober 3, 2008 Deli Objavljeno Oktober 3, 2008 že ob 8:30 se zbudila :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
riderrgirl Objavljeno Oktober 3, 2008 Deli Objavljeno Oktober 3, 2008 en tak prijeten začetek petka.... :yes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HMAAN Objavljeno Oktober 3, 2008 Deli Objavljeno Oktober 3, 2008 Nardila izpit :yea1: :yea1: :yea1: :kva2: Čestitam :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
YeTika Objavljeno Oktober 3, 2008 Deli Objavljeno Oktober 3, 2008 (popravljeno) tut brez bergl se daaaa :naughty: :naughty: kera prva da??? :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin: šele zdei pogruntu?? c.c.c. :whistle: :evilgrin: drugač pa.. javno razpisuješ vidm... :naughty: :blink: vikend pred vrati . . . ija..sam res :OK: kino time... :grim ( pa šiht time tud.. :xx: ) Popravljeno Oktober 3, 2008. Popravil YeTika Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno Oktober 3, 2008 Deli Objavljeno Oktober 3, 2008 Altr me je nasmejov k sam vrag :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hrčo Objavljeno Oktober 3, 2008 Deli Objavljeno Oktober 3, 2008 Mal boljše počutje, petek, plača :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AlterMann Objavljeno Oktober 3, 2008 Deli Objavljeno Oktober 3, 2008 Mal boljše počutje, petek, plača :D le kje ti delaš, da te plača sprav v dobro voljo.... :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hrčo Objavljeno Oktober 3, 2008 Deli Objavljeno Oktober 3, 2008 le kje ti delaš, da te plača sprav v dobro voljo.... :hmm: :whistle: kar se zneska tiče je res za v vomitorium Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ImenitnaPriložnost Objavljeno Oktober 3, 2008 Deli Objavljeno Oktober 3, 2008 Altr me je nasmejov k sam vrag :worship: Bolš da te nasmeje, kot pa nasadi :-) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
metuljcica46 Objavljeno Oktober 3, 2008 Deli Objavljeno Oktober 3, 2008 odločitev da grem končno na koncert oliverja dragojeviča v domžale....kar je bila moja življenska želja...slišat njega peti v živo...ker je praktično že legenda :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
LUMPKA Objavljeno Oktober 3, 2008 Deli Objavljeno Oktober 3, 2008 konec delovnega tedna in da moj spet uleti k meni :naughty: :evilgrin: :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
soncy Objavljeno Oktober 3, 2008 Deli Objavljeno Oktober 3, 2008 prvomajski izlet :010 končno se mi bo izpolnila dolgoletna želja. :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mutika Objavljeno Oktober 3, 2008 Deli Objavljeno Oktober 3, 2008 prvomajski izlet :010 končno se mi bo izpolnila dolgoletna želja. :worship: Super! :worship: Kam? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
soncy Objavljeno Oktober 3, 2008 Deli Objavljeno Oktober 3, 2008 Super! :worship: Kam? London. :worship: Charles bo moj :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mutika Objavljeno Oktober 3, 2008 Deli Objavljeno Oktober 3, 2008 London. :worship: Charles bo moj :lol: Ooo, wauuu! :worship: No, je pa tole tudi zame vesela novica. Iz srca ti privoščim! P.S.: Ma daj no, Charles? Ti si pa res kaj boljšega zaslužiš. Kakšnega dobrega, čednega Bobbyja! Hm, pa kaj so Angleži sploh čedni? :unsure: :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
soncy Objavljeno Oktober 3, 2008 Deli Objavljeno Oktober 3, 2008 Ooo, wauuu! :worship: No, je pa tole tudi zame vesela novica. Iz srca ti privoščim! P.S.: Ma daj no, Charles? Ti si pa res kaj boljšega zaslužiš. Kakšnega dobrega, čednega Bobbyja! Hm, pa kaj so Angleži sploh čedni? :unsure: :P maš prav, niso čedni :( zarad njih se res ne splača hodt tja :lol: še dobr, da imamo drugačne oglede. :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se